Jump to content

Forums

 1. Regler og nyheter

  1. Regler, nyheter og informasjon

   Her er nyheter og informasjon om retro1.no eller forumet. Og husk å lese reglene før du begynner å poste i forumet.

   562
   posts
  2. Ris, ros og hjelp

   Her kan man poste forslag og tilbakemeldinger på siden vår, samt få hjelp til bruk av forumet.

   2242
   posts
 2. Nintendo

  1. 4778
   posts
  2. 2278
   posts
  3. 1550
   posts
  4. 580
   posts
  5. Game Boy/Pocket/Color/Advance/SP/Micro/Virtual Boy

   GB-GBP-GBC-GBA-GBA SP-Micro-VB - Nintendo

   889
   posts
 3. Andre konsoller

  1. 324
   posts
  2. Sega

   SMS

   2057
   posts
  3. Sony

   PSX/PS1/PSone/PS2

   1321
   posts
  4. Spill/konsoller generelt

   Her kan vi diskutere alt spillrelatert som ikke passer i de andre kategoriene, men prøv å hold det retro.

   38417
   posts
 4. Annet spillbart

  1. Arcade

   Arkademaskiner som går på mynter diskuteres her

   636
   posts
  2. 783
   posts
  3. PC-spill og gamle maskiner generelt

   Her diskuterer vi spill og maskiner som ikke hører til under de andre kategoriene. F.eks. 486-maskiner, DOS-spill etc.

   2192
   posts
 5. Sosialt

  1. Presentasjoner

   Her kan du fortelle litt om deg selv

   2344
   posts
  2. Sosial spilling

   Treff, friend-codes og arrangementer finner du her

   3773
   posts
  3. Samlinger

   Her kan du diskutere og poste bilder av din samling eller fortelle hvilke spill du har, samt få hjelp til ting ang. kunsten å samle.

   7461
   posts
  4. Spillrekorder

   Post dine rekorder her

   349
   posts
  5. Spillanmeldelser

   Her kan du poste dine egne anmeldelser av retrospill.

   468
   posts
 6. Diverse

  1. Diverse

   Her tar vi diskusjoner som ikke er spillrelatert.
   Prøv å vise folkeskikk og for all del ikke spam!

   38464
   posts
  2. 2552
   posts
 7. Markedsplassen

  1. Auksjoner

   Auksjoner bort spillene du ikke har bruk for

   3263
   posts
  2. Kjøp, salg og bytte

   Her kan du selge eller bytte bort de gamle støvete spillene og konsollene dine.

   33513
   posts
  3. 1468
   posts
  Chatbox
  Load More
  You don't have permission to chat.
 • Member Statistics

  2532
  Total Members
  119
  Most Online
  fanta_a
  Newest Member
  fanta_a
  Joined
 • Forum Statistics

  10031
  Total Topics
  155851
  Total Posts
 • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 2 Guests (See full list)

 • Posts

  • Jeg løste dem. Vet ikke om jeg gjorde det helt etter boka, men klarte hele brettet på første forsøk, så føltes rettferdig nok.
  • Etter dagesvis med småpusling fikk jeg endelig ferdigstilt mitt seneste verk. Den gangen jeg spilte Mario Maker på Wii U, så ramlet jeg en gang over et søtt, lite brett laget av en liten unge. Jeg mener å huske at det het "Bowser the Yoshi Murdur" (med skrivefeil), og det var fullt av Yoshi-er som ble drept, før Mario fikk en stjerne og løp bortover (mens mynter stavet REVENGE!!!) og så slo han ut Bowser enkelt. Det var meget fnisverdig, og det underholdt meg litt mer enn det burde. Jeg har brukt denne banen som base for mitt eget brett, The Yoshi Torture Chamber (9N7-0CV-2CG). Ikke like stemningsfullt som Jaws-brettet, men kanskje bittelitt. En vakker historie om håpløshet og sorg, som kanskje snur i en mer positiv retning etter hvert som brettet utarter seg. Det er et puzzle-brett, hvor man stort sett skal utføre små, relativt enkle oppgaver for å komme seg gjennom. Et åpenbart hinder er at det kun kan være to Yoshi-er på skjermen samtidig. Dette skaper en del utfordringer. Jeg har prøvd å løse de aller fleste så godt jeg kan, men jeg vet at det er et par småproblemer som kan oppstå her og der om man ikke følger oppskriften helt. I verste fall må man dø og prøve på nytt (men det er to check points, så det går nok greit), men jeg håper at det ikke skal skje noen veldig uforutsette ting.
  • Ja, stemmer, noen hadde stjålet navnet mitt.... Verden er urettferdig noen ganger. Mener å huske at jeg satt en 30-mynt over røret der en plass for å belønne sånne utforskende sjeler. Ble veldig fornøyd med det selv, egentlig. De fleste dør på den soppen, men det er en del av moroa.
  • Ah du er Mocktroid, testet Parapa, det er vanskeligere enn Zelda 2, men skal få gitt det nye forsøk ikveld. Virker kult. Mushroom Research Facility var topp! Jeg ble spist av soppen da jeg skulle snu for å se om det var noe over røret. Veldig Jaws-stemning...
  • Så morsomt! Jeg elsker Mario Maker, det er lett blant det beste som er trykket ut på konsoll de siste årene! Jeg har allerede spilt alle brettene til Dadaph (takk for kodene, DagV!), bortsett fra Turtles-brettet, og jeg må si at jeg liker de klassiske brettene dine. Spesielt skybrettet ditt likte jeg svært godt! Det gleder meg at flere lager litt vanlige brett. Jeg hadde en anmelderkopi av spillet, og jeg lagde sju brett der som var rimelig streite, men alt forsvant da jeg måtte oppdatere da spillet ble lansert for alle. Dessverre. Nå har jeg bare laget tre brett (og er godt i gang med det fjerde). Mitt første er Royal Raceway (MQ1-0XB-9MG). Mario Kart-inspirert brett. Ikke noe spesielt, egentlig. Måtte bare få idéen ut av hodet mitt. Prøvde å time det slik at timeren går under 100 i det man går gjennom check point-flagget slik at musikken går fortere på "siste runde". Prøvde også å lage det til at det dukker opp noen fiender, men det fungerte ikke helt som jeg hadde håpet. Så lagde jeg Zelda II: Parapa Palace (1PP-D0D-6MF). Prøvde å gjenskape hele førstepalasset fra Zelda II så nøyaktig som mulig. Burde ha laget heisene litt annerledes, sett i etterkant, men ble relativt fornøyd likevel. Det er ikke nødvendig å hente "stearinlyset" for å klare det, akkurat som i originalen. Jeg antar at jeg kunne ha laget det til slik at man måtte innom det rommet, men jeg valgte å forbli tro mot originalen. Prøvde meg på noen elendige lydgreier i starten og slutten av brettet som man kan høre om man står relativt rolig. Med vekslet hell. Det jeg er mest fornøyd med er Mushroom Research Facility (JSP-0XB-9MG). Dette er et veldig uortodokst Mario-brett på alle måter. Det er mer som en slags stemningsfull, atmosfærisk opplevelse. Jeg burde kanskje ha satt opp et check point, men synes at det fungerer ok uten.
 • Recent Status Updates

×