Jump to content

Forums

 1. Regler og nyheter

  1. Regler, nyheter og informasjon

   Her er nyheter og informasjon om retro1.no eller forumet. Og husk å lese reglene før du begynner å poste i forumet.

   562
   posts
  2. Ris, ros og hjelp

   Her kan man poste forslag og tilbakemeldinger på siden vår, samt få hjelp til bruk av forumet.

   2242
   posts
 2. Nintendo

  1. 4773
   posts
  2. 2274
   posts
  3. 1550
   posts
  4. 580
   posts
  5. Game Boy/Pocket/Color/Advance/SP/Micro/Virtual Boy

   GB-GBP-GBC-GBA-GBA SP-Micro-VB - Nintendo

   878
   posts
 3. Andre konsoller

  1. 318
   posts
  2. Sega

   SMS

   2057
   posts
  3. Sony

   PSX/PS1/PSone/PS2

   1317
   posts
  4. Spill/konsoller generelt

   Her kan vi diskutere alt spillrelatert som ikke passer i de andre kategoriene, men prøv å hold det retro.

   38209
   posts
 4. Annet spillbart

  1. Arcade

   Arkademaskiner som går på mynter diskuteres her

   628
   posts
  2. 783
   posts
  3. PC-spill og gamle maskiner generelt

   Her diskuterer vi spill og maskiner som ikke hører til under de andre kategoriene. F.eks. 486-maskiner, DOS-spill etc.

   2183
   posts
 5. Sosialt

  1. Presentasjoner

   Her kan du fortelle litt om deg selv

   2343
   posts
  2. Sosial spilling

   Treff, friend-codes og arrangementer finner du her

   3734
   posts
  3. Samlinger

   Her kan du diskutere og poste bilder av din samling eller fortelle hvilke spill du har, samt få hjelp til ting ang. kunsten å samle.

   7435
   posts
  4. Spillrekorder

   Post dine rekorder her

   349
   posts
  5. Spillanmeldelser

   Her kan du poste dine egne anmeldelser av retrospill.

   468
   posts
 6. Diverse

  1. Diverse

   Her tar vi diskusjoner som ikke er spillrelatert.
   Prøv å vise folkeskikk og for all del ikke spam!

   38378
   posts
  2. 2544
   posts
 7. Markedsplassen

  1. Auksjoner

   Auksjoner bort spillene du ikke har bruk for

   3259
   posts
  2. Kjøp, salg og bytte

   Her kan du selge eller bytte bort de gamle støvete spillene og konsollene dine.

   33469
   posts
  3. 1452
   posts
  Chatbox
  Load More
  You don't have permission to chat.
 • Member Statistics

  2482
  Total Members
  119
  Most Online
  Overmann
  Newest Member
  Overmann
  Joined
 • Forum Statistics

  9988
  Total Topics
  155370
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Posts

  • Hyrule Warriors på Switch. Vet ikke om "rundet" er rett, men jeg fullførte alle brettene i plottet, så...
   Har blandede følelser... det var gøy å løpe rundt å slå ting, kampsystemet er ganske kult, men spillet er ekstremt uoversiktelig.
   Det forsøker å være et hybridspill med taktiske oppdrag, og det er her jeg føler det tryner fullstendig. Kartet er lite, spesielt når man spiller på håndholdt modus, og gir sjeldent klare signaler om hvor man skal. Det er til og med vanskelig å se hvor man er på kartet. og det hjelper virkelig ikke når man styrer tre karakterer på en gang.
   Det er umulig å se hva de viktige oppdragene er når femti forskjellige punkter blinker på en gang, og det er null oversikt over hva failstatusene er til enhver tid.
   Failstatusene endres konstant, og det var ikke få ganger jeg fikk Game Overs fordi en NPC jeg ikke ante hvor var døde. Enda morsommere var hvordan spillets checkpointsystem klarte å lagre akkurat ett sekund før en slik failstatus. Festlig. Var i utgangspunktet positiv, men jeg sluttet å stole på spillet etter noen få oppdrag, og da var det rett og slett ikke gøy mer. Dessverre. Blant de svakere Zelda-spillene. Jeg er faktisk veldig skuffet. Hadde de kuttet de taktiske elementene, som åpenbart ikke fungerer, ville jeg vært langt mer positiv.
  • Link's Awakening (GB)  Etter ukesvis med litt spilling på senga hver kveld fikk jeg til slutt Link (eller Max, som jeg alltid kaller karakterene mine) helskinnet gjennom dette fantastiske eventyret.  At de fikk pakket så mye innhold av så høy kvalitet inn på en Gameboy er utrolig, og det er lenge siden jeg har fått så god følelse av et spill! Ved bare to anledninger måtte jeg ty til google fordi jeg sto helt fast. Bladde til og med gjennom nintendomagasinene mine først, for å se om det var hjelp å hente der. For øvrig har jeg spilt gjennom helt uten hjelp eller spoilers fra internett. Derav godfølelsen når jeg endelig klarte det, skulle jeg tro.  Slutten var overraskende og flott laget, og rundet av opplevelsen på en utmerket måte. Så får vi se om jeg dykker tilbake etter de siste hjertebitene en gang (hvis batteriet i carten holder). 
  • Spilte vel 3 runder med PUBG før jeg var lei hele konseptet. Ikke noe nytt med denne kopieringen, alle skulle lage MMO etter wow, alle skulle lage MOBA etter dota osv. Synd ikke selskapene kan prøve å finne på nye ting i steden for å prøve seg på en rask "cash grab". De får hvertfall ingen kroner fra meg, hadde jeg ikke såvitt bikket 2 timers grensen så hadde jeg tatt refund på PUBG også.
  • Måtte ha ett avbrekk fra Ni No Kuni 2 og prøvde Stardew Valley og ble positivt overasket. Jeg har spilt noen av Harvest moon spillene før og det føltes til tider litt kjedelig. Men her har man tatt det beste fra flere verdener, Gjenkjente elementer fra Rune Factory Oceans, Harvest moon spillene og ett spill til jeg ikke kommer på i farta.  Det er også avslappende å spille, Du blir liksom ikke stresset med en masse du må gjøre siden det ikke er noen feil måte å spille det på og ingenting er det samme som å se det harde Arbeidet du gjør enten gro via ting du sår eller ressurser fra dyr du passer på. Blir du lei av å drive gården så kan du slå deg opp som gruvearbeider, fisker eller andre ting jeg enda ikke har oppdaget. Det er også mulig å sosialisere med NPC,s og å skape relasjoner med disse. Jeg hørte at spillet har solgt veldig godt på pc og det skjønner jeg godt, Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor ingen spill lagere har tenkt på dette før, altså ett harvest moon lignende spill til PC. Det nærmeste man kommer er vel Minecraft og Terraria men det blir ikke helt det samme føler jeg da de to spillene føles mer som crafting spill enn Harvest moon cloner, Men Stardew Valley lykkes altså å skape sin egen identitet og det er bra i en tid da populære kassasuksesser har en tendens til å bli kopiert for mye fordi utviklerne heller vil tjene penger enn å være kreative å da gjelder det å slenge seg på det som er populært for tiden.  Ja, jeg ser på deg Battle royale.  Det er greit at det kommer 3-4 battle royale spill sånn kort tid etter hverandre men må det komme 10-20 eller xx antall kloner ganske tett etter hverandre slik at man blir drittlei før man har kommet gjennom halvparten av dem??? Misforstå meg ikke,  Jeg liker å spille en runde fortnite nå og da og før det kom ut lurte jeg  på hvorfor ingen laget en lignende ide som spill da jeg så Filmen Battle Royale for første gang. Nå  er vi alstså her der ideen er brukt og siden det lages litt vel mange spill med battle royale som konsept eller mode inkludert i spillet , så minner det meg på tiden da det ble laget Multiplayer FPS i bøtter og spann fordi folk ville kopiere suksessen til Counterstrike, Unreal, call of duty  :  modern warfare og sikkert ett par spill til jeg har glemt i farta. Jeg mener å huske at Spill krasjet skjedde jo nettopp på grunn av alt for mange spill i samme sjanger som var dårlige og hadde lav kvalitet. Det ser ikke ut som det samme vil skje nå, men man skal aldri si aldri siden man flommer over i spill av varierende kvalitet. Spill utviklerne har ikke all skyld i dette. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne filleriste spillkjøpere.  Nåja, Rant ferdig. Jeg avslutter med å si at utvikleren av Stardew valley fortjener tommel opp.
  • Rundet Battle Chef Brigade på switch for noen uker siden, likte spillet veldig godt. Likte den grafiske stilen og spillmekanikkene godt. Ble veldig hektet, artige lite spill man kan runde på en kveld.
 • Recent Status Updates

×