Jump to content

Forums

 1. Regler og nyheter

  1. Regler, nyheter og informasjon

   Her er nyheter og informasjon om retro1.no eller forumet. Og husk å lese reglene før du begynner å poste i forumet.

   562
   posts
  2. Ris, ros og hjelp

   Her kan man poste forslag og tilbakemeldinger på siden vår, samt få hjelp til bruk av forumet.

   2242
   posts
 2. Nintendo

  1. 4778
   posts
  2. 2278
   posts
  3. 1550
   posts
  4. 580
   posts
  5. Game Boy/Pocket/Color/Advance/SP/Micro/Virtual Boy

   GB-GBP-GBC-GBA-GBA SP-Micro-VB - Nintendo

   889
   posts
 3. Andre konsoller

  1. 324
   posts
  2. Sega

   SMS

   2057
   posts
  3. Sony

   PSX/PS1/PSone/PS2

   1321
   posts
  4. Spill/konsoller generelt

   Her kan vi diskutere alt spillrelatert som ikke passer i de andre kategoriene, men prøv å hold det retro.

   38390
   posts
 4. Annet spillbart

  1. Arcade

   Arkademaskiner som går på mynter diskuteres her

   636
   posts
  2. 783
   posts
  3. PC-spill og gamle maskiner generelt

   Her diskuterer vi spill og maskiner som ikke hører til under de andre kategoriene. F.eks. 486-maskiner, DOS-spill etc.

   2191
   posts
 5. Sosialt

  1. Presentasjoner

   Her kan du fortelle litt om deg selv

   2344
   posts
  2. Sosial spilling

   Treff, friend-codes og arrangementer finner du her

   3773
   posts
  3. Samlinger

   Her kan du diskutere og poste bilder av din samling eller fortelle hvilke spill du har, samt få hjelp til ting ang. kunsten å samle.

   7459
   posts
  4. Spillrekorder

   Post dine rekorder her

   349
   posts
  5. Spillanmeldelser

   Her kan du poste dine egne anmeldelser av retrospill.

   468
   posts
 6. Diverse

  1. Diverse

   Her tar vi diskusjoner som ikke er spillrelatert.
   Prøv å vise folkeskikk og for all del ikke spam!

   38464
   posts
  2. 2552
   posts
 7. Markedsplassen

  1. Auksjoner

   Auksjoner bort spillene du ikke har bruk for

   3262
   posts
  2. Kjøp, salg og bytte

   Her kan du selge eller bytte bort de gamle støvete spillene og konsollene dine.

   33512
   posts
  3. 1468
   posts
  Chatbox
  Load More
  You don't have permission to chat.
 • Member Statistics

  2531
  Total Members
  119
  Most Online
  Terje_P
  Newest Member
  Terje_P
  Joined
 • Forum Statistics

  10029
  Total Topics
  155819
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 16 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Posts

  • Etter å ha fullført Rage 2 har jeg nå begynt på Hedon, en retro FPS bygd på spillmotoren til gode gamle Doom 2. Har også begynt på den nye Commander Lilith DLC'en til Borderlands 2.
  • Vakumet etter at man har rundet andre spill er alltid vanskelig å fylle... prøver å unngå å starte på for mye samtidig, men merker jeg savner de spillene jeg holdt på med også. Så jeg startet på litt forskjellig. Startet på Watchdogs 2 etter å ha blitt litt hypet for 3ern. Likte ikke det første, men hørt gode ting om 2.
   Så langt har det dessverre ikke imponert meg stort. Virker veldig likt det første, selv om atmosfæren heldigvis ikke tar seg så drepende seriøst. Snikingen er okei, den åpne verdenen er okei. Føler jeg mangler muligheten til å gjøre ting og jeg synes interfacen er litt forvirrende, men dette er kanskje sånn som bedrer seg.
   Fortsatt forvirret om at spillet både har våpen og stealth, skulle ønske de faktisk bare fjernet våpnene helt og istedenfor en under gjennomsnittlig brukbar skytemekanikk fokuserte på å bruke mobil+stungun på alt. Tenker faktisk å tvinge meg selv til å spille som passifist fordi skytingen er så døll.
   Men checkpoint-systemet er litt høl i huet, så vet ikke om jeg orker. Mulig jeg skrur ned fra Hard, for det er frustrerende å måtte gjøre et oppdrag på 20 minutter på nytt fordi jeg dør helt på slutten. Ellers DLCen til Mario+Rabbids
   Spilelt er fortsatt et av de beste på Switch, og Donkey Kong-DLCen fortsetter i samme gate. Kanskje hakket mer lineært da man er låst til Donkey Kong, Rabbid Peach og Rabbid Cranky Kong i alle oppdrag, men man lærer seg å tenke rundt disse veldig godt, og jeg er veldig fan av hvordan DK/RCK funker.
   En god DLC til et godt spill. Ellers er jeg litt smålei EverQuest etter å ha grindet til lvl 27. Havnet i Lake of Ill Omen og oppdaget at jeg gikk litt tom for lesestoff mens jeg mediterte mellom hver charm kill, så jeg dro frem World of Warcraft igjen bare for å se hva som er nytt siden i høst. Egentlig ingenting annet enn et par raids, men WoW er sånn spill som jeg liker å dra frem i noen uker kanskje et par ganger i året.
   Det er greit, men er blitt mer en ren looter enn et RPG, dessverre. EverQuest(p1999) gjør RPG-biten bedre, har en mindre verden som føles større, og har et community som er mye mer interessert i kommunikasjon, og alt dette gjør meg egentlig litt trist. Spill jeg tenker å starte på snart men som jeg ikke vet jeg orker før Retrospillmessen eller utsetter fordi jeg spiller annet på samme plattformer: Sekiro, Banjo Kazooie 2, Trials of Mana
  • Dragon's Dogma på Steam For godt denne gangen, egentlig... iallefall med den sanne slutten.Selv om jeg ikke har tatt Bitterblack Isle-DLCen. Spillet starter automatisk i NG+ når man får true ending, så da må jeg karre meg gjennom starten av spillet igjen bare for å nå DLCen, noe jeg er lite lysten til akkurat nå... Spillet er kult, men langt fra feilfritt. Det biter over stort med inspirasjon fra blant annet Skyrim, Dark Souls, Final Fantasy V og Shadow of the Colossus. Det gjør ingen av tingene spesielt godt, men er likevel bedre enn summen av delene. Det er et spill som er lett å elske og hate, på en gang. Dette er andre gang jeg har rundet det og jeg likte det MYE bedre nå enn første. Dels fordi jeg visste hva jeg gikk til, dels fordi jeg spilte på Hard Mode, som jeg føler er en mer riktig vanskelighetsgrad for spillet. Fortsatt langt fra feilfritt, men er en type spill man lett kan like dersom man velger å overse feilene med det. Selv ble jeg dessverre veldig lei på slutten, så vet ikke om jeg tar DLCen med det første.
  • Endelig rundet Rage 2 som ærlig talt er det mest skuffende spillet jeg har spilt så langt i år (og ja, det inkluderer Anthem). Combat føles greit ut men resten er gørr kjedelig.
  • Har nå lagt det ut på Finn.no: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=149784668
 • Recent Status Updates

×