Jump to content

Forums

 1. Regler og nyheter

  1. Regler, nyheter og informasjon

   Her er nyheter og informasjon om retro1.no eller forumet. Og husk å lese reglene før du begynner å poste i forumet.

   566
   posts
  2. Ris, ros og hjelp

   Her kan man poste forslag og tilbakemeldinger på siden vår, samt få hjelp til bruk av forumet.

   2242
   posts
 2. Nintendo

  1. 4778
   posts
  2. 2315
   posts
  3. 1552
   posts
  4. 580
   posts
  5. Game Boy/Pocket/Color/Advance/SP/Micro/Virtual Boy

   GB-GBP-GBC-GBA-GBA SP-Micro-VB - Nintendo

   889
   posts
 3. Andre konsoller

  1. 325
   posts
  2. Sega

   SMS

   2057
   posts
  3. Sony

   PSX/PS1/PSone/PS2

   1360
   posts
  4. Spill/konsoller generelt

   Her kan vi diskutere alt spillrelatert som ikke passer i de andre kategoriene, men prøv å hold det retro.

   38531
   posts
 4. Annet spillbart

  1. Arcade

   Arkademaskiner som går på mynter diskuteres her

   636
   posts
  2. 783
   posts
  3. PC-spill og gamle maskiner generelt

   Her diskuterer vi spill og maskiner som ikke hører til under de andre kategoriene. F.eks. 486-maskiner, DOS-spill etc.

   2213
   posts
 5. Sosialt

  1. Presentasjoner

   Her kan du fortelle litt om deg selv

   2346
   posts
  2. Sosial spilling

   Treff, friend-codes og arrangementer finner du her

   3773
   posts
  3. Samlinger

   Her kan du diskutere og poste bilder av din samling eller fortelle hvilke spill du har, samt få hjelp til ting ang. kunsten å samle.

   7462
   posts
  4. Spillrekorder

   Post dine rekorder her

   349
   posts
  5. Spillanmeldelser

   Her kan du poste dine egne anmeldelser av retrospill.

   468
   posts
 6. Diverse

  1. Diverse

   Her tar vi diskusjoner som ikke er spillrelatert.
   Prøv å vise folkeskikk og for all del ikke spam!

   38503
   posts
  2. 2552
   posts
 7. Markedsplassen

  1. Auksjoner

   Auksjoner bort spillene du ikke har bruk for

   3264
   posts
  2. Kjøp, salg og bytte

   Her kan du selge eller bytte bort de gamle støvete spillene og konsollene dine.

   33547
   posts
  3. 1472
   posts
  Chatbox
  Load More
  You don't have permission to chat.
 • Member Statistics

  2562
  Total Members
  119
  Most Online
  Beate
  Newest Member
  Beate
  Joined
 • Forum Statistics

  10062
  Total Topics
  156151
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 143 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Posts

  • Metroid Prime 3 på Wii Som med MP2, startet dette spillet ekstremt tregt. Spesielt når man har spilt det før og vet hvor det går. Jeg vurderte nesten å bryte.
   Men rundt 1/3-merket kommer man til Elysia og får et merkbart miljøskifte, noe som hjelper noe ekstremt. Og når man kommer til Pirate Homeworld ca halvveis gjennom, tør jeg påstå spillet faktisk blir skikkelig bra. Mer fokus på skyting enn før, da spillet er skreddersydd motion control. Det funker heldigvis fantastisk, selv om ting blir litt gimmicky iblant. Lineært for å være et Metroid-spill, men setpieces og actionsekvenser er gode.
   Kanskje litt i enkleste laget, da man med Hypermode kan nærmest 1-shotte alt uten særlig konsekvenser, da spilelt er raust med health-refills. Liker også at spillet hinter hvor ting er gjemt, da blir det ikke timesvis med kjedelig tråling, og man slipper turen til Gamefaqs for å finne den ene missil-pakken man har glemt for 100% Ikke det beste MP-spillet, men heller ikke det svakeste. Synes egentlig alle tre spillene i trilogien står fint på egne ben, med egen identitet, så jeg vil ikke rangere det over eller under noen av de andre spillene i trilogien. Holder seg fortsatt ganske godt, om man ser bort fra den vanvittig trege starten.
  • Absolution fra 1997, Mario Lopez (Saved by the Bell, Pacific Blue), Jamie Pressly (My Name is Earl) og Richard Grieco (21 Jump Street) er de kjente navnene på rollelisten, veldig B-Film sånn i bunn og grunn, Mario Lopez joiner i en militær base på søk etter hans venn som er forsvunnet, og alt er ikke helt som det skal der, dette er da en scifi film, så aliens (insert meme here). Høydepunktet i filmen er vell når du får se en toppløs Jamie Pressly, men vis det er alt du er ute etter i en film så anbefaler jeg heller å se Poison Ivy: The New Seduction fra samme år med hun i hovedrollen, ellers så kan jeg si at det er like greit å styre unna Absolution ihvertfall (om du ikke er ute etter å se masse muskuløse menn i bar overkropp da, for de er det også en del av i filme)
  • Final Fantasy XIII-2 på Steam... Tenkte å spille gjennom FF13-trilogien.
   Det første spillet var et salig, men fornøyelig rot.
   Oppfølgeren består av et plott fullt av tidsreiser på kryss og tvers, paradokser i det uendelige, parallelle dimensjoner, og enda mere melodrama. Kort fortalt enkelt å følge med på i forhold til det første spillet og allerede en enorm forbedring på den måten. Kampsystemet er akkurat det samme, men det klager jeg ikke over, da kampsystemet var det klart beste med eneren. Det ene jeg mislikte er hvordan man bare har to faste karakterer i gruppa, og den tredje "karakteren" er monstere man fanger, tenk Pokemon. Problemet er at hvert monster bare kan ha en klasse, og må lvles opp med å fordøye items av forskjellige slag. Monsterne varierer veldig i kvalitet, og det er umulig å vite hvilke som er gode før man lvler dem opp. Noen stopper å lvle på lvl 20, når man allerede har wastet masse items på dem, og forblir da ubrukelige.
   Skulle virkelig ønske de bare kunne hatt en tredje karakter istedenfor det Pokemon-systemet. Eksisterte heller ikke en eneste Tank/Sentinel-pokemon i hele spillet, som jeg kunne finne iallefall. Men i motsetning til eneren, er FFXIII-2 veldig åpent. Man åpner opp små tids-eraer man kan reise frem og tilbake til hele tiden. Systemet er overaskende ryddig, og det er faktisk ganske kult å se forskjellige områder i alternative dimensjoner. Ting man gjør har innvirkning på fremtidige verdener, noe som gjør at man faktisk føler seg en del av det hele.
   Dessverre er ikke FFXIII-motoren bygget for åpenhet. I det første spillet var alt bare en lang korridor, men her, hvor man kan gå på kryss og tvers og overalt og utforske, merker man at frameraten virkelig dropper. Enten det eller så er PC-porten skitt. Det er det første og eneste spillet PCen min har slitt med. Subquestene er heller ikke særlig interessante. Det er sånn 160 av dem, og samtlige består av "finkjem hver eneste pixel i spillverdenen og bruk Mog til å finne den usynlige quest-itemen". Macguffin-jakt på sitt verste. Flere av disse er også knytt sammen med hovedquesten, så man står flere ganger bom fast helt til Mog finner riktig gjenstand. Mye frem og tilbake og finkjemming. Vanskelighetsgraden er også ganske ræv. Det starter ganske passe greit, før alt blir altfor altfor lett gjennom mesteparten av spillet.
   Så kommer man til siste dungeon som er en føkking plattform-labyrint med random encounters. Xenogears hilser fra 90-tallet og vil ha ræva spilldesign tilbake.
   Her kan bossene også 1-shotte deg ut av det blå, så jeg hadde særdeles flaks da jeg drepte sistebossen på tredje forsøk (hvert forsøk tar ca 20 minutter hvor han bare kan bestemme seg for å drepe deg midt i ved feil kombinasjon av angrep, gøy). Alt i alt et helt greit spill. Det føles som to skritt forover, og to skritt bakover over det første spillet i serien, og jeg vet helt ærlig ikke hvilket jeg foretrekker. Jeg vil derimot anbefale alle som ikke likte 13 å ta en nærmere titt på dette. Det er et helt annet spill med rot i samme universet.
   Plottet var overaskende engasjerende og jeg prøvde ikke engang å bry meg til å begynne med. Men nå er jeg faktisk hypet på å spille treeren. Hva gav jeg eneren? Tror jeg gir dette 7/10, det var kozzzsz
  • Kan jo google "FIFA grass smell" da, og når du gjør det, finner du bla dette bildet  
 • Recent Status Updates

×