Jump to content

Forums

 1. Regler og nyheter

  1. Regler, nyheter og informasjon

   Her er nyheter og informasjon om retro1.no eller forumet. Og husk å lese reglene før du begynner å poste i forumet.

   562
   posts
  2. Ris, ros og hjelp

   Her kan man poste forslag og tilbakemeldinger på siden vår, samt få hjelp til bruk av forumet.

   2242
   posts
 2. Nintendo

  1. 4767
   posts
  2. 2274
   posts
  3. 1550
   posts
  4. 580
   posts
  5. Game Boy/Pocket/Color/Advance/SP/Micro/Virtual Boy

   GB-GBP-GBC-GBA-GBA SP-Micro-VB - Nintendo

   878
   posts
 3. Andre konsoller

  1. 318
   posts
  2. Sega

   SMS

   2057
   posts
  3. Sony

   PSX/PS1/PSone/PS2

   1317
   posts
  4. Spill/konsoller generelt

   Her kan vi diskutere alt spillrelatert som ikke passer i de andre kategoriene, men prøv å hold det retro.

   38192
   posts
 4. Annet spillbart

  1. Arcade

   Arkademaskiner som går på mynter diskuteres her

   628
   posts
  2. 783
   posts
  3. PC-spill og gamle maskiner generelt

   Her diskuterer vi spill og maskiner som ikke hører til under de andre kategoriene. F.eks. 486-maskiner, DOS-spill etc.

   2183
   posts
 5. Sosialt

  1. Presentasjoner

   Her kan du fortelle litt om deg selv

   2343
   posts
  2. Sosial spilling

   Treff, friend-codes og arrangementer finner du her

   3734
   posts
  3. Samlinger

   Her kan du diskutere og poste bilder av din samling eller fortelle hvilke spill du har, samt få hjelp til ting ang. kunsten å samle.

   7435
   posts
  4. Spillrekorder

   Post dine rekorder her

   349
   posts
  5. Spillanmeldelser

   Her kan du poste dine egne anmeldelser av retrospill.

   468
   posts
 6. Diverse

  1. Diverse

   Her tar vi diskusjoner som ikke er spillrelatert.
   Prøv å vise folkeskikk og for all del ikke spam!

   38378
   posts
  2. 2544
   posts
 7. Markedsplassen

  1. Auksjoner

   Auksjoner bort spillene du ikke har bruk for

   3259
   posts
  2. Kjøp, salg og bytte

   Her kan du selge eller bytte bort de gamle støvete spillene og konsollene dine.

   33469
   posts
  3. 1452
   posts
  Chatbox
  Load More
  You don't have permission to chat.
 • Member Statistics

  2482
  Total Members
  119
  Most Online
  Overmann
  Newest Member
  Overmann
  Joined
 • Forum Statistics

  9987
  Total Topics
  155347
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Posts

  • Hyrule Warriors på Switch: Har ikke spilt dette før, og ante ikke hva jeg skulle vente meg. Spillet er gøy, men veldig kaotisk. Kult å bare storme inn og kverke 50 fiender med et knappetrykk, men iblant veldig vanskelig å følge med. Spesielt i handheld mode er kartet lite og teksten enda mindre. Har flere ganger tapt fordi jeg ikke har fått med meg hvor jeg er og hva jeg skal gjøre før det er altfor sent. Er heller ikke fan av at jeg kan tape fordi en av karakterene jeg ikke styrer dør... hvordan skal jeg være overalt på en gang?
   Men bortsett fra det en glede å spille. Final Fantasy X på Steam: Min reise i Final Fantasy fortsetter. Dette spilte jeg kun en gang, da jeg kjøpte PS2 i 2005, så er et spennende gjensyn, da jeg husket spillet som bra.
   Og kampsystemet er fortsatt gøy, liker hvordan man hele tiden må bytte figurer etter hva situasjonen krever. Storyen er også god... på papiret... for meg er det dessverre noen ekstremt dumme karakterer som ødelegger, spesielt med horribelt stemmeskuespill, og da tenker jeg ikke nødvendigvis på HAHAHA-scenen, selv om den ikke akkurat hjelper.
   Og spillet blir etterhvert svært tregt. Jeg satt meg fast på en boss på toppen av et fjell, og var tvunget til å enten grinde eller backtracke en time for å få en gjenstand som kunne hjelpe meg. Hvorfor spillet ikke har fast travel før helt på slutten, er for meg en gåte. Leveling-systemet kunne også vært litt mer streamlinet, men nå nærmer vi oss flisespikking.
   Nærmer meg sakte slutten på spillet, men merker meg dessverre mer lei for hver spilleøkt. Glad jeg ikke kommer til å gjøre dette 100%, for Dark Aeons, resette konsollen 50 ganger for å trigge Yojimbos beste angrep, og dukke unna lyn husker jeg som marerittaktig. Så siden det er sommer og for varmt til å være ute eller gjøre noe fornuftig, har jeg startet et nytt MMO: Final Fantasy XIV på Steam: Jeg spilte mange MMOer før, i perioden 2001-2005, men sluttet litt med det da jeg brant meg ut og heller valgte å fokusere på WoW.
   Final Fantasy XIV føles som et MMO av den gamle skolen som de har forsøkt å streamline for å ligne mer på WoW... og så vidt jeg har skjønt, er det også historien bak spillet, at de måtte bygge det på nytt som et lappeteppe etter den forrige versjonen. Og det føles som et lappeteppe.
   Det tok meg 3 timer med fetchquests bare å komme ut av startbyen, og på det punktet hadde jeg ikke fått med meg stort av story eller noe. Alt føltes som en tutorial hvor ingenting egentlig trengte å forklares. WoW gjør samme greia, bare morsommere, da man starter quests fra første sekund.
   Har spilt i ca 10 timer nå, og jeg liker at man underveis kan bytte jobber og gjøre dem også fra lvl 1. På den måten skal det mer til for å out-lvle soner, og man kan prøve seg frem med nye klasser uten å måtte lage ny karakter og gjøre de samme fetch-questene igjen.
   Startbyen har bare 3 classhalls, pluss noen tradeskills, og dessverre føles jobbene jeg har (Marauder, Arcanist og Thief) altfor like hverandre, med en ekstremt kort og kjedelig rotation som er nesten klin lik på alle tre. Jeg håper virkelig det blir mer spennende å spille når jeg kommer opp i lvl.
   Verdenen virker også ganske svak. Jeg er vant til WoW hvor alt er store kontinent uten loadeskjermer. FFXIV er derimot et lappeteppe av mange veldig veldig små soner, og jeg mister dermed en følelse av at jeg spiller i en verden, og en oversikt over hvor jeg er til enhver tid. Selv EverQuest fra 1999 hadde større soner og bedre følelse av en sammenhengende verden enn dette. Jeg vet ikke helt med FF14... så langt er jeg faktisk ganske skuffet. Det føles som det prøver å være en WoW-klone, uten å gjøre ting WoW gjør bra, fremfor å være noe unikt. Jeg savner de gode sandbox-MMOene som SWG... det hadde vært mer interessant. Men jeg får se om jeg gir det 10-20 timer til.
  • Curse of the Moon til PS Vita (finnes også til PS4, Xbox One, Switch, PC og 3DS). For å si det kort, ved å gjøre noen små forandringer, så kunne dette lett ha vært Castlevania 4 til NES. Et utrolig bra spill, etter min mening. Fanger retrofølelsen bra, både i gameplay, grafikk og musikk. Musikken er også veldig bra. Spillet har også flere forskjellige sluttsekvenser, avhengig av hva man gjør i spillet. Man kan også velge mellom "casual" og "veteran". Husker ikke alle forskjellene, men på "veteran", så har man ekstraliv, og hver gang man blir truffet av en fiende, så blir man dyttet bakover.
  • ser ut som hylla i midten der kanskje kunne trengt litt støtt midt under da, om det ikke bare er lyset som jukser og gjør så det ser ut som den bøyer seg bra, ellers kul krok
  • Meget kul spillekrok Det jeg har lyst til med min kjellerstue er å ha en krok som ser ut som 80 tallet. Den ene siden er gaming, men det er ymse konsoller fra gammelt til nytt og LED + kassetv. Men skulle hatt en helt egen commodore eller nes krok  
 • Recent Status Updates

×