Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ønsker å kjøpe ett fungerende Amiga 1200 hovedkort (komplette maskin, eller deler som kickstart, rf shield, tastatur, kabinett etc trengs ikke, men vurderes fortløpende, så send en melding om du har noe, så finner vi nok utav noe) Må funke med blizzard 1220/1230 accelerator og harddisk Har 2 defekte hovedkort (1d4 med ukjent feil, og 2b som har hatt korrosjonsskade, men virker fiksbare, har ikke deler eller tålmodighet til å fikse selv ) Disse kan byttes som delemaskiner/rest.obj. Send meg en melding, så finner vi utav pris og frakt etc, kun seriøse henvendelser
 3. Yesterday
 4. Hvilket spill rundet du sist?

  Zelda: A Link to the Past (GBA) Kjempespill! Har fått gjort unna en del av Zelda-spillene nå (spillte aldri noen av dem i mine yngre dager), og de er så bra alle sammen! Godt å se at de lever opp til hypen Nå tenkte jeg å prøve de to Oracle-spillene. Men før jeg eventuelt kjøper dem må jeg høre hva dere syns om everdrive, jf. min andre post.
 5. Everdrive til GBA

  Noen som har erfaring med everdrive eller andre flashcarts til GBA? Jeg er ikke egentlig så interessert i everdrives, for jeg liker best å samle på spill, kjøpe spill, glede meg til spill kommer i posten, og spille et fåtall spill av gangen. Men jeg vurderer likevel om det kunne vært ålreit til GBA'en. Jeg har en SP 101, og det er med god margin min mest brukte spillmaskin. I sofaen, i senga og på reiser. Derfor tenker jeg at det kunne være utrolig kjekt å ha et solid spillbibliotek tilgjengelig overalt. Dessuten har jeg noen spill jeg vil prøve som er vanskelige og dyre å få tak i. Det jeg er mest redd for er vel at jeg får så mye å velge i at sjarmen med det enkelte spillet forsvinner. Men jeg kommer jo ikke til å kjøre det komplette spillbiblioteket til GBA inn der, det ville være mye søppel. Jeg ser på Everdriven til GBA at det også er mulig å emulere Game Boy, Game Boy Color og Game Gear (og NES, men det ser ut til å bli veldig rar oppløsning?). Hvorfor ikke Lynx, spør jeg bare... Men uansett er jo dette en fin bonus. Hvis noen har en slik: - Er de brukervennlige for en som ikke er så datakyndig? Instruksjonene på Krikzz sine sider er litt innfløkte, men det ser jo greit ut det jeg har sett på youtube. - Er emulatorene brukbare, og "plug and play"? Eller er det masse mikkmakk og innstillinger hver gang man skal spille? - Hvis emulatorene er bra, betyr det at jeg ikke trenger everdriven til Game Boy? - Jeg skjønner at de saver, men er det slik at jeg bare saver som vanlig inne i spillet, eller er det save states, eller noe helt annet? Setter pris på alle svar og erfaringer. Man kan jo google i det lange og breie, men av og til er det fint å høre fra "vanlige folk"
 6. Last week
 7. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Skjønner hva du mener. Jeg hadde nok ikke slått til på full pris. Det er som du sier i bunn og grunn ett kabinett med emulator. Men jeg er storfornøyd med sluttresultatet og er blitt litt bitt av basillen. Er i gang med å bygge en Bartop Arcade fra bunnen av. Men det kommer nok til å koste mer totalt enn denne gjorde.
 8. Hva er dagens fangst?

  Har blitt mange dagens siden sist jeg postet opp noe bilde eller navn her. Bare blitt sånn så får vel poste opp noe bilder av flere dagers fangst selv om det ikke er dagens fangst... Må bare bli ferdig med å rydde og skru opp hyller etter flyttingen Først.
 9. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Jeg mente billigere i og med at det essentielt bare er en emulator hardware og en billig lcd skjerm i den. Det er i hvertfall det intrykket jeg fikk når jeg så prisen. En Rasperry PI 3 Modell 3 går for rundt 350 kr Ett stikke kit riktinok ett billig ett ligger på rundt 350 på ebay https://www.ebay.com/itm/Arcade-Buttons-1-Player-DIY-Kit-Joystick-5V-LED-Button-for-Arcade-Raspberry-pi/223297733157?hash=item33fd950225:g:LesAAOSw5~pcX7Ct&frcectupt=true LCD skjermer var det dyreste jeg fant sånn i farta, lå på 1000 til 2000 kr https://www.ebay.com/itm/19-Inch-Arcade-Game-LED-Monitor-for-Arcade-Cabinets-Jamma-MAME-MultiCade/332842520688?epid=1300446268&hash=item4d7ef5d070:g:6F4AAOSwMoZcfZkH Sponplater eller MDf plater koster jo ikke mye Edit : Kan nevne sånn i farta at jeg fant dette https://www.ebay.com/itm/MDF-Table-Top-Arcade-Cabinet-Cam-Lock-System-Included-Pick-Control-Panels/332186268027?_trkparms=aid%3D333200%26algo%3DCOMP.MBE%26ao%3D1%26asc%3D56586%26meid%3D4a9e61ba813d497bbf69f8e06f21b621%26pid%3D100008%26rk%3D4%26rkt%3D12%26sd%3D223297733157%26itm%3D332186268027&_trksid=p2047675.c100008.m2219 Kostet bare rundt 1000 Kr ikke misforstå meg, Maskinene var kule nok de, men jeg er ikke sikker på om det er verdt å bruke rundt 4k på noe som i bunn å grunn bare er en Emulator. Skal man ha ett kabinett med emuator så blir det muligens billigere å bygge ett selv og da får man i tilegg gleden av å bygge ett selv. Dette er dog min personlige mening men med det sagt så er det mulig jeg bare driter i reservasjonen jeg måtte ha og slår til likevel. Må tenke litt raskt på det...
 10. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Fullpris så synes jeg det er litt stiv pris. Men til prisen jeg fikk den til så er det ok. Tror ikke man klarer å bygge det noe billigere selv og kvaliteten er helt grei. Nå byttet jeg ut stikker og knapper med noe av bedre kvalitet så alt i alt kostet det ca. 1000,- ekstra. Disse er heller ikke full størrelse arcademaskiner, noe jeg synes er en bra ting. Da er de flyttbare.
 11. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Jeg vurderer det men prisen var litt stiv og så har den stasjonære pc min begynt å fuske også så det blir en vurdering om det blir fikse eksisterende pc/bygge ny pc eller kjøpe en av disse.. Disse maskinene er vel ikke skikkelig arcades?? og jeg har hørt en del arcade fans har klaget litt på kvaliteteten på knappene/spakene på diverse youtube kanaler De sier det føles litt billig. Om det er noe i det har jeg ikke peiling på, mulig de bare er kresne og prisen hadde jo vært høyere dersom de hadde brukt dyrere komponenter. Og så er det plassen da, mulig jeg kan hive vekk en komode eller noe.... Det er jo mulig det blir billigere dersom man bygger noe lignende selv men da kanskje uten grafikk på kabinettene hvis man ikke har en artist i seg.
 12. Earlier
 13. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Ja snakket med en Gamestop fyr og de kunne bestille disse i en viss periode, men ikke nå lenger. Noen Toys R' Us har den til 4999.- men de fleste fysiske butikker begynner å bli tom. Nettsjappene som du nevner har den fremdeles men det tar nok ikke lang tid før disse også går tom. Komplett er utsolgt. Lekekassen har noen få. Adlibris har noen få. Tror nok disse blir samlerobjekter om kort tid.
 14. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Dessverre så har Gamestop sluttet å selge disse. Det var nok derfor de kjørte ut disse såpass billig. Selv om det bare var ett par butikker som virkelig hadde de inne. Jeg benyttet meg av prisgarantien til Toysrus før disse gikk konkurs. De sjekket aldri at Gamestop hadde de inne. Jeg ble fornøyd med ett prisavslag på 3200,- De eneste som har disse i Norge nå er Adlibris, Komplett og Lekekassen tror jeg. Adlibris er den billigste. De tar 3700,- for den med gratis frakt.
 15. Hva er dagens fangst?

  Det kan man vel kalle en vellykket handel. Når både kjøper og selger er fornøyd.
 16. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Selger GameStop disse lenger? Får bare opp død link..
 17. Hva er dagens fangst?

  Selger fikk vel det den er verdt. Kjøper blir nok mer fornøyd med summen den blir solgt for når / hvis han selger den igjen
 18. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Endte opp med å kjøpe Street Fighter 2 maskinen når de gikk for 1800,- Modifisert med en Raspberry og byttet ut knapper og stikke. Super liten sak som nå har rundt 8000 spill.
 19. Hva er dagens fangst?

  Tror uansett selger var fornøyd med summen
 20. Hva er dagens fangst?

  Det ble ett veldig bra kjøp. En del billigere enn den første som lå der også. Kommer nok ikke til å jakte på gameboy playeren til denne. Når prisene ligger på mer enn prisen for maskinen så får det være. Om jeg ikke kommer over ett tilbud jeg ikke kan si nei til da.
 21. Hva er dagens fangst?

  Da blir vel neste steg å få tak i den spesialdesignede Game Boy Playeren til Q'en. Billigste på ebay for øyeblikket er en løs en til 7800,-
 22. Hva er dagens fangst?

  Hehe ja den lå ikke lenge nei. Tittet på den og det dryppet bra med slev fra kjeften kan jeg si deg Ja lynet slo plutselig ned på samme sted to ganger. Vanligvis så går det flere år mellom hver gang denne dukker opp på finn. Må bare si gratulerer med et fantastisk bra kjøp. Dette er imo den fineste konsollen som noensinne er laget...og som sagt så vil verdien på denne bare stige.
 23. Hva er dagens fangst?

  Jeg var med i budkrigen på den maskinen. Den jeg endte opp med å kjøpe er like fin som den. Litt merkelig egentlig at det dukket opp flere i løpet av så kort tid. Det er lenge siden sist jeg så en på finn. Jeg kommer nok ikke til å ha den koblet opp og i daglig drift. Den kommer til å stå som "skryteobjekt". Vil bevare den i like god stand som den er i dag. Tilbehøret vil bli liggende i esken ubrukt. Håndkontrollen og fjernkontroll er aldri brukt.
 24. Hva er dagens fangst?

  Gikk nylig en Panasonic Q til på finn, til 7.700 kr. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140956192 Skal du ha den koblet opp og i "daglig drift" Runepune?
 25. Hva er dagens fangst?

  Det stemmer, selger holdt til i Bergen. Godt gjort å legge merke til den, den lå ikke ute i mange minuttene før den var solgt. Helt klart perlen i samlingen. Den er faktisk i bedre stand enn jeg fikk inntrykk av. Ikke ett eneste merke på konsollen, den ser helt ny ut. Var også innom den som var defekt på finn. Men den tok jeg ikke sjansen på å kjøpe. Å få tak i deler til disse er så og si umulig.
 26. Hva er dagens fangst?

  Jøsses Kristus .. Dette er en real godbit. Er dette den som var til salgs på finn? (Bergen)? Denne vil skyte høyt i verdi...
 27. Hva er dagens fangst?

  Oi! Selv om det er synd at noen mister interessen, så er det jo sikkert moro å gjøre sånne storinnkjøp! Og den Panasonic Gamecuben er bare skikkelig schmackos! Det lå en defekt på finn for ikke så lenge siden, men jeg turte ikke kjøpe den.. Jeg kunne tenke meg å ha en slik koblet opp til widescreen-CRT'en min, siden den vanlige Gamecuben er koblet til en 4:3 CRT. Det gir jo mest mening å ha DVD-spiller på 16:9, også kunne jeg spilt de Gamecubespillene som har mulighet for widescreen på den også.
 28. Hva er dagens fangst?

  Skaffet meg denne godbiten. En maskin jeg har hatt lyst på i flere år.
 1. Load more activity
×