Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Maniac Mansion: Day of the Tentacle (MS-DOS) Genialt spill, har ikke hatt det så gøy med point-and-click på mange år! Absolutt verdt å spille det, og vanskelighetsgraden er ikke så høy som Monkey Island osv.
 3. Hva er dagens fangst?

  Kjøpt meg en Bittboy! Veldig fornøyd så langt. Min originale Game Boy vs. min nye BittBoy. Og til sammenligning, min favoritt håndholdte GBA AGS-101 vs. min nye PocketGo.
 4. Hvilket spill rundet du sist?

  Minish Cap er et av mine favorittspill til GBA! Og jeg er helt enig, det er så sykt irriterende at man ikke kan save etter at man har bekjempet siste boss. Da vil man jo gjerne surre rundt i roen og freden uten at landet ligger i evig mørke!
 5. The Legend of Zelda: The Minish Cap Merkelig vanskelighetskurve. Alt var lett helt til sistebossen. Den tredje fasen var helt utrolig frustrerende, og jeg måtte dø flere ganger bare for å prøve hvert eneste item jeg har. Men uansett, bra musikk, fin grafikk, og det er en del ting i spillet som gjør at du får lyst til å spille mer - samle alt og finne alle hemmeligheter. Ganske patetisk at om man saver etter credits, så er sistebossen fortsatt der!
 6. Brukte ScummVM med de originale filene fra CD-versjonen (med stemmer, must-have!).
 7. Hvilket spill rundet du sist?

  Grattis! Ingenting er som å surre rundt på måfå i et gammelt adventure spill. Spilte du på en tidsriktig PC eller henta du på GOG?
 8. Indiana Jones and the Fate of Atlantis (MS-DOS). Endelig klarte jeg å fullføre et "point & click"-spill uten å bruke en walkthrough.
 9. Er på utkikk etter en guitar til min ps3, stadig vanskligere å finne noen som selger
 10. Tiki 100 Ønskes kjøpt

  Ønsker å kjøpe en Tiki 100 maskin med fin case , maskinen trenger ikke å virke
 11. Hei.jeg har en tiki 100 med skjerm.hvor mye gir du? Mvh olaf
 12. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10882 Hei sveis
 13. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  Sorry I could not help this time. The guys I know that have a full PS1 collection did not have the time to check as theire collection was not at home. But I will still keep an eye open for this.
 14. Det spørs vel på filformatet til disse Tiki-dskene (det har jeg ikke peiling på hva er). Men generelt så er image-filer en ren kopi av hva som skal være på disken.. inkludert partisjoner etc, så tipper du bare trenger noe som kan skrive fila "rått" (raw) til disketten. I Linux-verdenen har man DD-kommandoen, må da finnes noe lignende du kan kjøre på noe annet?
 15. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10881 Blir moro med Tiltcast førstkommende søndag Level Up. Nerdelandslaget, Retrotimen, Spelledåsene, LOlbua osv osv.
 16. Tja, du kan jo prøve å kontakte Asbjørn Djupdal og høre?
 17. Ahhh, det er det det betyr Er det da slik å forstå at det ikke lar seg gjøre å skrive over tiki .dsk-filene med en DOS-maskin? Er det en annen måte å få skrevet de filene over på floppydisketter?
 18. Som det står på siden så er det bare MS-DOS dsk filene som kan brukes med winimage. Virker med MS-DOS V2.11 og DS_GBIB.
 19. Hei, Jeg har nylig skaffet meg en Tiki-100 og opplever problemer med å få programvare over på maskinen. Jeg fikk med to disketter. En var TurboPascal og en var gamle BRUM-dokumenter. Ingen systemdiskett eller annen programvare. Jeg har funnet denne fantastisk nyttige siden: http://www.djupdal.org/tiki/program/overforing.html , men jeg har ikke hatt hell med å overføre filer på måten som presenteres på nettsiden. Jeg har formatert 360kb 5.25" disketter med 22dsk (TIKI-400 format) men klarer ikke å bruke winimage for å kopiere over .dsk-filene. Jeg får beskjed om "error reading file" når jeg prøver å åpne .dsk-filer. Jeg har prøvd et par dusin nå. Jeg har også prøvd fdimage.exe og rawwrite. Via rawwrite klarte jeg å skrive image-filen over på disketten men TIKI'en forsto ingenting av det. Jeg har installert winimage på 4 forskjellige datamaskiner nå (inkludert min nye stasjonære PC) og ingen av dem klarer å åpne .dsk-filene. Er det noen som har forslag til hvordan jeg kan gå frem eller ting jeg kan prøve?
 20. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10880 Noen som har spilt Fifa20 enda?
 21. Hei, Jeg ønsker å kjøpe en Tiki-100 i så bra stand som mulig. Jeg kjøpte nylig en som er litt lurvete og mens jeg tenker å restaurere den trenger jeg en som både ser fin ut og fungerer godt. Er det noen som har en for salg? Jeg er OGSÅ på utkikk etter pappplaten som er bakpå maskinen (ved portene). Den jeg har kjøpt må ha vært oppbevart fuktig. Pappen har ihvertfall morknet ganske betydelig. Er det noen som har reprodusert disse?
 22. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  After nearly one months without news, i give up. Is time to make the people from other countries understand that we can't be responsable for this kind of stuff. I quit, thanks all the members that answered in this post.
 23. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10879 Jeg postet denne tidligere i tråden
 24. Takker for tips. Jeg prøver å få noe mer, så får jeg se.
 25. Etterspørselen for retro-DOS-maskiner er jo ganske høy for tida, så forvent minst en tusing siden den er komplett og alt. Kan jo prøve å legge den ut til 1500kr først og se?
 1. Load more activity
×