Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Hei.jeg har en tiki 100 med skjerm.hvor mye gir du? Mvh olaf
 3. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10882 Hei sveis
 4. Earlier
 5. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  Sorry I could not help this time. The guys I know that have a full PS1 collection did not have the time to check as theire collection was not at home. But I will still keep an eye open for this.
 6. Det spørs vel på filformatet til disse Tiki-dskene (det har jeg ikke peiling på hva er). Men generelt så er image-filer en ren kopi av hva som skal være på disken.. inkludert partisjoner etc, så tipper du bare trenger noe som kan skrive fila "rått" (raw) til disketten. I Linux-verdenen har man DD-kommandoen, må da finnes noe lignende du kan kjøre på noe annet?
 7. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10881 Blir moro med Tiltcast førstkommende søndag Level Up. Nerdelandslaget, Retrotimen, Spelledåsene, LOlbua osv osv.
 8. Tja, du kan jo prøve å kontakte Asbjørn Djupdal og høre?
 9. Ahhh, det er det det betyr Er det da slik å forstå at det ikke lar seg gjøre å skrive over tiki .dsk-filene med en DOS-maskin? Er det en annen måte å få skrevet de filene over på floppydisketter?
 10. Som det står på siden så er det bare MS-DOS dsk filene som kan brukes med winimage. Virker med MS-DOS V2.11 og DS_GBIB.
 11. Hei, Jeg har nylig skaffet meg en Tiki-100 og opplever problemer med å få programvare over på maskinen. Jeg fikk med to disketter. En var TurboPascal og en var gamle BRUM-dokumenter. Ingen systemdiskett eller annen programvare. Jeg har funnet denne fantastisk nyttige siden: http://www.djupdal.org/tiki/program/overforing.html , men jeg har ikke hatt hell med å overføre filer på måten som presenteres på nettsiden. Jeg har formatert 360kb 5.25" disketter med 22dsk (TIKI-400 format) men klarer ikke å bruke winimage for å kopiere over .dsk-filene. Jeg får beskjed om "error reading file" når jeg prøver å åpne .dsk-filer. Jeg har prøvd et par dusin nå. Jeg har også prøvd fdimage.exe og rawwrite. Via rawwrite klarte jeg å skrive image-filen over på disketten men TIKI'en forsto ingenting av det. Jeg har installert winimage på 4 forskjellige datamaskiner nå (inkludert min nye stasjonære PC) og ingen av dem klarer å åpne .dsk-filene. Er det noen som har forslag til hvordan jeg kan gå frem eller ting jeg kan prøve?
 12. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10880 Noen som har spilt Fifa20 enda?
 13. Hei, Jeg ønsker å kjøpe en Tiki-100 i så bra stand som mulig. Jeg kjøpte nylig en som er litt lurvete og mens jeg tenker å restaurere den trenger jeg en som både ser fin ut og fungerer godt. Er det noen som har en for salg? Jeg er OGSÅ på utkikk etter pappplaten som er bakpå maskinen (ved portene). Den jeg har kjøpt må ha vært oppbevart fuktig. Pappen har ihvertfall morknet ganske betydelig. Er det noen som har reprodusert disse?
 14. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  After nearly one months without news, i give up. Is time to make the people from other countries understand that we can't be responsable for this kind of stuff. I quit, thanks all the members that answered in this post.
 15. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10879 Jeg postet denne tidligere i tråden
 16. Takker for tips. Jeg prøver å få noe mer, så får jeg se.
 17. Etterspørselen for retro-DOS-maskiner er jo ganske høy for tida, så forvent minst en tusing siden den er komplett og alt. Kan jo prøve å legge den ut til 1500kr først og se?
 18. Har en komplett fungerende Compaq 80486 DX2 Prolinea m tilbehør. Windows 3.1 Usikker på hva jeg kan prise denne til. Noen tips? Mic
 19. Jeg har en eldre Dell maskin fra ca 1999 til salgs med tidsriktige komponenter. Bilder og spesifikasjoner finner du i min Finn-annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=151424703
 20. Super Mario Bros. 3 på NES (NTSC). Ingen warp, som vanlig.
 21. ~Ikhana's Zelda Samling~

  Bare en stor tommel opp herfra! Samlinger som fokuserer på kvalitet er absolutt det mest interessante. Om man skal ha alt av noe som det er en begrenset kvantitet av, så er det én ting. Men blir umulig når det stadig produseres masse, i store kvanta, hele tiden.
 22. Long time, no see! Ikke så mye igjen av spillsamlingen, men nå og da dukker det opp ting jeg vil selge. Nå er det en PSP Slim & Lite - Spiderman 3 Limited Edition. (PSP-2004). PAL-versjon. Har en litt sliten boks, både spill og UMD-film følger med(begge sealed). Instruksjoner er inni. Orginallader følger med. Batteri er dessverre ødelagt(men nytt, offisielt batteri koster bare rundt hundrelappen på eBay), og PSPen i seg selv fungerer fint. Skrur seg på når koblet til strøm via laderen. Som ekstra følger også en offisiell PSP komponent-overgang til TV, og et tredjeparts etui. Noen tanker om hvor mye jeg kan få solgt dette for?
 23. Hvilket spill rundet du sist?

  Super Bros. 10: Kung Fu Mario (Famicom) Kjøpte noen gamle bootlegs og multicarts til Famicom, der Super Mario Bros-serien fortsatte et stykke lenger enn hva Nintendo sto inne for. De fleste er hacks av andre spill, og Super Bros 10 er egentlig Jackie Chan's Action Kung Fu. Forskjellen er bare at Hr. Chan har fått bart og bredere nese, slik at han ser ut som Mario. Jeg har Jackie Chan til NES på ønskelista, men dette er jo egentlig alt jeg trenger. Spillet er kjempebra, med masse variasjon i brettene, masse rare japanske fiender og bosser, flere spesialtriks og mye innhold. Det er ikke veldig langt, og man får rikelig med continues på bonusbanene - så jeg rundet det på første forsøk. Men jeg kommer sikkert til å spille det flere ganger, og kanskje jeg en dag får tak i originalen med selveste Jackie Chan. Inntil da: Mamma Mia, let's a go!
 24. Hi Sinfour, do we have any news about your friend?

  1. Sinfour

   Sinfour

   No, i'm sorry. 
   he has every game in boxes in another city, so thats why it will take a while unfortunately. 

  2. diegorbb93

   diegorbb93

   Yeah, too bad. At least im sure i can count on this, ill wait patiently. Please, remind him that im going to be around waiting for answer, i need to solve this. Thanks!

  3. Sinfour

   Sinfour

   I sent this to another PS1 collector in Norway and he will also check this out. He just need to check if he has the game in his collection (he is trying to get a complete PAL collection and is already on 2000pcs). So the chance is there that he has it. 

 25. **SOLGT**

  **SOLGT**
 26. **SOLGT**

  **SOLGT**
 1. Load more activity
×