Jump to content

Olav

Members
 • Content count

  1224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Excellent

4 Followers

About Olav

 • Rank
  LV11: Alex Kidd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

1193 profile views
 1. Det jeg ikke likte med Dreamfall Chapters er at du nesten ikke må bruke hodet (bortsett fra noen få deler hvor jeg faktisk satt litt fast). Litt rart å gå fra TLJ til dette, synes jeg. Er óg litt uenig i din mening om Telltale-valgene. Jeg synes de utgjorde omtrent ingen forskjell til slutt, ganske skuffende. Jeg prøvde å spille igjennom en gang til bare for å ta helt andre valg, og det var svært lite spennende. Jeg ble også litt lei til slutt, men ville spille igjennom bare for å se hvordan det ender. Må også nevne at plottet er noe innviklet og vanskelig å forstå, i alle fall for meg.
 2. Er helt enig med deg angående Dreamfall... Så nå skal du spille Dreamfall Chapters? Hehehe... Vet ikke om jeg burde nevne hva jeg synes om det spillet, for ikke å ødelegge forventningene dine.
 3. American McGee's Alice Ganske ålreit spill med en unik feel, selv om noen elementer av spillet ikke har tålt tidens tann særlig bra. Vanskelighetskurven virket litt berg- og dalbane til tider, men jeg følte aldri at spillet kjedet meg.
 4. *

  *
 5. @Zerqent Er litt usikker på hvordan det fungerer, men det kan virke som det blir lagt på prisen på varen, og er uavhengig av fraktkostnader.
 6. Jeg har kjøpt flere ting på eBay nå nylig, og det som skjer er at de legger til moms på betalingssummen. Man slipper det irriterende fortollingsgebyret.
 7. Gamle Retro1

  Jepp, det er nok ikke så spennende for nye brukere, men når gnisten har forsvunnet er det godt for oss "oldschool"-medlemmer å mimre litt (har klart å tenke litt mer positivt om den tiden etter det ZeldaFreak skrev). De som ikke liker det kan jo lett klikke seg videre til en annen tråd.
 8. Gamle Retro1

  Joda, du har helt rett, det er nok bare jeg som har forstørrelsesglass på det negative. Min personlighet har, blant annet, en kombinasjon av pessimisme og realisme. Det er en uheldig kombinasjon, spør du meg. Uansett, denne tråden handler ikke om min personlighet, så jeg skal heretter holde meg til emnet og mimre litt. Alt i alt er det fint å se at du ikke fikk tydelige arr av den umodne nettmobbingen som stadig oppsto her inne, men heller ble sterkere. Jeg har vel en del gode minner fra Retro1, spesielt fra startfasen - rundt 2005-2006. Da hadde vi ikke et dedikert domene, ting var meget uprofft. Tror vi brukte mypunbb, men det kan hende jeg tar feil der. Spennende var det da det begynte å bli en god del aktivitet, og på et tidspunkt var jo forumet relativt populært, faktisk! Xevious/kornholio var ganske god på å underholde og holde forumet interessant for nye medlemmer. Retro1 hadde jo vært ingenting uten ham, og det er litt vemod i å tenke på at han en dag bare forsvant fra forumet. Men gode ting har vel også en slutt... Forumet var vel allerede på vei ned da han forsvant uansett. I grunn er det ganske rart å se siden sånn som den er i dag. Nesten overraskende at ingen har dratt ut respiratorpluggen ennå, koster sikkert flere hundre kroner i året å holde siden oppe. Kudos til personen som fortsatt betaler. Er vel kanskje Kyrre som gjør det?
 9. Gamle Retro1

  Er det noe jeg ikke skjønner, så er det at du klarer å mimre over noe som var dramatisk og negativt. Du nevner jo flere brukere som rett og slett mobbet deg på den tiden (meg inkludert). Tror flere av oss sleit nok med oss selv, det er jo ofte sånn harselering og mobbing oppstår. Men dette var en annen tid. Personlig synes jeg ikke det er så mye å hente ved å mimre over sånt, så jeg har egentlig lagt lokk på det. Det viktigste er at man lærer av det og prøver å være mer snill mot andre i fremtiden. Kan godt hende jeg har en mer negativ vinkling enn det du har, men mobbing var det garantert...
 10. Maniac Mansion: Day of the Tentacle (MS-DOS) Genialt spill, har ikke hatt det så gøy med point-and-click på mange år! Absolutt verdt å spille det, og vanskelighetsgraden er ikke så høy som Monkey Island osv.
 11. The Legend of Zelda: The Minish Cap Merkelig vanskelighetskurve. Alt var lett helt til sistebossen. Den tredje fasen var helt utrolig frustrerende, og jeg måtte dø flere ganger bare for å prøve hvert eneste item jeg har. Men uansett, bra musikk, fin grafikk, og det er en del ting i spillet som gjør at du får lyst til å spille mer - samle alt og finne alle hemmeligheter. Ganske patetisk at om man saver etter credits, så er sistebossen fortsatt der!
 12. Brukte ScummVM med de originale filene fra CD-versjonen (med stemmer, must-have!).
 13. Indiana Jones and the Fate of Atlantis (MS-DOS). Endelig klarte jeg å fullføre et "point & click"-spill uten å bruke en walkthrough.
 14. Etterspørselen for retro-DOS-maskiner er jo ganske høy for tida, så forvent minst en tusing siden den er komplett og alt. Kan jo prøve å legge den ut til 1500kr først og se?
 15. Super Mario Bros. 3 på NES (NTSC). Ingen warp, som vanlig.
×