Jump to content

Olav

Members
 • Content count

  1218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Excellent

4 Followers

About Olav

 • Rank
  LV11: Alex Kidd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

1117 profile views
 1. Gamle Retro1

  Jepp, det er nok ikke så spennende for nye brukere, men når gnisten har forsvunnet er det godt for oss "oldschool"-medlemmer å mimre litt (har klart å tenke litt mer positivt om den tiden etter det ZeldaFreak skrev). De som ikke liker det kan jo lett klikke seg videre til en annen tråd.
 2. Gamle Retro1

  Joda, du har helt rett, det er nok bare jeg som har forstørrelsesglass på det negative. Min personlighet har, blant annet, en kombinasjon av pessimisme og realisme. Det er en uheldig kombinasjon, spør du meg. Uansett, denne tråden handler ikke om min personlighet, så jeg skal heretter holde meg til emnet og mimre litt. Alt i alt er det fint å se at du ikke fikk tydelige arr av den umodne nettmobbingen som stadig oppsto her inne, men heller ble sterkere. Jeg har vel en del gode minner fra Retro1, spesielt fra startfasen - rundt 2005-2006. Da hadde vi ikke et dedikert domene, ting var meget uprofft. Tror vi brukte mypunbb, men det kan hende jeg tar feil der. Spennende var det da det begynte å bli en god del aktivitet, og på et tidspunkt var jo forumet relativt populært, faktisk! Xevious/kornholio var ganske god på å underholde og holde forumet interessant for nye medlemmer. Retro1 hadde jo vært ingenting uten ham, og det er litt vemod i å tenke på at han en dag bare forsvant fra forumet. Men gode ting har vel også en slutt... Forumet var vel allerede på vei ned da han forsvant uansett. I grunn er det ganske rart å se siden sånn som den er i dag. Nesten overraskende at ingen har dratt ut respiratorpluggen ennå, koster sikkert flere hundre kroner i året å holde siden oppe. Kudos til personen som fortsatt betaler. Er vel kanskje Kyrre som gjør det?
 3. Gamle Retro1

  Er det noe jeg ikke skjønner, så er det at du klarer å mimre over noe som var dramatisk og negativt. Du nevner jo flere brukere som rett og slett mobbet deg på den tiden (meg inkludert). Tror flere av oss sleit nok med oss selv, det er jo ofte sånn harselering og mobbing oppstår. Men dette var en annen tid. Personlig synes jeg ikke det er så mye å hente ved å mimre over sånt, så jeg har egentlig lagt lokk på det. Det viktigste er at man lærer av det og prøver å være mer snill mot andre i fremtiden. Kan godt hende jeg har en mer negativ vinkling enn det du har, men mobbing var det garantert...
 4. Maniac Mansion: Day of the Tentacle (MS-DOS) Genialt spill, har ikke hatt det så gøy med point-and-click på mange år! Absolutt verdt å spille det, og vanskelighetsgraden er ikke så høy som Monkey Island osv.
 5. The Legend of Zelda: The Minish Cap Merkelig vanskelighetskurve. Alt var lett helt til sistebossen. Den tredje fasen var helt utrolig frustrerende, og jeg måtte dø flere ganger bare for å prøve hvert eneste item jeg har. Men uansett, bra musikk, fin grafikk, og det er en del ting i spillet som gjør at du får lyst til å spille mer - samle alt og finne alle hemmeligheter. Ganske patetisk at om man saver etter credits, så er sistebossen fortsatt der!
 6. Brukte ScummVM med de originale filene fra CD-versjonen (med stemmer, must-have!).
 7. Indiana Jones and the Fate of Atlantis (MS-DOS). Endelig klarte jeg å fullføre et "point & click"-spill uten å bruke en walkthrough.
 8. Etterspørselen for retro-DOS-maskiner er jo ganske høy for tida, så forvent minst en tusing siden den er komplett og alt. Kan jo prøve å legge den ut til 1500kr først og se?
 9. Super Mario Bros. 3 på NES (NTSC). Ingen warp, som vanlig.
 10. Det er veldig lenge siden jeg har spilt SMB PAL, så jeg husker ikke hvordan det var i forhold. Jeg eier kun NTSC når det kommer til NES/SNES. 60Hz og riktig aspect ratio gir en bedre opplevelse, synes jeg.
 11. NTSC Super Mario Bros. på NES (ingen warping) + hard mode (ingen warping). Endelig helt ferdig med dette spillet.
 12. Bula mi

  Boomstick: Skikkelig koselig spillhule! Vil tro det er artig å ha lange spillestunder med andre der inne, også kan man jo ta en drink i baren óg etter behov. Hans Bauge, ja. Helt utrolig at en klovn som han fikk lov til å være med på tabloidprogrammene, men kanskje det tiltrakk flere seere, hehe.
 13. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Forumet har vel sakte men sikkert vært på vei til å dø ut i noen år nå... Jeg tror nordmenn som er retrointeressert heller bruker andre fora og medier. Jeg er faktisk ganske usikker på om det går an å redde retro1 i det hele tatt, måtte kanskje trengt en skikkelig oppvask, og kanskje fått andre til å reklamere for retro1.
 14. Har noen en Amiga 1200 til salgs? Fungerende eller ikke, spiller ingen rolle.
 15. Høytids-hilsen tråden. :)

  Og så var jula over.
×