Jump to content

Olav

Members
 • Content count

  1215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

4 Followers

About Olav

 • Rank
  LV11: Alex Kidd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

976 profile views
 1. Maniac Mansion: Day of the Tentacle (MS-DOS) Genialt spill, har ikke hatt det så gøy med point-and-click på mange år! Absolutt verdt å spille det, og vanskelighetsgraden er ikke så høy som Monkey Island osv.
 2. The Legend of Zelda: The Minish Cap Merkelig vanskelighetskurve. Alt var lett helt til sistebossen. Den tredje fasen var helt utrolig frustrerende, og jeg måtte dø flere ganger bare for å prøve hvert eneste item jeg har. Men uansett, bra musikk, fin grafikk, og det er en del ting i spillet som gjør at du får lyst til å spille mer - samle alt og finne alle hemmeligheter. Ganske patetisk at om man saver etter credits, så er sistebossen fortsatt der!
 3. Brukte ScummVM med de originale filene fra CD-versjonen (med stemmer, must-have!).
 4. Indiana Jones and the Fate of Atlantis (MS-DOS). Endelig klarte jeg å fullføre et "point & click"-spill uten å bruke en walkthrough.
 5. Etterspørselen for retro-DOS-maskiner er jo ganske høy for tida, så forvent minst en tusing siden den er komplett og alt. Kan jo prøve å legge den ut til 1500kr først og se?
 6. Super Mario Bros. 3 på NES (NTSC). Ingen warp, som vanlig.
 7. Det er veldig lenge siden jeg har spilt SMB PAL, så jeg husker ikke hvordan det var i forhold. Jeg eier kun NTSC når det kommer til NES/SNES. 60Hz og riktig aspect ratio gir en bedre opplevelse, synes jeg.
 8. NTSC Super Mario Bros. på NES (ingen warping) + hard mode (ingen warping). Endelig helt ferdig med dette spillet.
 9. Bula mi

  Boomstick: Skikkelig koselig spillhule! Vil tro det er artig å ha lange spillestunder med andre der inne, også kan man jo ta en drink i baren óg etter behov. Hans Bauge, ja. Helt utrolig at en klovn som han fikk lov til å være med på tabloidprogrammene, men kanskje det tiltrakk flere seere, hehe.
 10. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Forumet har vel sakte men sikkert vært på vei til å dø ut i noen år nå... Jeg tror nordmenn som er retrointeressert heller bruker andre fora og medier. Jeg er faktisk ganske usikker på om det går an å redde retro1 i det hele tatt, måtte kanskje trengt en skikkelig oppvask, og kanskje fått andre til å reklamere for retro1.
 11. Har noen en Amiga 1200 til salgs? Fungerende eller ikke, spiller ingen rolle.
 12. Høytids-hilsen tråden. :)

  Og så var jula over.
 13. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10830 Det går an, men oddsen er vel heller liten, og da er det bedre å legge ut annonsen på en mer popular internettside.
 14. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10828 Jepp, høres ut som et fornuftig valg. Er sløs med tid å lage salgsemner på retro1 i disse dager...
 15. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10807 ZeldaFreak_Reborn
×