Jump to content

Olav

Members
 • Content count

  1214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

4 Followers

About Olav

 • Rank
  LV11: Alex Kidd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

946 profile views
 1. The Legend of Zelda: The Minish Cap Merkelig vanskelighetskurve. Alt var lett helt til sistebossen. Den tredje fasen var helt utrolig frustrerende, og jeg måtte dø flere ganger bare for å prøve hvert eneste item jeg har. Men uansett, bra musikk, fin grafikk, og det er en del ting i spillet som gjør at du får lyst til å spille mer - samle alt og finne alle hemmeligheter. Ganske patetisk at om man saver etter credits, så er sistebossen fortsatt der!
 2. Brukte ScummVM med de originale filene fra CD-versjonen (med stemmer, must-have!).
 3. Indiana Jones and the Fate of Atlantis (MS-DOS). Endelig klarte jeg å fullføre et "point & click"-spill uten å bruke en walkthrough.
 4. Etterspørselen for retro-DOS-maskiner er jo ganske høy for tida, så forvent minst en tusing siden den er komplett og alt. Kan jo prøve å legge den ut til 1500kr først og se?
 5. Super Mario Bros. 3 på NES (NTSC). Ingen warp, som vanlig.
 6. Det er veldig lenge siden jeg har spilt SMB PAL, så jeg husker ikke hvordan det var i forhold. Jeg eier kun NTSC når det kommer til NES/SNES. 60Hz og riktig aspect ratio gir en bedre opplevelse, synes jeg.
 7. NTSC Super Mario Bros. på NES (ingen warping) + hard mode (ingen warping). Endelig helt ferdig med dette spillet.
 8. Bula mi

  Boomstick: Skikkelig koselig spillhule! Vil tro det er artig å ha lange spillestunder med andre der inne, også kan man jo ta en drink i baren óg etter behov. Hans Bauge, ja. Helt utrolig at en klovn som han fikk lov til å være med på tabloidprogrammene, men kanskje det tiltrakk flere seere, hehe.
 9. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Forumet har vel sakte men sikkert vært på vei til å dø ut i noen år nå... Jeg tror nordmenn som er retrointeressert heller bruker andre fora og medier. Jeg er faktisk ganske usikker på om det går an å redde retro1 i det hele tatt, måtte kanskje trengt en skikkelig oppvask, og kanskje fått andre til å reklamere for retro1.
 10. Har noen en Amiga 1200 til salgs? Fungerende eller ikke, spiller ingen rolle.
 11. Høytids-hilsen tråden. :)

  Og så var jula over.
 12. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10830 Det går an, men oddsen er vel heller liten, og da er det bedre å legge ut annonsen på en mer popular internettside.
 13. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10828 Jepp, høres ut som et fornuftig valg. Er sløs med tid å lage salgsemner på retro1 i disse dager...
 14. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10807 ZeldaFreak_Reborn
 15. Nei, da er det bedre å kjøre f.eks. en SB16. SB16 baserer seg på at du mikser og sånt selv, så da kan du i prinsippet ha så mange kanaler du vil og du kan gjøre forskjellige ting som ikke går an på GUS. GUS har også en svakhet der lydfrekvensen minskes jo flere kanaler du har (om du har over 14 aktive kanaler), dette er fordi at DSP-en ikke klarer å håndtere så mye data på rask nok tid. Dette gjør at lydkvaliteten forverres. GUS PnP, som er en nyere GUS-variant, baserer seg på InterWave-lydchippen. Den har ikke denne ulempen, men de fleste programmer er fortsatt skrevet for GUS "Classic", og GUS PnP må kjøre i dette moduset for å være kompatibel.
×