Jump to content

GamerMann

Members
 • Content count

  1287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

2 Followers

About GamerMann

 • Rank
  LV12: Wonderboy
 • Birthday 05/20/75

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Spill,bowling,musikk,tegning,dyr,filmer...
 1. Høytids-hilsen tråden. :)

  Ikke akkurat noen høytid, men vil likevel ønske alle en god sommer. Går mot slutten, men fortsatt herlig ute.
 2. Retrotreff i Oslo

  Det ville vært toppers. Bilett er kjøpt (ennå ikke sikker på om jeg skal book'e hotell eller ta tog til og fra Oslo begge dagene), og kommer til å ha på/med ryggsekk med Zelda logo; vet foreløpig ikke hva annet antrekk jeg skal ha for å gjenkjennes, men det kommer.
 3. Retrospillmesssen 2017

  Andre gang jeg skal på denne messa, for var stilig ifjor. Billett er kjøpt, og lurer på om andre her skal dit også. Om dere er fra Oslo eller Sandefjord for eksempel, kan vi kanskje arrangere å dra dit med bil (jeg selv har hverken det eller lappen) hvorpå passasjerene spleiser på bensin. , enten fra den byen eller fra Sandefjord tog-stasjon? Husker ikke, men tror det var til den stasjonen jeg tok tog forrige gang, og siden jeg ikke fant en busstasjon videre til hallen derfra ble det en litt dyr taxi... Om vi får til dette, og sjåføren vil og kan kjøre tilbake til Oslo eller stasjonen etter stengetid, er det topp.
 4. Retrospillmessen 2016

  Ser opplagt ut, men er det på denne siden man kjøper biletter til messa i år? http://retrospillmessen.no/ ...siden det finnes fake're aka. hackere som lager falske sider, vil jeg bare være sikker.
 5. Nintendo 3DS Friend Code

  Oppdatering: Har sent men omsider fått Wi-Fi hjemme. Så kan nå game mp spill med alle som er addet anytime. Har lagt til en del her, men vet ikke om de også har lagt til meg; man skal visstnok se Mii-bildene til de som er på Friendlist, uansett om de er online eller ikke, men om ikke begge parter har lagt til hverandre's koder,virker det ikke. Flere mp spill jeg har der nå er Final Fantasy Explorers, Hyrule Warriors Legends, Tetris Evolution og et jeg kjøpte nylig: Ice Station Z. Ikke begynt på det siste ennå, men tror det er kult. Forbandt navnet med en spillversjon av en klassisk film med samme navn (hvorav Z er byttet med Zebra).
 6. Høytids-hilsen tråden. :)

  Ikke lenge til andre advent, så håper alle har en bra jule-tid og ikke blir utkjørt av julerushet. ^^ Husk Delikat/Denja's julesild, Edamer og julesylte med sennep til frokostene deres. Dermed pasta! ;D
 7. Med en sukkerbit, aka 1-roms leilighet, kan det forekomme overfylling, så etter en opprydding endte jeg opp med noen dvd'er & co. som er overflødige. Jeg selger, eller mer sannsynlig tar imot bud på, følgende varer: *¤* 80-talls tegnefilmer på dvd *¤* - Les Mondes Engloutis, fransk tegnefilm (også kjent som Shagma, eller Reisen Til Jorden's Indre) i flere episoder. Dette er en samleboks med 5 dvd'er, a'la 5 episoder hver untatt den sjette som har 6. De er på orginal-språket, uten dub og teksting. Fant en litt smalere samling, så trenger ikke den lenger. - Jayce And The Wheeled Warriors. En' dvd med samling av 4 episoder fra serien (Escape from the Garden, som også er tittelen på selve dvd'en, lagt til "of Evil". The vase of Xiang. Steel Against Shadow. Og en bonus episode kalt "Flora, Fauna and the Monster Minds") *¤* Filmer *¤* - "Knights", en film fra visstnok 1993 om cyborger (med bl.a. Kris Kristoffersen, Kathy Long og Lance Henriksen) overført til VHS av en side jeg kjøpte fra. Har pent-klippet av front og baksiden av coveret og satte dem inn i et nytt VHS plastcover, da det orginale var av papp og lett ble slitt. - "Maximum Force". Kanskje litt mer b-movie/ikke fullt så bra manuskript og handlng m.m., om 3 spesialister på sine felt som blir hyret for å bekjempe et syndikat. Vet ikke helt årstall, men baksiden mener vise 2003. Skuespillere er bl.a. Sam Jones, Sherrie Rose, Jason Lively, Richard Lynch.... . Må nevne av "knappen" i coveret, som plata settes i, er 50% skadet, så den glir lett til side der inne. *¤* Spill og tilbehør *¤* - "Leisure Suit Larry: Box Office Bust" for Xbox 360. Minner fra det første, på Amiga tror jeg det var, fristet til kjøpet av denne. Men tror den kanskje appelerer til større fans av serien enn meg. - Game Pouch, en oppbevarings-veske (samme størrelse som konsollen selv, med glidelås) for Nintendo DS Lite. Kjøpte den for mange år siden, og har vært uåpnet siden jeg aldri skaffet en DS. Den er for liten for min 3DS, så er good as new. Har også en uåpnet Hardrive Transfer kabel for Xbox 360 hardisker. Hva alt dette er verdt tilsammen eller hver for seg, er jeg grønn på. Men bud kan motas og vurderes. Bilder er under.
 8. Retrospillmessen 2016

  Skal definitivt på messa det kommende året også. Mulig ta med mitt Hylian hard-plastic skjold og Mastersword (av samme materiale); blir nok ikke med på cos-play konkurranse som de hadde dette året, da kostymene må (eller mer korrekt BØR) være laget selv. Kjøpte disse 2 tingene på Neo Tokyo. Kan jo bare gå rundt med dem for å spre retro-glede, slik som en fyr kledd som Ryu gjorde sist. Liknende butikker selger også Link-parykk med lue, og oxo overdel-vesten (men de hadde visst kun "girl-size/shape".... boooo). -Og må jo ta med 3DS'en, såklart. =)
 9. På Trophy-jakt på Ps3, og Ultmate NES Remix på 3DS nowadays. :)

 10. Hvem på retro1 er best på retro spill?

  Tror ikke det er mulig, men om det var skulle jeg gjerne (på en eller annen måte, and the same procedure as every year, James) fått til å ta skjermbilder av Virtual Console spill på 3DS og sendt dem hit via Wi-Fi.
 11. PSN ID!

  Du har skaffet XIV? Knallers det. Er for øyeblikket på Ps3 for å hamstre Pokaler på noen spill der, men er tilbake på Ps4 og FF XIV etter det. Har hovedfiguren min på Sargatanas (Legacy) og en "norsk" en på Odin. ^^
 12. Retrospillmessen 2016

  Så deg på stand'en din, Dadaph. Tegneserien din er veldig bra; digger å tegne selv, selv om jeg er litt rusten etter mange år siden sist. Og hei til en annen retro1'er jeg så der. Var litt småstøy, så hverken hørte andre eller ble hørt godt selv, men fikk med at du var med på treffet hos Dalby den gangen(?). Angående messen, var det mye fint der. Skal dit imorgen søndag også, og satser på å bli med på Tetris-turneringen de holder rundt 12-tiden, om det er mulig med drop-in deltakelse der. Eneste lille downside, var at jeg aldri fant busser som gikk dit fra Sandefjord togstasjon, så endte opp med et dyrere alternativ: taxi. Begge veier. XD Må prøve gå dit eller finne disse bussene søndag, ellers blir jeg blakk. Lol. Har en baksmell som jeg har satt av penger til, og de jeg har igjen tillater ikke dyre utgifter på en stund. ^^
 13. Retrospillmessen 2016

  Vel, hopper i det. Satser på tog til Sandefjord fra Oslo S idag senest 7:39, som vanligvis vil være framme 9:20 (men de dagene er det bygningsarbeid på banen, så det går buss mellom Oslo og Drammen, så ankommer nok senere da). Så prøver jeg finne buss derfra til hallen. Kjøpt billett for begge dagene, så drar dit søndag også. Kanskje jeg møter dere andre som skal dit også. =)
 14. Retrospillmessen 2016

  Dette er ganske sent tidspunkt å spørre, men hvordan er mest praktiske måte å komme dit på, kollektivt fra Oslo? En mail til messa ga følgende svar: "Rute 01 mot Tønsberg, til stasjon "jafs/pizzabakeren". Eller rute 161 (de sa ikke mot hvor), til stasjon "haukerød skole". Utifra dette ligger kanskje Runarhallen på grensen mellom Sandefjord og Tønsberg? Jeg har null peiling på om de mener buss-rutene fra Sandefjord tog-stasjon eller fra bussterminalen på grønland her i Oslo, så vet ikke hvilke av de 2 jeg bør dra fra. Og nå er det snart kun 12 timer til de åpner. X) Trafikanten's Reiseplanlegger-side later til å tilsi at det er mange overganger på de rutene og mye styr. Om ikke for sent, kan jeg sitte på, eller ta tog/buss med noen? ^^
 15. 3DS XL Super Famicom Edition

  Du er inne på noe der,kompis. Jeg må forresten rette litt på posten min; man får også kjøpt N64-spillet Zelda: OoT, en 3D versjon av orginalen, på 3DS. Så selv Nintendo 64 bit spill kan kjøres på den. Gjør meg enda mer forundret, men er nok som du sier. Må være penge-relatert.
×