Jump to content

traser

Members
 • Content count

  1059
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About traser

 • Rank
  LV11: Alex Kidd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  norge
 1. Gratistråden

  Jeg har 17 Famicom disketer, ingen originale nintendo. vet ikke om noen av dem funker, men blant dem liger Castlvanaia 2 og Zelda. så vis det er noen som vil ha dem, så er det bare å gi beskjed. vis de må sendes, betaler motaker frakt på fårskud.
 2. Gratistråden

  her er to rabatkoder som jeg ikke kommer til å bruke, så vis noen skal kjøpe noe på CDON. så er det frit fram å bruke disse kodene. CDON.no rabat koder kun gyldig 1 gang og kan ikke kombineres verdi kode kr 50,- ArJCyKx36 gyldig til 22.03.2015 50kr i rabatt vedkjøp over kr 200,- aJqwbnr25 gyldig til 22.03.2015
 3. et lite hint på ekte og falsk, vis karten har sikrets skru slik som på bile er den ekte. falske pleier alltid og ha philips skrue(stjerne)isteden for sikrets skrue.
 4. Conkers bad fur day, verdt det?

  personlig synters jeg det var dyrt når jeg ga rundt 400kr når jeg kjøpte det. og jeg synes ikke det er vært penga. eneste grunen jeg kjøpte det, var fordi det var det eneste pal n64 spillet jeg manglet i samlingen.
 5. Jeg har en Xbox 360 Hale Edition flunk ny uåpnet. Som jeg vurdere å selge, så intreserte gi meg et bud(skambud blir ignorert) Jeg har også en Xbox 360 Slim Elite med 250GB HD, som er maks brukt 20timer. Den er komplet med embalasje. Selger for 1200,- +frakt
 6. ØK : Ragnarok skip/deler

  vet ikke hva du mener med 7 lapper, men jeg tror du har en vanskelig oppgave foran deg. jeg har hele skipet i lett miks color/clear deler, har kiket etter resten av delene i color ver. vet du hvilke del somer med hvilge figur.
 7. HD-Tv'er......er de virkelig så rævva?

  jeg har en panasonic viera 42" plasma som er noen år gamel, eneste jeg har å klage på er at varme strålingen blir litt intense på de varmste sommer dagene.og jeg har nylig kjøpt en 40" sony led tv som var på salg til 2500kr for en stund siden, og jeg synes det er en absolut fantastisk tv. spesielt når en tenker på hva det kostet, same tv`en er til salg nå hos elkjøp for 3500,-
 8. vis du likte den enne figuren, her er et set med 3 forskjelige til en grei pris. selgeren er høyt ambefalt av meg http://www.ebay.com/itm/Medicom-3-PCS-UDF-177-178-179-Ultra-Detail-Figure-Nintendo-Legend-Zelda-Link-/330951588558?pt=US_Action_Figures&hash=item4d0e407ace
 9. En utfordring til alle

  Dag 1 - Ditt aller første videospill mitt første spill, er ikke 100% siker. men det er enten Asteroids eller Pong på atari 2600. ikke stort mer å si om det annet en at det er lenge siden nå, nærmere 30 år faktisk.
 10. Ps1 Problem!

  vis det stemer at du har lodet hvor jeg ser du har lodet, så vil jeg tro at du må skifte ut delen du har loddet på. og hvis denne delen er det jeg tror den er(husker ikke navne på komponenten), så er den også varme sensetiv. det vil si at vis den blir tilført for mye vare når den lodes på plas, vil den bli ødelakt.
 11. Å Samle Til N64

  største problemet med å skafe komplete N64 spill, er å få selger til å pakke spilla slik at de ikke blir flatklemte i posten. ikke noe sjekt å mota spill som det ser ut som noen har trød på.
 12. det jeg er på jakt etter er en book serie på fire bøker av forfateren Jon Bing,som originalt ble utgit av Damm over årene 1975 til 1985, bøkene skal vis ha blit utgit av Gyldendal i 1997. her er tilene på bøkene bok 1 : Azur - Kapteinens Planet (1975) bok 2 : Zalt - Dampherrenes Planet () bok 3 : Mizt - Gjenferdenes Planet () bok 4 : Tanz - Gåtenes Planet (1985) titlene over er de originale, men i 97 ble (Krøniken om Stjerneskipet Alexandria) lagt til. Har du en eller alle bøkene, uanset stand på bøkene. så venligst ta kontakt. pris blir vi sikert enig om
 13. Dilemma i fbm oppgjør ved netthandel

  jeg ser ingen problem, vis du ikke er vilig til å stole på selger og betale på forhånd. bør du enkelt og greit la vær å kjøpe. jeg har solgt flerne ting over nettet, og vis kjøper ikke er vilig til å bettale på forskud. er jeg enkelt og greit ikke vilig til å selge til denne kjøperen.
 14. Særeste tingen du har som er spillrelatert?

  det særeste jeg har i samlingen min er en Super Mario Kake form
×