Jump to content

ravespin

Administrators
 • Content count

  1632
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

About ravespin

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Aust-Agder
 1. Post et svar i den opprinnelige tråden hvis du vil bumpe. Antar dette var et uhell? Stengt.
 2. Dadaph tegner og spiller!

  Tja, til forskjell fra i 2005-2006, er jo alt innholdet godt kjent nå. Strategier på ulike bosser finnes jo allerede, og vi vet hva som venter oss, så forberedelsene er bedre og mer fokusert også. Slik det har vært i guilden min, har det vært to dager i uka med raid (før AQ). En for MC og en for BWL. Det siste året har et slik run tatt ca 1,5-2 timer. Resten av tiden som er satt av til raidet (det tok jo 4 timer og oppover i starten) bruker vi på Onyxia, Silithus Lords, world encounters (hvis noen av dem lever). Nå som AQ kommer (vi skal ha første AQ40 på søndag), vil tiden vi bruker på raid gå opp en del, selvfølgelig. ZG teller jeg ikke med her engang, da de raidene ikke bruker DKP-regler eller lignende. På min karakter har jeg såpass lite å gjøre der at jeg stort sett skipper dem. (bedre å gi plassen til noen som trenger det, uansett) Farming er bare nødvendig når vi driver med "progression", noe vi ikke har gjort i MC eller BWL på lenge. (det er fortsatt andre, nyere guilds som gjør det, da) Det gjør også at de fleste har mye penger til overs nå i forkant av AQ, og slipper å farme til consumables og slikt hvis de ikke vil. De kan kjøpe det de trenger på AH. Det er heller ikke noe stort press om man ikke kan være med på et raid eller tre. Selv hadde jeg en pause fra hele greia i litt over et år, og var velkommen tilbake der jeg slapp. Det skal sies at det er ti-femten stykker i guilden som er ganske "hardcore", og løfter standarden veldig, men de har ikke så mye imot at ikke alle deler deres engasjement for spillet. De spiller nesten hver dag, det gjør ikke jeg. Likevel har jeg full tier 2 og en god del "best-in-slot" på karakteren min nå i forkant av AQ.
 3. Dadaph tegner og spiller!

  Spiller WoW Vanilla på en privat server, jeg. Det jeg liker med det, er at det går an å komme seg gjennom alt innholdet uten å være like hardcore som man måtte være way back when. Denne serveren har vært oppe i snart 5 år tror jeg, har spilt der i litt over 4, og nå er vi straks ferdig med War Effort for å åpne Ahn'Qiraj... Med andre ord har man hatt god tid til å nyte spillet, uten å spille så mye at man blir lei. Naxxramas er det sikkert fortsatt lenge igjen til.
 4. Han gjorde visstnok opp for seg med mange av de det gjaldt, men det er snakk om ekstremt lang tid i etterkant (et år, kanskje). Vet ikke om det gjelder alle. Han fikk flere stryk og minus i den gamle tilbakemeldingstråden, etter å ha hatt over hundre pluss og ingenting negativt.
 5. Bra svar. Er enig i det. Spør med tanke på Xevious (og for så vidt også CaptN). Jeg for min del ønsker ikke at de skal assosieres med Retro1 lenger når de verken er aktive, eller har særlig godt rykte. Xevious har jo ikke vært her på flere år.
 6. Hva er deres syn på tilfeller der noen som har gjennomført mange (hundre- eller tusenvis) av handler med gode skussmål, deretter gjør noe som kvalifiserer til en liste som dette? Er de svartelista etter én slik opplevelse? Hvor går eventuelt grensa?
 7. Amiga 500

  Synd jeg nettopp ga bort min defekte med strømkabel...
 8. Warcraft 2

  Warcraft 2 BNE (Battle.net edition) fungerer fint på Windows 10 for meg (kjører med WinXP SP2 kompatibilitet på). Har spilt singleplayer campaigns noen ganger, sist for mindre enn en måned siden. Definitivt favoritten min i Warcraft-serien. Multiplayer har jeg ikke spilt på veldig lenge, men jeg har sett at det fortsatt spilles noe. Her er en youtube-kanal med noe nylig-ish multiplayer gameplay. https://www.youtube.com/user/war2combat Tror nok ikke multiplayer blomstrer voldsomt opp igjen med det første, i og med at balansen i spillet er ganske ødelagt, og at det er få måter å spille på.
 9. Hva er din hastighet?

  Synes det er rart at landlinjer ikke er raskere nå til dags, egentlig. Er litt overrasket over hvor lave hastigheter flere av dere har. Er ikke spesielt kravstor selv, fikk oppgradert fra 3G til 4G i sin tid uten kostnad, og 4G-dekningen har blitt bra først nå, i løpet av det siste året. Men hvordan kan et mobilabonnement være så mye raskere enn det som er maks for en landlinje mange steder? Det eneste som er litt dårligere for meg, er latency. Det spiller egentlig bare noen rolle om jeg skal spille online, men selv der greier jeg meg med latency-en jeg har. Lurer på hva dere betaler i måneden også.
 10. Hva er din hastighet?

  Ping: 25 ms Download speed: 101,39 Mbps Upload speed: 42,05 Mbps Dette er 4G-hastigheten på telefonen min. Pleier faktisk å gi enda bedre hastighet ned i hvert fall. Har et abonnement som gir meg helt ubegrenset mengde data for 249,- i måneden, så jeg har ikke vanlig internett!
 11. Utveksling av Steam ID

  http://steamcommunity.com/id/ravespin/ Bare å legge til! Gjorde tråden sticky. edit: Har laget en gruppe som alle kan joine. Anbefaler at denne legges til i hovedposten i denne tråden. http://steamcommunity.com/groups/retro1 Om noen kan lage en logo som passer fint i Steams kvadratiske format, skal jeg sette det på gruppeprofilen!
 12. Youtubere med spillcover musikk!

  https://www.youtube.com/user/teezord/videos Tee Lopes har lagd utallige covere av Sonic-musikk og annet i den sjangeren, i tillegg til mye originalt. https://www.youtube.com/channel/UCohllq0Pk5lQuuNANabHKcg PoopPoopFart har lagd mange covere av spillmusikk hvor han bruker ekte instrumenter, ofte instrumenter kjøpt i leketøysbutikken, med glimrende resultater https://www.youtube.com/channel/UCcqnCmyIJeXkqFVzVZTv9Pw Siden jeg er stor fan av musikken fra Jazz Jackrabbit-spillene har jeg subbet denne kanalen. https://www.youtube.com/channel/UCGAGmGq3H8eb8pYpPYhuxCQ Metal-covere av mange spill, spesielt fra NES. https://www.youtube.com/channel/UCSE6yilNScIz1SLTNQvrXMw Piano- og synth-covere av mye av min favorittmusikk. Mye annet som ikke er spillrelatert der også. https://www.youtube.com/channel/UCf6RKzjMyfFvzM_dlImBCqw Mest Castlevania-covere.
 13. Hvilket år er du født?

  La til noen flere alternativer, men forumet bestemte seg for at det ikke var så greit. Måtte lage pollen på nytt. Jeg la til all gammel data, men for de som allerede har stemt går det nå an å stemme på nytt. Det er ingen vits i å stemme to ganger, så bare trykk "show results" hvis dere har stemt før.
 14. Vi som har YouTube-kanal!

  Tusen takk for svar, Dadaph. Det er helt i orden at du ikke svarer på alt. Jeg spør ikke utelukkende for min egen del. Grunnen til at jeg spør, er at jeg skulle likt at det var en slik guide her på forumet. Det kunne vært en egen tråd, kanskje, hvor man i hovedposten setter sammen en guide ut fra tips og innspill fra flere brukere. Så andre som har noe på hjerte i denne sammenhengen, rop gjerne ut!
×