Jump to content

nintendo8bit

Members
 • Content count

  3064
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

175 Excellent

About nintendo8bit

 • Rank
  LV19: Super Mario

Profile Information

 • Location
  Norge
 1. Hvilket spill rundet du sist?

  Har selv spilt Dark Souls 2 i 400 timer eller noe, og tror aldri jeg rørte ADP stats noe særlig. Måtte faktisk søke på Google nå hva det var for noe
 2. Hva er min super nintendo verdt??

  Kan legge til at selv om spillene ikke er spesielt sjeldne, så er de tre spillene ettertraktede av folk flest som er på utkikk etter en Super Nintendo, noe som skal gjøre det lettere å selge. Jeg har ingen aning hvordan markedet er i dag, men for noen år siden, så burded et ikke ha vært noe problem å få minst 1000kr for det der, så jeg er enig i med prisestimeringen på ca. 1000kr som er nevnt over her.
 3. Hvilket spill rundet du sist?

  Curse of the Moon til PS Vita (finnes også til PS4, Xbox One, Switch, PC og 3DS). For å si det kort, ved å gjøre noen små forandringer, så kunne dette lett ha vært Castlevania 4 til NES. Et utrolig bra spill, etter min mening. Fanger retrofølelsen bra, både i gameplay, grafikk og musikk. Musikken er også veldig bra. Spillet har også flere forskjellige sluttsekvenser, avhengig av hva man gjør i spillet. Man kan også velge mellom "casual" og "veteran". Husker ikke alle forskjellene, men på "veteran", så har man ekstraliv, og hver gang man blir truffet av en fiende, så blir man dyttet bakover.
 4. Hva er dagens fangst?

  Haha, får håpe at ikke det skjer Eller kanskje det kunne vært en taktikk for å holde konkuransen unna haha.
 5. Hva er dagens fangst?

  Sant det Når jeg kjørte til det andre loppemarkedet, så måtte jeg også på dass. Kjørte en runde i rundtkjøringa der og hadde tenkt å snu for å kjøre hjem igjen (ikke mange minuttene), men tenkte at det gikk greit. Så det var også litt flaks at jeg ikke dro på dass hehe. Da hadde jeg nok forsåvidt aldri visst om at SNES spillene var der, for da hadde han andre mest sannsynlig allerede vært og kjøpt spillene, men uansett =)
 6. Hva er dagens fangst?

  Da har loppemarkedsesongen startet Jeg var på to loppemarked i dag. Fikk med meg dette for 145kr totalt: - Blazing Skies (SNES, SCN) - Dennis The Menace (SNES, NOE) - Dead or Alive 2 (PS2) - The Lord Of The Rings: The Third Age (Gamecube) - King Arthur: The Truth Behind the Legend (Gamecube) - Fantastic 4 (Gamecube) - Disney Tinkerbell and the Great Fairy Rescue (DS) - Donald Duck 65 år (pocket på 637 sider) Spesielt fornøyd med SNES og Gamecube-spillene. Selv om dette ikke var noen særlig dyre eller sjeldne spill, så er det veldig sjeldent at jeg finner spill til disse maskinene på loppemarked. Også en liten morsom historie. Når jeg var på det første loppemarkedet, så kom jeg ca. 10 minutter etter åpningstid. Da var det allerede to stykker (de var sammen) som hadde gått igjennom spillene og plukket med seg de beste spillene (Mario Party til DS blandt annet). Dette skjedde i fjor også, på det samme loppemarkedet, og jeg er ganske sikker på at det var akkurat de samme personene. Den gangen fikk de med seg Super Mario 64. Etter dette, så dro jeg på det andre loppemarkedet, og fant de to SNES spillene. Jeg la de to SNES spillene på bordet forran meg for å se på noen andre spill, og ca. 30 sekunder etter dette, så kommer det en hånd som tar etter SNES spillene. Dette er da en av de samme personene som jeg møtte på det første loppemarkedet hehe. Den gangen hadde jeg flaks
 7. Useriøse "kjøpere" på Finn.no

  Helt enig i at det er mange useriøse folk på Finn.no. Skjønner ikke hvorfor folk i det minste kan si at de ikke lengre er interessert i noe, eller gi tilbakemelding i det hele tatt. Alle karatersystemer på salgssider er egentlig lett å manipulere. På Ebay f.eks, så er det bare å kjøpe masse billige ting fra Kina, finnes gjenstander til $1 som inkluderer frakt. Det er bare å kjøpe 10-20 slike gjenstander, så får man raskt flere positive karakterer. Det koster forsåvidt noen kroner, men ikke så mye. Jeg har sett en svindler på Tradera som gjorde noen slik for noen år tilbake. Han/hun hadde kjøpt opp flere billige gjenstander bare for å få positive karakterer, og dermed så ut som en mer seriøs selger. På Finn.no, så må man bekrefte identiten sin via BankID for å kunne gi karakter, det er isåfall litt sikkerhet sånnsett. Jeg er også enig i at det er positivt at kjøpere også kan få tilbakemeldinger. Rask betaling og god kommunikasjon fra kjøper fortjener også skryt.
 8. Hva er dagens fangst?

  Lenge siden jeg har postet noe her, men siden jeg fant noe litt mer retro på loppemarked, så må jeg poste her Fant Championship Manager fra 1992 (2 disketter). Football Manager 3 (også fra 1992) og Multi Player Soccer Manager (1991) lå også i esken, same noen nyere som Championship Manager 97/98 og Premier Manager 1997. Jeg fant også Civilization 3. Jeg måtte betale 50kr pr. stk, men jeg fikk 13 DS spill til 100kr, så jeg var veldig fornøyd med den totale prisen. Jeg fant også Donald Pocket 19 og 44 (førsteutgave på begge), samt Godzilla samleboks (6 filmer på DVD) og Twin Peaks Gold Box Edition, betalte 50kr totalt for de.
 9. Selgere på nett man bør være litt obs på

  Skjønner. Prøv å kontakt DNB og hør hva de har å si hvis betalingen ble gjort med Vipps. Jeg ville også prøvd å ringt med skjult nummer til han.
 10. Selgere på nett man bør være litt obs på

  Skjønner, men hvordan kom du i kontakt med han? Var det en annonse på Finn.no eller Facebook?
 11. Selgere på nett man bør være litt obs på

  Kjenner ikke igjen nummeret, men hvorfor har du ikke navnet på selgeren? Hvordan kom du i kontakt med selgeren? Betalte du med Vipps? Isåfall ville jeg kontaktet DNB.
 12. Noen som vet litt mer om de piratutgavene av SNES spillene? Jeg har selv en sånn utgave, samme størrelse på boksen og plastikk inlay boks. Spillet jeg har er Mortal Kombat 3 (eller kanskje 2, det er et Mortal Kombat spill isåfall). Husker ikke hvor jeg fikk det ifra, men sikkert kjøpt fra Ebay enten fra Tyskland eller Frankrike.
 13. Super Soccer og Super R-Type var også lanseringspill her =) Selve lanseringen var kanskje ikke den aller beste, men innen de seks første månendene hadde vi også blandt annet Castlevania 4, Zelda 3, Turtles 4, Super Probotector, Super Adventure Island, Final Fight, UN Squadron og Street Fighter 2. Ingen dårlig start med andre ord
 14. ØK VHS/DVD filmer, div serier

  Jeg har disse to til salgs:
×