Jump to content

Danny

Administrators
 • Content count

  1514
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

3 Followers

About Danny

 • Rank
  Webmaster
 • Birthday 11/20/89

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østfold
 • Interests
  :)

Recent Profile Visitors

1751 profile views
 1. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Retro1 Skal ikke forsvinne så det er ingen grunn til bekymring der! Jeg står for alle kostnadene og har ingen planer om å stoppe med det. Har forøvrig lagt til noen google ads, som kanskje genererer noen kroner, selv om jeg tviler litt.
 2. Aksjehandel

  Jeg kjøper aksjer. NEL Hydrogen. Ellers så driver jeg med BTC
 3. Nytt forum!

  I forbindelse med noen oppgraderinger av server og forum gjorde jeg noen raske designendringer Tar gjerne i mot tips, eventuelt forslag til nye bilder på toppen.
 4. Fjerne teiprester

  Jeg bruker plasterfjerner som man får kjøpt på de fleste apotek. Fungerer bra
 5. Beklager nedetiden som var. Om dere opplever problemer med forumet nå, ta kontakt med meg.

  1. tingo

   tingo

   Bra at det er oppe igjen. Takk!

 6. Hva er din hastighet?

 7. Planene mine i helgen er....

  Har satt av en del tid denne helgen til utvikling av retro1-databasen Det er den del som gjenstår, og det er en del funksjoner som jeg har lyst til å implementere. Trenger også en ny logo ... Sneak peak
 8. Prosjekt Hi-DEF NES

  Resultatet ser veldig bra ut! Om det var NES det gikk mest i hos meg ville jeg ha gjort det samme. Selv så bruker jeg kun retron5, siden det gjør alt litt mer lettvint. Hadde jeg kunne koblet alle maskinene jeg har opp mot en framemeister så hadde jeg gått for den isteden.
 9. Pokemon GO

  Jeg spilte faktisk pokemon go på skjærhalden i går
 10. Jeg tror jeg er blitt retro...

  En GBA-SP AGS-101 er definitivt et godt kjøp. Spiller de fleste gameboy spilla mine på Retron5, men skulle ønske jeg hadde en 101 Velkommen hit.
 11. Pris på Mario Party 3

  Rundt 400kr vil jeg tippe.
 12. Pokemon GO

  Har fortsatt ikke fått tak i Dragonite og har fange for få Dratini til å evolve. Ja det tar tid å levle.. er straks lvl 22 selv. Går fortere når man evolver pidgeys og slikt, men ja det kan være kjedelig i lengden. Men siden vi spiller sammen med barna våre, så er det moro med jakten og se hvordan de reagerer når det kommer pokemons Enig, det hjelper mye å være med noen. Barnet mitt er 1.5 år så ikke så mye å få derfra Det jeg gjorde for å levle fort var å samle så mange pidgeyer jeg hadde plass til (og mye candy), bruke lucky egg og evolve alt jeg klarer Grindinga er kjedelig, men veldig artig når noe spennende dukker opp
 13. Pokemon GO

  Jeg er også bitt- på avvending for tiden... Level 22, tar alt for lang tid å levle opp, og når man må fange hundrevis av pidgeys bare for å evolve og transferre, forsvinner moroa litt. Pikachu er ikke særlig sjelden eller bra. Pokemonen som kan få høyest CP er forsåvidt Dragonite. En annen ting som har tatt bort mye av moroa er at veldig mange GPS spoofer ... Er ikke tilfeldig at enhver gym har en 2000+ CP dragonite
 14. Ny NES maskin fra Nintendo

  30 spill var stusselig syns jeg. Hadde det gått an å legge inn flere spill, eller laste ned over nett, så hadde jeg sikkert kjøpt den.
 15. Jeg kunne tenke meg PVM'en. Vet ikke hva disse går for. 400kr?
×