Jump to content

K999

Members
 • Content count

  1045
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About K999

 • Rank
  LV11: Alex Kidd

Contact Methods

 • MSN
  cola_halvliter@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.dimed.piczo.com

Profile Information

 • Location
  Sandnes
 • Interests
  Spilling, Musikk, Film, Star Wars
 1. Film - Hva så du sist?

  Glemte selv at jeg hadde sett Simpsons filmen: Herlig film, som er allerede en av mine favoritter for 2007. Mye morsomt i filme (Spider-Pig Spider-Pig) og et godt plot. 9/10
 2. Nattklubben - åpent 00.30-06.30

  Klokken er 04:58 og jeg er egentlig ganske trøtt. La meg 01:29 og ble vekket 03:55 av broren til han jeg er hos, han er ennå veldig full. Vi våknet opp, og satt og snakket frem til 10 min siden. Nå sitter jeg i våken tilstand igjen, og tenker meg at jeg legger meg igjen snart.
 3. Film - Hva så du sist?

  Old School: Ganske morsom film, gammel, har sett den før. Grei nok underholdning. 7/10 TomCats: Igjen bra underholdning, hadde ikke sett denne før. 5/10
 4. Film - Hva så du sist?

  Jeg så Fight Club, igjen i går. Eller i morges. Uansett, en av de beste filmene der ute, og en av mine absolutt favoritt filmer. 10/10.
 5. Gjett og vinn! xD

  Egentligt det han skal gjøre, er ikke noe spesielt. Han laget egentligt bare dette emnet, fordi han ville ha oppmerksomhet, og nå fikk han et helt emne som dreier seg rundt hans liv.
 6. Gjett og vinn! xD

  AAAAAAAANNNNNNND THE WINNER IS K999!!!!! *not...* Du glemte å skrive at jeg har tenkt til å gå rundt i _bare_ det brukte dameundertøyet, uten noe annet, derfor vant du ikke. Det var jo litt åpenbart at jeg mente i bare undertøyet.
 7. Xevious' garasjesalg!

  Ah, ikke OS'et. Jaja, men jeg betaler gladelig portoen for bare manualene også da, kjekt å ha de også da. Send meg pm med kontonummer.
 8. Xevious' garasjesalg!

  Hvor mye skulle du hatt for Windows 3.1 systemet? Og MS-dos?
 9. Gjett og vinn! xD

  Du skal reise til Japan, hvor du skal finne en bakgate hvor de selge brukte kvinnelige underbukser. Deretter skal du bruker undertøyet, mens du danser ned gatene i Tokyo. I WIN A PRIZE???!!!?!? 8)
 10. Skjer'a?

  Kom hjem fra Kroatia idag, lang kjøretur. Har ikke kjørt nedover Europa på 2-3 år nå, og var vel ikke uvant, men litt vel Husker ikke hva jeg har gjort i bilen når jeg var liten. (Kjørte til Italia hvert år fra jeg var 5-13år) Må si det ble litt kjedelig i lengden, spesielt siden det bare var meg, bror og far min denne gang. Spilte endel DS da, leste litt bøker, så på DVD (bærbar dvd spiller) og hørte mye på musikk, men uansett lang kjøret. Veien hjem så hadde vi ikke noe plass på danmarksbåten så vi kjørte rundt. Kjøpenhavn - Malmø - Gøteborg - Strømstad - Moss - Horten - Sirdalen - Sandnes. Jeg sovnet i moss, var rundt 1 tiden i morges (natta) var egentligt ikke trøtt, men jeg bare plutselig sovnet. Våknet at far min kjørte inntil veien klokka halv 6 og la seg. Da var vi akkurat ankommet Sirdalen. Så våknet vi alle tre rundt 9, og kjørte de restende 100km hjem. var hjemme rundt halv 11. Grei nok ferie. 42 grader på det meste i Kroatia når vi var der, og 43 i Bosnia. Vi var innom der.
 11. Nattklubben - åpent 00.30-06.30

  **** da.
 12. Nattklubben - åpent 00.30-06.30

  Nattklubben var ikke åpen når du skrev. Vel god dag.
 13. Film-, TV- og musikkquiz

  Husker ikke så godt de filmene, men noe sier meg "Balder" eller noe sånt?
 14. Oi FF VIII mente jeg.
 15. Film-, TV- og musikkquiz

  Korrekt.
×