Jump to content

TomasK

Members
 • Content count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Excellent

3 Followers

About TomasK

 • Rank
  LV3: Koopa Paratroopa
 • Birthday 06/14/77

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandefjord
 1. Diverse NES 8-bit spill selges

  Nei, er ikke det. Gikk fort i svingene. Takk for tilbakemeldingen.
 2. Selger diverse Nintendo spill. Alle er testet på min maskin og fungerer. Devil World Europeian 5 skruer kassett - 550,- (5 skruer) Gunsmoke SCN kassett - 500,- Little Samson SCN kassett - 1700,- (noen merker på label) Megaman 2 SCN kassett - 650,- The Jetsons SCN kassett - 1200,- Turtles Tournament Fighters NOE DAS kassett - 550,- Disney Adventures The Magic Kingdom SCN CIB - 500,- (pen stand) Shadowgate - SCN / SWE CIB - 500,- (pen stand) Ufouria - SCN CB - 1100,- (eske i stygg stand) Tar i mot fornuftige bud ved kjøp av flere spill samtidig. KAN vurdere ting i innbytte, men da skal det være gode saker. Befinner seg i Sandefjord, sender for kjøpers regning. OBS: Spillene ligger også ute i en annonse på Finn.no.
 3. Sendte deg en PM Joantheman. Jeg har kontakt med broren hans på Facebook nå. Som jeg skrev i PM'en til deg, så kommer jeg til å kjøre hjem til han hvis ikke hans bror klarer å snakke fornuft til han. Skal også kreve bensinpenger alternativt ta pant i et eller annet.
 4. Noen som kjenner til Threepwood her? Kjøpte en Commodore skjerm av han i månedsskiftet november/desember 2014. Ble betalt og så glemte han seg litt. Fikk en mail den 4. desember hvor han beklaget sterkt at han ikke hadde fått sendt den, men skulle gjøre det asap. Og det var det siste jeg hørte fra han... Han har ikke vært logget på siden den datoen heller.
 5. Hva savner du mest med barndommen?

  Husker godt hvor stas det var i 7-8-9 års alderen når vi dro på videosjappa og leide moviebox samt et par filmer. Da jeg ble 10 år bygde vi nytt hus og den julen kjøpte fader'n en videospiller som sto koblet opp da jeg kom ned i stua den 24. desember. Lykken var rimelig stor da det fulgte med noen tomme kassetter og jeg kunne endelig ta opp alle de kule disney tegnefilmene som gikk den jula. Savner også tiden som 16-åring. Jaggu har det blitt 21 år siden nå. Vinteren før jeg fylte år, handlet jeg en Yamaha RS100 i esker som jeg satte sammen og trimmet til alle kunstens regler. Var rimelig stolt på bursdagen min da jeg kunne kjøre rundt på lett motorsykkel!! Husker jeg hadde sett Grease 2 tidligere det året og selvfølgelig var sykkelen sort. Med sort hjelm + sota visir, sorte olabukser og sort skinnjakke så var jeg klar for veien. Var superforelska i ei jente på den tiden og jeg kjørte mye rundt i nabolaget. Ho + veninnene hadde selvsagt lagt merke til denne sortkledde karen på sort motorsykkel, men visste ikke det var meg. Ååååå.. minnene!
 6. Bilde av deg!

  Litt skjegg i hvert fall. Enda et skjeggebilde.
 7. commodore 1702 skjerm med RGB kabel selges

  Har du mulighet for å sende, eller er det kun henting som gjelder?
 8. SpillExpo 2014 (Neste Fredag!)

  Lørdag blir den desidert største dagen, der har de utvidet åpningstiden rett og slett fordi de har solgt så vanvittig mange billetter på forhåndssalg. Er du veldig glad i eSport og Star Craft, så er det fredagen som gjelder. CS GO skjer på lørdagen. LoL spilles søndagen. Cosplay finalen er lørdag for de som liker sånt. Det er større areal i år enn 2013, det er vesentlig flere utstillere og det er vesentlig flere som selger ting og tang i år også. Retrobiten har økt betraktelig i forhold til 2013 med flere selgere (Retroplay.se, Quartex i tillegg til Retroland). Outland skal ha en stor stand, Zoocomics kommer med vesentlig større stand enn i fjor, samme har Animelia.
 9. RetroN 5

  Jepp, den tråden gled litt ut, så da forsvant den relevante informasjonen siden folk ikke vil ha ny info på siden, men heller kun lese/skrive om hvilket spill man sist kjøpte (eller hva man har kjøpt generelt), telle til 10.000 eller hvilket spill man sist spilte (satt jævlig på spissen, sett i gang bombinga). Men lanseringen er satt til 4. oktober i Sandefjord som Sinfour nevner. Mulig å kjøpe masse retrostasj/spill, være med på konkurranser og spise mat. Man kan selvsagt prøve maskinen også og lage sin egen mening om hvordan den fungerer. Liker selv godt at den kjører NTSC SNES spill. Har også høy WAF når det gjelder å koble den opp i stua (har frue og unge). Når det gjelder selve spillopplevelsen så vil jeg ikke uttale meg før jeg faktisk har fått prøvd den godt.
 10. RetroN 5

  Seriøst? Fant du ingen tråd om den? http://www.retro1.no/forum/index.php?/topic/9154-spillmuseet-har-publisert-en-stor-nyhetspost-om-lanseringen-av-retron5-spillexpo-og-neste-års-retrospillmesse/
 11. Respirator1.no

  Personlig liker jeg forumet slik det er mtp kategorier osv. Noen kunne kanskje vært slått sammen / fjernet. Spørsmålet som bør stilles av ledelsen er vel om det skal være Norges retroforum eller et slags nisje for konsoll samlere. Det vil jo aldri dukke opp retro datamaskineiere (vi snakker Commodore / Amiga, Atari, Spectrum, Amstrad osv) hvis det ikke er lagt opp til det og den nevte gruppen mennesker blir invitert inn i varmen. Nå sier jeg ikke at det burde vært en kategori for hver enkelt, men det er kanskje noe å tenke på? Tror det er lite hensiktsmessig å gjøre masse endringer, greit å stake ut kursen for forumet først. Norges retroforum Norges retro konsollforum
 12. Respirator1.no

  Enig at dette er ett hyggelig lite forum, men det skjer veldig lite her. Faktisk tørr jeg bevege meg ut på kaldt vann nå og si at det er endel litt sære og egne personer som kanskje liker seg best i en mørk kjeller med en gammel kontroller i hånda. Se bare på SpillExpo. Det ble gjort et forsøk på samle penger til å ha en stand der, men det kokte bort. Godt med tiltak, men faktisk kostet det meg ikke så veldig mye mer enn litt strøm for å sende en epost til en av lederne for SpillExpo og jeg fikk fikset gratis stand og strøm. Jobb gjort. Hvorfor ingen her inne hadde tenkt på det før, aner jeg ikke. Retrospillmessen. Nok et kapittel for seg selv. Jeg la inn et innlegg for en stund siden hvor jeg målte tempen rundt dette. Ytterst få mente det ville gå an, spesielt ikke siden det ikke var i sin egen hjemby eller kjeller. Nå ser jeg også at siden det ikke er i en av storbyene, så er det teit og dumt og da går det ikke an å komme. TG ligger i Hamar. Vil vel kanskje ikke kalle dette for verdens navle? Spillmuseet. Det eksisterte ikke noe slik i Norge, bare masse blogger rundt om kring. Så hvorfor ikke fyre i gang noe? Som sagt, så gjort. En gjeng med ildsjeler gikk i gang og vi har fått til noe bra. Det neste "naturlige" er kanskje et forum. Et samarbeid med Retro1 er det aller beste sånn sett, men hvis folk ikke vil det fordi det kan bli for stort, da føler jeg kanskje at det første jeg sa med mørk kjeller stemmer ganske bra. Det å bli kjent med nye mennesker som har samme interesse eller ønsker å begynne med denne hobbyen er altså ikke interessant? Mulig jeg fyrer GODT oppunder nå, men det tror jeg trengs.
 13. Retro på NRK

  Når man driver en kommersiell butikk - eller ønsker å starte en, så bør man først undersøke om det er levedyktig. Å Handle varer på Ebay for å så legge til 2-3 ganger'n blir fort ikke levedyktig i lengden da folk rett og slett ikke gidder å overbetale når man kan finne samme produktene på Finn eller Ebay selv. Joda, det er en stor jungel der ute og det kan være vrient å finne frem, spesielt mtp NES maskiner og regionskoder. Der gikk vel Retroland på en liten smell da de ikke visste om dette på Spillexpo 2013. Klart det kan være vanskelig for "vanlige" folk også. Opererer man samtidig med garanti på produktet (1-2 års garanti), så koster jo dette litt ekstra. Men å ta seg godt betalt for å bare være en mellommann, DET synes jeg ikke er greit. Blir annerledes med nye ting hvor man som privatperson rett og slett ikke kan handle fra distributører, men ikke når det gjelder bruktmarkedet.
 14. Hvordan fikk du det til? -- Er det en tidsmaskin involvert? Oi, glemte å skrive ordet "siden". Ingen tidmaskin, bare en datamaskin, nettleser og en nettbank. Kjøpt og betalt, ikke mottatt. Kanskje Captain Nintendo kunne få bruk for tidsmaskinen din?
×