Jump to content

gtdalby

Moderators
 • Content count

  2460
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gtdalby

 1. Hvilket spill rundet du sist?

  Er den oppdaterte versjonen som heter Metal Gear Solid 3: Subsistence, ikke den første som heter Metal Gear Solid 3: Snake Eater
 2. Hvilket spill rundet du sist?

  Er vel fordi det var med i Metal Gear Solid 3: Subsistence på PS2 i utgangspunktet, men de kunne vel skilt det ut hvis de ville uansett ja.
 3. Hvilket spill rundet du sist?

  Det er også med i Metal Gear Solid 3: Subsistence på PS2 og i HD remaster versjonene for Xbox 360 og Vita
 4. Tja, du kan jo prøve å kontakte Asbjørn Djupdal og høre?
 5. Som det står på siden så er det bare MS-DOS dsk filene som kan brukes med winimage. Virker med MS-DOS V2.11 og DS_GBIB.
 6. https://www.gamestop.no/SearchResult/QuickSearch?q=At-Home+Arcade+System Tja, hva slags hardware er det som er i disse da mon tro? Den som er med Mortal Kombat hevder jo å inneholde Mortal Kombat 4 og greier.
 7. Arkade kabinett ønskes kjøpt

  Er vel de arcade1up maskinene som også ble forhåndssolgt en stund hos GameStop: Er vel ikke fullstørrelse kabinett, står at det er 3/4 størrelse på sidene deres: https://www.arcade1up.com
 8. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Nei, si det. Hvis den faktisk kjører arkadeversjonen av spillet så bruker den vel MAME og den krever vel minst 2-3GHz CPU for å kjøre MK4. Det er vel det eneste spillet som det er rart at er støttet, alle andre kan vel kjøres på en Pi 3 iallfall. Mulig de kan jukse å kjøre PS1 eller N64 versjonen av spillet da.
 9. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Er Pi sterk nok til å kjøre Mortal Kombat 4?
 10. Problemer med bildet til Dreamcast

  Ikke noe bilde i det hele tatt eller?
 11. Interessante ting i bruktbutikker

  Tja, hvor var dette da?
 12. Super 5 in 1 verdi?

  Sjekk om det faktisk er Fifa 96 og ikke det første Fifa spillet. De andre skal vel være de vanlige spillene tror jeg.
 13. Medabots

  Tror jeg husker at det var noen som snakket svensk i den norske versjonen av denne av en eller annen grunn
 14. Super 5 in 1 verdi?

  Den der ble faktisk solgt i Norge av ett eller annet postordrefirma jeg ikke husker navnet på mens SNES fremdeles var i butikker her i landet. Var vel en advarsel om at det ikke var batteribackup på spillene også. Må vel spille gjennom hele Super Mario World i en omgang da Edit: Det var GAME-klubben som solgte de.
 15. DNB har 20% supertilbud på Expert denne helgen: https://www.dnb.no/privat/nettbank-mobil-og-kort/kort/supertilbud.html Mulighet for å skaffe seg Switch litt billigere?
 16. Tråd for å dele Nintendo Network ID
 17. TS: Sega Pico

  Det er svensk tekst i selve spillene?
 18. Sega Pico

  Tja, hva slags titler er det som er med og hvilket språk er de på?
 19. Planene mine i helgen er....

  Mulig jeg sjekker ut Akihabara igjen siden jeg er i Tokyo akkurat nå
 20. Topp spill til bunnpris. N64 og 360

  Går ikke an å bla
 21. Hjelp til kjøp av SNES

  Genesis- og PAL Mega Drive-spill passer i en NTSC-J Mega Drive uten adapter eller modifikasjon av konsoll, men ikke andre veien altså. Må passe på fordi noen Mega Drive 1 modeller av NTSC-J Mega Drive har en 'spake' inni maskinen som passer inn i hullet på venstre side av NTSC-J spill, så hvis man har en sånn må en fjerne spaken for å få Genesis og PAL Mega Drive spill til å fungere. Ikke noen stor operasjon for å fjerne da
 22. Nintendo slipper en sånn mini-konsoll med 30 innebygde spill senere i år: http://www.nintendo.co.uk/News/2016/July/Nintendo-Classic-Mini-Nintendo-Entertainment-System-launches-11th-November-and-includes-30-classic-NES-games-1124170.html Koster $60 i USA. Blir vel 500-600 NOK eller noe slikt? Kontrollene er kompatible med Wii og Wii U. Noen som skal ha?
 23. Ny NES maskin fra Nintendo

  Er vel ganske umulig siden Microsoft eier Battletoads nå?
 24. Retrospillmessen 2016

  Var innom på søndag og så Dadaph iallfall. Sjekka ut panelet til Pat the NES Punk også.
 25. SEGA Mega drive lyd.

  Det er ekte stereo fra Mega Drive 1 på hodetelefonporten ja. Og den videoen er ikke av en MK3, det er en offisiell lisensert Genesis-on-a-chip klone konsoll som ble utgitt i 200X.
×