Jump to content

Runepune

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Runepune

 1. Brente backup DVD'er original xbox

  Å selge dem er forbudt. Å legge de ut for salg på Finn er lite lurt, i verste fall risikerer du politianmeldelse. Det står spesifikt i reglene til Finn at piratkopier ikke er lov. Det å gi de bort gratis vil jeg tro er en gråsone det også.
 2. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Skjønner hva du mener. Jeg hadde nok ikke slått til på full pris. Det er som du sier i bunn og grunn ett kabinett med emulator. Men jeg er storfornøyd med sluttresultatet og er blitt litt bitt av basillen. Er i gang med å bygge en Bartop Arcade fra bunnen av. Men det kommer nok til å koste mer totalt enn denne gjorde.
 3. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Fullpris så synes jeg det er litt stiv pris. Men til prisen jeg fikk den til så er det ok. Tror ikke man klarer å bygge det noe billigere selv og kvaliteten er helt grei. Nå byttet jeg ut stikker og knapper med noe av bedre kvalitet så alt i alt kostet det ca. 1000,- ekstra. Disse er heller ikke full størrelse arcademaskiner, noe jeg synes er en bra ting. Da er de flyttbare.
 4. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Dessverre så har Gamestop sluttet å selge disse. Det var nok derfor de kjørte ut disse såpass billig. Selv om det bare var ett par butikker som virkelig hadde de inne. Jeg benyttet meg av prisgarantien til Toysrus før disse gikk konkurs. De sjekket aldri at Gamestop hadde de inne. Jeg ble fornøyd med ett prisavslag på 3200,- De eneste som har disse i Norge nå er Adlibris, Komplett og Lekekassen tror jeg. Adlibris er den billigste. De tar 3700,- for den med gratis frakt.
 5. Hva er dagens fangst?

  Det kan man vel kalle en vellykket handel. Når både kjøper og selger er fornøyd.
 6. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Endte opp med å kjøpe Street Fighter 2 maskinen når de gikk for 1800,- Modifisert med en Raspberry og byttet ut knapper og stikke. Super liten sak som nå har rundt 8000 spill.
 7. Hva er dagens fangst?

  Det ble ett veldig bra kjøp. En del billigere enn den første som lå der også. Kommer nok ikke til å jakte på gameboy playeren til denne. Når prisene ligger på mer enn prisen for maskinen så får det være. Om jeg ikke kommer over ett tilbud jeg ikke kan si nei til da.
 8. Hva er dagens fangst?

  Jeg var med i budkrigen på den maskinen. Den jeg endte opp med å kjøpe er like fin som den. Litt merkelig egentlig at det dukket opp flere i løpet av så kort tid. Det er lenge siden sist jeg så en på finn. Jeg kommer nok ikke til å ha den koblet opp og i daglig drift. Den kommer til å stå som "skryteobjekt". Vil bevare den i like god stand som den er i dag. Tilbehøret vil bli liggende i esken ubrukt. Håndkontrollen og fjernkontroll er aldri brukt.
 9. Hva er dagens fangst?

  Det stemmer, selger holdt til i Bergen. Godt gjort å legge merke til den, den lå ikke ute i mange minuttene før den var solgt. Helt klart perlen i samlingen. Den er faktisk i bedre stand enn jeg fikk inntrykk av. Ikke ett eneste merke på konsollen, den ser helt ny ut. Var også innom den som var defekt på finn. Men den tok jeg ikke sjansen på å kjøpe. Å få tak i deler til disse er så og si umulig.
 10. Hva er dagens fangst?

  Skaffet meg denne godbiten. En maskin jeg har hatt lyst på i flere år.
 11. Retro reparasjon

  Hva måtte du gi? Regner med han tar betalt pr. time.
 12. Retro reparasjon

  Jeg har vært på utkikk etter noe av det samme selv. Det nærmeste jeg har kommet er Restarters Oslo. De har fiksefester hvor det kommer folk med kunnskap om reparasjon av elektronikk så kan folk ta med produktene sine og få de fikset. I mitt tilfelle så har jeg ett gammelt kronespill. Og de festene de har hatt har pleid å være på Deichmanske bibliotek hvor parkeringsmulighetene er små. Og frakte en så stor ting kollektivt er uaktuelt. Men ser de har planlagt en event på Teknisk museum om en uke. Det kunne ha vært noe.
 13. Hva er dagens fangst?

  Enda en liten godbit i postkassa. Kjøpte den av en hyggelig kar som var klar over verdien, men solgte det til 1/4 av det.
 14. Hva er dagens fangst?

  Takk takk. Betalte en 1000 lapp for begge til sammen. Kjøpt av en eldre dame som ryddet ut etter sin utflyttede sønn. Ser det ligger en på finn også, men den skal selger ha 2200,- for. Dog forseglet, men allikevel meget stiv pris.
 15. Hva er dagens fangst?

  Veldig fornøyd med å ha skaffet meg disse 2 i meget bra tilstand.
 16. Arkade kabinett ønskes kjøpt

  Det kan nok stemme at det er samme type som hos gamestop. Man får kjøpt en sokkel slik at de blir full størrelse.
 17. Arkade kabinett ønskes kjøpt

  Toys r'us kommer visstnok med arkadekabinetter i løpet av november. Med priser som ikke er helt på viddene. Starter på 3990,- Skal innom og ta en titt på disse selv. Med den prisen lønner det seg ikke å lage de selv lenger.
 18. Nettbutikker med retrospill og konsoller

  Tenkte jeg må tipse om at det ligger en del retrobutikker i Budapest for de som ev. har tenkt seg dit. Oppdaget selvsagt det for sent selv og sto og siklet i vinduet på ett par av de på søndag. Og da var de selvfølgelig stengt. Søk etter retro konzol budapest på google så dukker det opp en del. Det er også noen som ikke dukker opp på google så hold øynene åpne når man går gatelangs. Og prisene er mye hyggeligere enn her hjemme. Så bl.a en gamecube i eske til rundt 300 og en N64 til det samme.
 19. ØK: Gameboy micro

  Etter at min kjære Gameboy micro plutselig avgikk ved døden er jeg på jakt etter en ny. Er det noen som har en som de ønsker å selge?
 20. Heisann. Noen her inne som sitter på en 12V biladapter til Gamecube som de ikke bruker lenger?
 21. Noen Game and watch interiserte her

  Jeg fikk ca. 75 K. Hadde nok fått over 100 K hvis jeg hadde solgt de enkeltvis, men det hadde også tatt veldig mye lenger tid.
 22. Noen Game and watch interiserte her

  Er ikke så fryktelig mange som samler G&W seriøst i Norge. Jeg hadde på ett tidspunkt 58 av 60 komplett i eske med manualer. Solgte alt i fjor til en samler i Frankrike. Angrer litt på det i dag.
 23. Hva skal du ha for Sega Saturn og N64 ink. frakt?
 24. Hva følger med Dreamcastene og N64? Er de komplette med alt av ledninger osv?
 25. Verdi på Pinballmaskin? Gottlieb Super Mario bros

  Det vil nok påvirke verdien noe, men ikke altfor mye tror jeg. Det viktigste er at playfielden ser bra ut. At kulene ikke har slitt hull i den ved ramper osv.
×