Jump to content

tingo

Members
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About tingo

 • Rank
  LV1: Little Goomba
 • Birthday 04/27/65

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oslo, Norge
 • Interests
  vintage computing, history
 1. du trenger en konverter, for eksempel en GBS-8200 / GBS-8220 eller tilsvarende. Se https://github.com/ramapcsx2/gbs-control/wiki/GBS-8200-Variants Eller noe slikt https://sites.google.com/site/tandycocoloco/mda-cga-ega-to-vga https://www.serdashop.com/MCE2VGA
 2. Tiki 200 er en standard IBM PC kompatibel maskin ifølge Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Tiki_100#Tiki_200 Så enhver skjerm som passer til en IBM PC vil jeg anta. Hva slags kontakt har du for skjermutgang?
 3. Datormagazin Retro #3

  Husker du gamle Dator Magazin? Nå ser det ut til at de har sratet opp igjen https://shop.datormagazin.se/collections/datormagazin-retro-3 med andre ord, kan bli, hvis de får nok forhåndsbestillinger.
 4. Mulig Kickstarter for enm (emulert) Amiga: https://www.newamiga.com/ Se også: https://www.tek.no/artikler/nordmenn-vil-lage-ny-amiga/434921 Morsomt at det er nordmenn bak dette prosjektet.
 5. Til info, det er Retro Gathering - Vintage Computer Edition i Västerås denne helga: http://retrogathering.se/ (bedre sent enn aldri)
 6. Useriøse "kjøpere" på Finn.no

  Ja, så en bra måte og svare på ville være og tilby bilder av gjenstanden, evt. å møtes et annet sted enn hjemme hos selger (kafe, bibliotek, osv.). Men neida, tyst blir det. Det er nesten så man kan mistenke selgere som blir tyste for at de forsøker å selge noe de ikke har...
 7. Useriøse "kjøpere" på Finn.no

  Disse "kjøperne" passer fint sammen med de useriøse selgerne som - ikke svarer på mail i det hele tatt - svarer, men når du spør om du kan komme og se på gjenstanden de selger så blir det dørgende stille - prosessen kommer så langt at vi har avtalt pris, men så blir det stille Så ja, det er mye rare folk der ute.
 8. Forumsstatistikk

  For meg er det innhold som er viktig. Sminke betyr mye mindre. :-)
 9. Tiki 100

  Har selgeren bare lagt ut annonsen på nytt? http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=88145580
 10. Tiki 100

  Apropos, nå er det en Kontiki 100 på FINN: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=85450279
 11. Tiki 100

  Jeg handler ikke på QXL, synes det er rotete der. Men ikke la det stoppe deg. :-)
 12. Tiki 100

  TS: fikk du gravd frem maskinene? Vi er spente på resultatet...
 13. Tiki 100 boot disk

  Ja, se her: http://www.djupdal.org/tiki/program/overforing.html
 14. Hvilken variant er det du benytter i dag?
×