Jump to content

Benighted

Members
 • Content count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About Benighted

 • Rank
  LV2: Koopa Troopa

Profile Information

 • Interests
  Music, computers, videography, graphics, telecom & general technology
 1. KJØPES: Intellivision Master Component 1 (PAL/NTSC). Konsollen må være komplett med kontrollere og i en grei fungerende stand. Gjerne boxed, men ikke et must. Må evt sendes til Stavanger. Totalpris avtales etter jeg har sett bilder av maskinen og fått detaljer om hva som følger med.
 2. Ser ut som AtGames skal lansere flashback versjoner av Intellivision og Colecovision, og selge dem via Toys R Us. Lurer på om disse ender opp i Norge slik som Atari flashback maskinene.
 3. Garasje salg

  Venter i spenning på den PMen
 4. Garasje salg

  220 for Pikmin 3 inkl frakt?
 5. Atari 7800 Strøm

  Atari 7800 bruker en proprietær plugg og derfor vanskelig å få tak i ja. B&C selger noen amerikanske reproduksjon-PSU'er på eBay.
 6. Ah.. så ikke denne før nå. Jeg har visst kjørt en dobbelttråd :-)
 7. Driver og lager en artikkelserie om Ataris historie for Spillmuseet. Jeg har skrevet to deler foreløpig, og har ikke helt bestemt meg for hvor mange det blir totalt enda Sjekk ut de som er interessert: Del 1: Morgenen gryr for Computer Space Del 2:Computer Space lanseres, og om Pong det fantaseres. Cheerio!!
 8. Retro-treff i Sandefjord 6-8. september!

  Hadde vært kult å sett programmet deres. Vurderer å arrangere noe lignende i Stavanger,
 9. mye til salgs igjen :)

  Jeg tar GTA: ChinaTown Wars, Layton. Lost Future, Elite Beate Agents og Scribblenauts.
 10. S/B Masse gamle datamaskiner,utstyr og spill

  De første modellene av Tiki-100 het KonTiki 100 siden de ble produsert av norske Kontiki Data. Men så ble de saksøkt av Heyerdahl og Co og måtte endre navnet. Endelig noen som vil selge noe interessant her. Kan være jeg kjøper noe hvis du fyrer opp litt bilder. En komplett liste av alt du har til salgs hadde også vært konge.
 11. Siden jeg er en bonde fra Stavanger som ikke har en GAME butikk som fører retro, ba jeg broderen om å smyge innom GAME i Bergen. Forsto at det gikk i litt ymse SNES og N64. Jeg berømmer GAME for initiativet, men frykter at de ikke kan tilfredsstille mine behov. Lurer på om jeg skal sende dem en mail og spørre når de får inn Atari 2600 expansion til Colecovision? :-) Kult at de kan reparere enkelte saker da, som den notoriske joysticken i N64 kontrolleren. Ser man det. Noen som kjenner han her? Veldig fin pakke, men 5k?
 12. Nettbutikker med retrospill og konsoller

  Kan skrive under på at Console Passion leverer varene. Bestilte min boxed Atari 7800 fra den shoppen. Levering innenfor forventet tid og tilfredsstillende fraktpriser til å være en webshop. Ser også at GAME i Bergen og Trondheim har begynt med retrospill. Fikk et newsletter for et par dager siden der de annonserer med mulighet for innbytte, reparasjon og salg av retro konsoller og spill. Noen som residerer i disse byene og har erfaring? Snakker vi om et par overprisede Mario/Duck Hunt carts eller har de faktisk noe å tilby?
 13. Selges : Lynx II, Atari XEGS

  Har du noe av dette til salgs? Atari Portfolio Atari 7800 PAL med eske
 14. Atari 2600 Problemer

  Det kan være så mangt, men jeg ville sjekket på forumet www.atariage.com eller hørt med gjengen på Atari Museum på Facebook.
 15. Selges : Atari Jaguar

  Atari entusiast her. Snakker mye om Atari på podcasten vår Radcrew. Har også skrevet flere artikler for bloggen. www.radcrew.net
×