Jump to content

astroleif

Members
 • Content count

  1340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

About astroleif

 • Rank
  LV12: Wonderboy
 1. Høytids-hilsen tråden. :)

  Jeeezzz... er det virkelig sååå prippent her inne at man ikke engang kommer igjennom med en spøkefull julehilsen hvor man bytter ut J med P ?? Takk for meg! ^^
 2. Hva er dagens fangst?

  Wow!! På fredag hadde Lefdal 5 stk tilgjengelig, de ble borte i løpet av et minutt tror jeg... I går sendt de den med Bring, og jammen fikk jeg ikke melding om at den var ankommet i dag! Da ble det en svært hyggelig jul for meg også
 3. Høytids-hilsen tråden. :)

  Mod edit: -
 4. 3DS XL Zelda edition

  Er denne usedvanlig begrenset? Snakket med en på den lokale Elkjøp om de ville få de inn, men han hadde ikke lykkes med å få bestilt de. Har fulgt med på netsidene dems, og der har de ikke vært tilgjengelige annet enn i Lørenskog megastore. Rett før helgen derimot så sto det 5 stk tilgjengelig både på Lefdal og Elkjøp. Jeg rakk akurat å bestille fra Lefdal før det ble borte igjen, og i dag fikk jeg melding om at pakken er sendt.
 5. Sprø PS4 selgere på finn.no

  Utrolig mange PS4 som ligger ute på finn... Håper disse gutteromskremmerne ikke får solgt, og brenner inne med en maskin de i utgangspunktet ikke hadde tenk å skaffe seg. :eddabædda:
 6. S: gamecube holy grail pakken :P

  Hott diggyti.... Hvis jeg vinner PS4 fra Multicom, så skal jeg bytte med deg.
 7. S: Nye originale NES kontrollere selges (uåpnet)

  En svenske solgte de til 79,- stk på retromessen for et par år siden. Ellers ser jeg det ligger mange par ute på tradera til 299,- Altså for 2 stk. 220 pr stk er nok i øvre sjikt av hva man kan få, tror jeg. Jeg mistenker også at det ikke er så veldig mange som trenger nye kontrollere... i alle fall har det alltid vært svært god tilgang på det. Men for de som trenger det, så er det jo ingen upris for 2pak`en.
 8. Diverse komplette SCN NES-spill

  Hvis ice hockey virkelig er 100% strøkent, så tror jeg minst halvparten av hele summen du ga ligger bare på den. Strøkne smallboxer er svært ettertraktet blandt enkelte, særlig i sverige.
 9. S: Nye originale NES kontrollere selges (uåpnet)

  Er ikke akkurat vondt å få tak i nye nes kontrollere, så de fleste har vel allerede..?
 10. Woow!! Apache og Tomahawk : http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45240296&searchQuery=tomahawk
 11. Suspekt aktivitet på xboxlive

  Nåja, jeg lar meg ikke skremme så lett. kommer fortsatt til å benytte meg av online kjøp og tjenester med kort. Men akkurat XBOX, og kanskje Microsoft generelt skal jeg holde meg unna, fordi de har et så forbasket infløkt system. Det var ikke mulig for meg å fjerne kortet etter at jeg hadde betalt for gold medlemskapet, enda det står på hjelpesidene hvordan man gjør det!
 12. Suspekt aktivitet på xboxlive

  Tok opp igjen kontakt med Microsoft i dag. De kunne ikke gi meg noe særlig til svar, kontoen er ikke blitt hacket, de kan bare se aktivitet fra vår konsoll og at det er gjort en transaksjon på kortet mitt. Spillene ligger ikke i noen historikk, og ikke kan jeg laste de ned. De var redelige nok til å tilbakeføre pengene tilbake til meg, heldigvis. Men fortatt lurer jeg no jævlig på hva som har foregått.
 13. Club Nintendo utgivelser

  Det var klubblader, man meldte seg altså gratis inn i en klubb nintendo, og fikk bladene gratis i posten.
 14. Club Nintendo utgivelser

  Jeg har: 91: 2 og 3 92: 1,2,3,4 93: 1,2,3,4 Har også nr 3 94 og 1,2 95 i svensk utgave. Om den norske utgaven sluttet før den svenske vet jeg ikke. Men jeg vet jeg har tatt vare på alle blader jeg fikk, så det er rart om det finnes flere norske. Super power ble jo lansert i 93, og super play i 94... Jeg mangler jo nr 1 91. Er det noen andre her som har den??
 15. 450 spill, hvor ca. 170 nes. Utrop 1,- krone.

  Hmm.. hvor mye kan den pakken egentlig være verd da? Ikke akkurat noen titler man hopper i stolen av over der.
×