Jump to content

lerkol

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lerkol

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Sega
 1. +1 til Onklheinrich (Saturnpakke http://www.retro1.no...g-saturn-pakke/)
 2. Rensker opp her og selger alt jeg har igjen av hhv. Saturn og C64 stasj i hver sin pakke. Ikke interessert i å dele opp. C64-pakke kr 1000,- + evnt porto: Commodore 64 med alt av kabler etc. (hel og pen, testet og virker) 1541-II diskettstasjon (hel og pen, testet og virker) 2 kassettspillere (ikke testet da jeg ikke har noen kassetter) (en original og en OEM-sak) 3 styrespaker av ukjent kvalitet Noen originalspill på floppy (eskene er stygge ikke alle er testet om de fortsatt er lesbare) 2 cartrigde spill (Kickman og Jupiter Lander) Currah Speech 64 (talesyntesecartrigde for C64) Diverse floppies (bør sikkert beregne at ikke alt er lesbart, men det jeg testet her en kveld fikk jeg lest) Bilder: Sega Saturn pakke kr 500,- + evnt. porto: Solgt Saturn (PAL) (pen å se på, men har litt rust i kontakter) (med alt av kabler) 1 original og pen kontroller Ny Action Replay PLUS 4-in-1 (et must for saturn) ModChip som ikke er montert (kjøpt hos Lik-Sang i sin tid) (tror den passer til den Saturnmodellen i pakka) 7 stk løse spill (leiespill som er stygge og delvis ripete), men har testboota de fleste (Daytona USA CCE, Daytona USA, Virtua Fighter, Panzer Dragoon, NBA JAM TE, Clockwork Knight, NHL All-Star Hockey) Ny Scart RGB kabel (får ikke den til å virke med denne konsollen...kan være kabel eller konsoll (mistenker rust i av-kontakta) eller min uvitenhet). 1 ny skjøtekabel til kontroller 5 stk 3rd parts kontrollere (nye) Kan følge med en dunge brente spill om det er interessant (ellers går de der de hører hjemme...i søpla) (aldri testet siden jeg aldri fikk montert chipen).
 3. +1 fuuma +1 oterbart +1 Kyrremann alle for problemfritt å ha handlet diverse spill fra tråden min http://www.retro1.no...xbox-dc-gc-dvd/ ravespin edit: Lagt til!
 4. Bump! Oppdatert med masse xbox 360 spill og angitt priser på alt tror jeg...
 5. @TurboMonk: ser ikke ut som du har lest pm på en stund så jeg prøver å sparke liv i deg her
 6. Har noen av Dreamcast spilla til salgs. Du kan sjekke ut den gamle salgstråden min på http://www.retro1.no...xbox-dc-gc-dvd/ Den er ikke helt oppdatert, men nesten, og jeg mener jeg fortsatt har de DC-spilla som er strøket ut også, da de egentlig var solgt, men så ble det ikke noe av salget likevel. Får ikke sjekket opp ting, evnt tatt bilder og svart noe særlig før neste helg, men håper du finner noe interessant
 7. Resident evil.

  Har Resident Evil 2 og 3, samt Dino Crisis til Dreamcast i perfekt stand (ikke sealed, men cover, manualer, disker osv er "ubrukte"). Har også Resident Evil 3 og Dino Crisis i tysk versjon til Dreamcast om det er av interesse.
 8. ØK: Dreamcast arcade-stick

  Hva er going rate for disse om dagen? Har en som kun har vært brukt en time eller to i eske og alt, som muligens kan selges :-)
 9. Jeg foreslår at du tar en titt på salgstråden min: http://www.retro1.no/forum/viewtopic.php?f=23&t=6061 Prismessig har jeg stort sett tenkt meg mellom 50,- og 100,- for xbox-spilla og de er strøkne alle som en så da har du en formue om 10 år Løp og kjøp!
 10. Ønskes: Gammel SCSI-harddisk

  Gjør vel bare vondt verre å fortelle at jeg lot en eske med gamle scsi-disker (9 og 18 GB) gå til elretur tidligere i høst, men i tilfelle det skulle dukke opp noe mer, er det bare 50-pins som er brukbart eller kan disker med 68-pins kontakt også brukes?
 11. Flott å høre. Takk for handelen til deg også!
 12. Så du tråden mitt litt lenger ned på sida her? Har en del Dreamcast spill. Har også en eske med diverse hardware til dreamcast som ikke er lagt ut. Håndkontroller, minnekort, tastatur, skjøtekabler, fiskestangkontroller (uoriginal) mener jeg jeg har, men har ikke kommet til den i ryddinga her enda viewtopic.php?f=23&t=6061
 13. Lagt til en masse DVD med pris, og to videokildeswitcher. Også strøket ut det som er solgt.
 14. Svart alle som har sendt. Evnt. nye meldinger blir ikke besvart før i morgen. Håvard
×