Jump to content

Aurora_Borealis

Members
 • Content count

  564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 Excellent

3 Followers

About Aurora_Borealis

 • Rank
  LV6: Spiny
 • Birthday 10/29/83

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kupo?

Recent Profile Visitors

713 profile views
 1. Hva er dagens fangst?

  En "liten" dagens Kjøpte hele samlingen til en kompis:) Fulgte også med komplett Final Fantasy samling på alle konsoller som ikke er avbildet:)
 2. Hva er dagens fangst?

  Ja snodig måte å gjøre ting på som ga utspring i veldig få solgte enheter. Så det har blitt en liten kuriositet så vidt jeg har skjønt:) Selskapet hadde visst planer om å selge Smart Cards som man kunne putte inn bak på kassetten med flere saves til andre spill enn dem 6 som medfølger på original kassetten. Ble visst med planene. Game Genie fikk jeg aldri prøvd da jeg var liten:) Gikk mest i Nintendo Magasinet og rykter i skolegården når det kom til koder etc.
 3. Hva er dagens fangst?

  Fikk tak i denne i dag av naboen som hadde den liggende i kjelleren: Proklamerer seg selv som en cheat cartridge men det den i virkeligheten gjør er å erstatte dine egne savegames på enkelte N64 spill med built in savegames som er 100% komplette http://www.nesworld.com/article.php?system=n64&data=n64-gamekiller
 4. Hvilket spill rundet du sist?

  Runda Fallout 3 selv her for en god stund siden uten nevneverdige bugs men New Vegas derimot? Gud bedre...Der greide jeg til slutt å savestucke kompanjongen min så spillet gikk helt i stå..Loading av tidligere saves fungerte ikke siden dem hadde blitt corrupted. Flere med samme bug: https://gamefaqs.gamespot.com/boards/959558-fallout-new-vegas/57072173
 5. Mystisk adapter

  Bare hyggelig:) Morsomt med små mysterier:) Spillene kunne bestilles gjennom Game Klubben (Se bilder) og tror jeg fikk disse bladene fordi jeg var medlem av Nintendoklubben engang i tiden. Kom muligens på likt med Nintendo Magasinet men litt usikker der..
 6. Mystisk adapter

  Ligner veldig på denne? Denne fulgte med med Pyramide som er et Sachen spill som er en adapter for å kunne spille enkelte av disse spillene på NES`en. Legger ved ett bilde fra boken NES-HW-SCN tilbehør . Det er forøvrig min adapter som er på begge bildene:)
 7. Snes CLASSIC??

  Bestilte en selv på Gamestop:) Det begynner kanskje å bli utsolgt allerede rundt forbi?
 8. Hva er dagens fangst?

  Her var det noe rot på gang! Noe kluss med brukernavn for jeg logget inn med brukernavn som jeg tydligvis har registrert feil engang i tiden:p Men det er i ihvertfall min post men jeg har visst 2 brukernavn;) Alle spillene er forøvrig SCN:)
 9. Hva er dagens fangst?

  Dagens fangst! Meget fornøyd:) Bonus at jeg ikke visste om spillene som sto i NES konsollene!
 10. Retroklubb og Retromagasin

  Da ble jeg også en Patreon backer Får håpe det blir en realitet:)
 11. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10796 Er det andre på forumet her som skal på Tons of Rock?
 12. Hva er dagens fangst?

  Dagens loppisfangst:) Det som er spillrelatert er 2 stk PS2 slim til 20,- og EvE cib Godt fornøyd selv om det var lite spill ting:)
 13. Interessante ting på eBay, QXL, Tradera, etc

  2000GB lagringsplass ja:p
 14. Interessante ting på eBay, QXL, Tradera, etc

  Denne var heller snodig https://www.finn.no/92212435
 15. Planlegging og bygging av retrorom

  Takker:) Vet ikke ennå siden dem bygger så utover mtp på plass.. Har bestandig spillt dem gamle konsollene på crt (har 2 oppe i loftsstua) men spørs om jeg må oppgradere (nedgradere?) i kjelleren:) Må lese litt om hvordan bildene blir og forske litt på nedskaleringsswitcher eller hva det nå heter:p
×