Jump to content

moijk

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About moijk

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Location
  Grimstad, Aust-Agder
 1. Tiki 100

  Jeg er interessert i 8088 kort, alt av manualer / dokumenter og ev en tiki 100 (har en fra før), jeg bor ikke i Oslo så det må via posten.
 2. TIKI 100

  Jeg er ute etter en Tiki 100. Sender deg en PM.
 3. En del spill som Canon fodder har video intro osv med mpeg kortet. Du kan og spille vcder
 4. Hva gjør man med kjellerlukt fra konsoller ?

  Den gjør den sprøere. Var vel ikke sterk nok eller lenge nok. Folk har prøvd bleke plast med klor, og det har ført til at den har blitt sprø. Hydrogenperoxid er best til det. Det frisøren bleker hår med. Og tannlegen tenner.
 5. Hva gjør man med kjellerlukt fra konsoller ?

  Da lukter det vel kanskje vondere ? Da kan man heller gå for "New car" eller sitronfrisk i stedet. Problem løst. Kan jo alltids forsøke med noe lut også. Eller kanskje noe ammoniakk? Jeg tar ikke noe ansvar for resultatet. Forøvrig har jeg størst tro på at eddik er enklest og mest effektivt. Klor er ikke lurt valg, skader plasten
 6. Hvilken type samler er DU?

  Jeg har lang fartstid fra it-verden via vic 20, c64, XT, amiga 500, 486, pentium osv. Det som for meg er fasinerende er 80 og 90-tallsmaskiner. konsoller og (underholdnings)maskiner. Fra den tid datamaskiner var vel så koblet mot utvikling som mot underholdning. Der dataparty var demoparty og ikke spillparty. Der ingen fikk premie for å være den som hadde raskeste reflekser i et fps-spill, men de som forstod mest av datamaskinen og kunne matematikken til å gjøre noe med det. Jeg gir egentlig ganske blanke i spill og programvare. Jeg har en del originaler, men de egentlig mest stuet i bokser. Alle maskiner jeg ikke har mer enn en av står koblet til, klar til bruk. Jeg samler ikke på noe som helst bare for å samle på det. Så jeg føler jeg er ganske forskjellig fra folk her som viser fram rom med perfekte bokser og ellers prater om siste fps-spill. Jeg spiller forresten kun retro, ser man bort fra wordfeud.
 7. Noen her inne som har testet Magic ?

  Det var morro å spille back in the day, var ganske altoppslukende. Men syntes det var vel så stas å samle - men etter jeg kompletterte ice age så var det ikke så mye. Nå kom jeg borti en gjeng som spilte, men ble for mye pes å sette seg inn i alle nye kortene gitt den tid man har til rådighet. Får lage lister og legge ut rare og uncommons til fornuftige prosenter av oppgitte retailverdier. I det minste kan jeg få en nostalgikveld. Commons-korta kan poden få til å leke med.
 8. Er det samlet eller hver for seg?
 9. Noen her inne som har testet Magic ?

  Har et tonn 4th, noen revised, komplett ice age osv. Hvor er best å selge slikt?
 10. Jeg har nok noen dNh liggende.
 11. SDkort-adapter til Dreamcast

  Jeg har intern mod på min. Veldig kjekt
 12. Virker som smårollingene her ikke har spilt noe på c64. Må si det er ikke alt som har tålt tidens tann. Men fortsatt veldig mange gode spill. Å si favoritter blir vanskelig. Kommer an på sjanger. Fra toppen av hodet: Plattform: Lode Runner, Jumpman Jr, Bruce Lee, Ting on a spring Bilspill: Racing Destruction Kit, Rally Speedway, Spy Hunter RPG/Adventure: gateway of apshai, sword of fargoal, Bards Tale Ellers spill som Wizard of Wor, Oils Well, Super Pipeline, Maniac Mansion, Park Patrol, Spy vs Spy, Missile Command, Blue Max, Donkey Kong, Frogger, Qbert, Grid runner, H.E.R.O. osv. Må sies jeg foretrekker spill jeg kan spille "clausual". Er så utrolig mange bra spill. Hadde jeg gått igjennom samlingen hadde jeg sikkert hatt en tidobbel liste.
 13. Første på vi hadde var en xt med character grafikk, altså ikke cga engang. Ble oppgradert med hercules kompatibilitet kort som kunne emulere cga. Mye morro med den, hadde og c64, men gwbasic var mye enklere å lage grafiske spill eksempelvis.
×