Jump to content

vintagegmr

Crew
 • Content count

  3952
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vintagegmr

 1. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Etter utallige facebook spillsider, samlegrupper osv. dukker opp, så virker det som om Retro1 faller litt bort. Jeg har vært her noen år nå og husker hvor fart det var her før. Jeg syns vi burde ta oss i nakken og reklamere litt for Retro1 igjen. Få retrofolket tilbake hit og se om ikke vi kan gjøre noen grep for å informere andre om oss... Er MYE nye samlere der ute som sikkert ikke har hørt om Retro1 engang ! Eller må vi bare innse at Retro1 må si seg tapt mot Facebook ? Hva syns dere ? Burde vi gjøre noe ?
 2. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10854 Jaja, en gang hver 3 mnd. er ikke værst. hehe
 3. Hva er dagens fangst?

  Game genie er genialt. Jeg gjør som du og har den fastmontert. veldig god måte å starte spill på.
 4. Hvilket spill rundet du sist?

  Et av mine store problemer har vært tid. Tid til å sette seg ned å fullføre et og et spill har vært vanskelig, dels p.g.a barn og familieliv og dels p.g.a Retrotimen, hvor vi har vært nødt til å teste spill og se film til ny episode hver uke. Da blir den lille tiden man har til å kunne sette av brukt på det. Nå som jeg har gitt opp plassen min i RT så blir det mer tid til å spille MINE spill. Så nå er det kanskje på tide å sette spikeren i kista til BOTW. Der har jeg bare slottet til Ganon igjen. Må se å få rundet dette fantastiske spillet snart.
 5. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10852 Halloooo. Herremåne nå er det lenge siden jeg har vært inne på Retro1. Skamme meg. Jeg har dog ikke været inaktiv i samlerverden og retrospillverden, men Retro1 har jeg ikke besøkt på KJEMPELENGE.
 6. Hva er dagens fangst?

  Innimellom trenger man bare en liten porsjon flaks.
 7. Hva er dagens fangst?

  Hva er den hellige gral da? Altså, hva står på toppen av ønske lista.
 8. Min command & Conquer samling

  Hvor bor du egentlig? Hadde vært gøy å tatt turen å sett på samlingen. Så kunne jeg intervjuet deg og fått deg med på retrotimen.
 9. Hva er dagens fangst?

  Det er jo ganske kult. Morsomt å få ting signert.
 10. Min command & Conquer samling

  Holy shit. Ja dette er en ryddig samling. Kult. Fortsett det gode arbeid.
 11. Ja, er noen som er greie der, men de dyre er alltid igjen til slutt.
 12. Hei alle sammen. Jeg mangler disse i SCN samlingen. Er det noen av dere som har noen av disse liggende til normale priser? Kun Cart, jeg bryr meg ikke så mye om manual og boks. Adventures of Lolo Adventures of Lolo 3 Aladdin Balloon Fight Batman - Return of the Joker Captain Skyhawk (ESP) Chip'n Dale - Rescue Rangers 2 Cobra Triangle Darkwing Duck Donkey Kong Donkey Kong 3 Double Dragon (ESP) DuckTales 2 Excite Bike Flintstones - The Surprise at Dinosaur Peak, The Goal! (ESP) Hammerin' Harry (ESP) Jetsons - Cogswell's Caper!, The Journey to Silius Kirby's Adventure Lion King, The Little Samson Mega Man 5 Metroid Mike Tyson's Punch-Out!! Mr. Gimmick NES Open Tournament Golf R.C. Pro-Am II Racket Attack (ESP) RoboCop 3 (ESP) Shadow Warriors: Episode II - The Dark Sword of Chaos (ESP) Stadium Events Tiny Toon Adventures 2 - Trouble in Wackyland Wild Gunman Wrecking Crew Yoshi's Cookie
 13. Hva er dagens fangst?

  I det siste har jeg fått litt greier selv. Til NES har det blitt Popeye (ikke avbildet), Ivan "Ironman" Stewart's Super Off Road og Trojan. Alle går inn under SCN samlingen. Ja jeg driver fortsatt på med det. Jeg fikk tak i en stor kasse med C64 på Finn. En dame i Freddrikstad ga det bort og jeg var heldig med å være førstemann som fikk hentet det, med god hjelp av en kompis som så det før meg. Det er ikke hver gang. Hun fortalte at det var over 30 henvendelser etter meg. Også har det kommet inn et par gullkorn til min Atari 2600 samling. Yars Revenge og Off The Wall. Begge forseglet. Yars Revenge er et utrolig godt eksemplar jeg håper å få signert på RSM18. Wii spillene (CIB) kjøpte jeg på bruktbutikken her i byen for 10,- stk. Artig å få noen gode handler innimellom.
 14. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Er helt enig med det du skriver her. Innholdet og kunnskapsnivå er i en helt annen liga her inne enn du kan finne på f.eks Facebook. Jeg også går igjennom her før jeg spør. Dessuten så forsvinner ingen informasjon her slik det gjør på sider som Facebook, drukner i for mye huer som er eksperter på alt. Jeg håper at denne siden fortsetter å eksistere, og om det er et kostnadsspørsmål så er jeg villig til å slenge i en slant i form av noe Patreon opplegg eller noe jeg hvis det er det om å gjøre for å beholde Retro1
 15. Rensing av maskin

  Må si meg enig med "Otterton" her. Den prisen han stipulerer her er nok riktig.
 16. Tomme store vhs cover

  Forsøk å legg det ut på denne siden: https://www.facebook.com/groups/624385740988879/ Der er det sikkert stor interesse for slikt.
 17. S: Amiga 600HD med skjerm + bunke med spill

  Hvor står denne maskinen og hvor mye har du tenkt deg for den?
 18. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Merker jeg er lite her selv, men det er ikke for jeg glemmer det bort eller ikke gidder. Er heller fordi jobb, barn og livet kommer i veien. Har liten tid til hobby om dagene. Nå nærmer våren seg (snart i hvertfall) så da blir dagene lenger og jeg kan forhåpentligvis få meislet ut litt tid til meg selv.
 19. Høytids-hilsen tråden. :)

  Bedre sent enn aldri. Godt nytt år folkens.
 20. Hvilket spill spilte du sist?

  Holder på med Odyssey nå, og det er et helt fantastisk spill på alle måter. Det er mange år siden jeg har vært så fornøyd med et spill både med musikk, grafikk og kontroller. Det er rett og slett en fryd å spille _Super Mario Odyssey
 21. Retrotimen Podcast

  Har du lyst til å vinne denne fantastisk fine snøkulen? Den kan bli din og alt du behøver å gjøre er å svare på et enkelt julespørsmål! Gå inn på våre hjemmesider www.retrotimen.no og bli med på konkurransen der. Eller klikk på linken. https://www.retrotimen.no/adventskonkurranse
 22. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10846 Ok det er kult. For når det er stilt på Hard så er det litt kjedelig, man får liksom ikke noe ut av spillopplevelsen, det blir rett og slett kjedelig når man dør alt for fort. Husker ene RSM enten i Gøteborg eller Sandefjord, husker ikke hvem, men der var Donkey Kong maskinen satt til Hard, kom ikke forbi første brett engang. Skjønner jo hvorfor, så ikke en skulle stå på maskinen hele dagen, men sjarmen forsvant litt.
 23. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10844 Hvordan er maskinene stilt a? Er vanskelighetsgraden på maks eller får man spilt litt for en tier liksom?
 24. Hva er meningen med.. MARIO!

  1. Investerer penger i spillsamling min- Nei, det er bare idiotisk. Dette er en morsom hobby, ikke en sparegris. 2. Har spilt før (mer enn 3 år siden) - Helt siden jeg spilte pong på tidlig 80 tallet. Så godt over 30 år. 3. Spiller nå - new gen - Ja noe, men lite og sjeldent 4. Spiller nå - retro - Masse, jeg er borti retrospill og ting som har med det å gjøre nesten daglig. 5. Samlingen skal selges før jeg dør - Det kan godt hende, men jeg skal kose meg med det lenge til før det er et tema. 6. Samler på spill du har aldri spilt - Ja, men alle spillene jeg får tak i testes og spilles før det havner i hylla. 7. Spiller ikke lengre - Spiller når jeg har mulighet. 8. Bare samler på hva jeg spiller - Nei, samler sammen så godt som komplett NES samling som jeg klarer. Så blir nok en del som bare står der. 9. Samler bare sjanger - Nei 10. Spiller mer enn 5 timer i uken - nesten, med jobb, barn og medlem i retrotimen osv så er det dessverre for lite tid til spilling 11. Spilling er mer viktig for meg enn å samle - ja det vil jeg si, å kunne spille de spillene som virkelig er bra, det er viktigere enn å ha masse i hyllene. 12. Samler bare sealed - Nei, forseglede spill er ikke for meg, de skal spilles, ikke utstilles. 13. Samler sealed/loose/CIB - Samler stort sett bare carts, bryr meg ikke så mye om bokser og manualer. Har en del av det, men det er ikke det som betyr mest for meg. 14. Samler CIB - Vel, ja om spillet jeg mangler kommer i cib til en ok pris så kjøper jeg det, men det er ikke et must. Ikke i det hele tatt. 15. Er denne hobbyen en besettelse - Nei, det går i rykk og napp. Tar det litt som det kommer etter som det skal være kos og ikke noe som tar over. 16. Bruker alle spare penger på min samling - Nei, familiemann kan ikke prioritere samling fremfor familie. Spillsamling har et lite budsjett i forhold til resten av budsjettet til husholdningen. 17. Har lån pga av min samling - Grøss, nei heldigvis ikke. 18. Har et spill som koster mer enn 5.000 kr - Ja 19. Min samling er verd mer enn 50.000 kr - Ja 20. Påvirker min familie/livet (dårlig måte) - Absolutt ikke, min familie aksepterer spillsamling og spilling som en hobby. 21. Min kjæreste/kone/mann må like (tåle) å spille spill - Nei, dette er min hobby. Akkurat som jeg ikke har hest og ridning som hobby som min kone har. 22. Har du en liste når du samler (is there an end?) - Det har jeg. NES komplett samling. Alle NTSC - PAL-b og SCN skal bli så godt som komplette. 23. Skal ungene dine arve din samling - Om hun vil ha det så ja, hvis ikke så arver hun det det er verdt når det blir solgt. 24. Spill samling er faktisk gøy og jeg blir så glad - Jeg liker godt samlingen, koser meg med hobbyen min og jakten er alltid spennede og tilfredsstillende.
 25. Retrotimen Podcast

  Vår ferskeste episode er ute. Nå snakker vi om Snes mini. Den lille maskinen med stort potensiale.
×