Jump to content

Lodium

Members
 • Content count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 Excellent

1 Follower

About Lodium

 • Rank
  LV6: Spiny

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trøndelag
 1. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10876 Å bo i kollektiv eller i hybelhus med delt kjøkken eller delt bad har sine fordeler og ulemper. Noen av ulempene : Folk kan snike seg til noe av maten du har kjøpt. Vasking og orden av delte arealer kan av og til skli veldig ut slik at enten blir det ikke gjort eller så gjør noen personer det mer enn andre. Hvis andre vil ha fest men du vil ha fred og ro så kan du bare glemme det. Du får ikke alltid ha tingene dine i fred. Noen Fordeler : Man blir kjent med diverse folk, noen hyggelige og noen ikke fullt så hyggelige Det er billigere så fremt ingen bommer mat av deg Lettere å få hjelp til noe. Er glad for at jeg bor i egen to mannsbolig nå selv om jeg av og til savner studentlivet i kollektiv og hybelhus.
 2. N64

  Som de andre har sagt så er det mye N64 som er rundt på markedet for tiden så hvis man skal selge det litt dyrere enn forslagene over her så må man nok ha en god del tålmodighet. Vurderte å sende den jeg har liggende til reperasjon og så selge den men føler liksom det ikke er noe vits.
 3. Sosial spilling med Retro1

  Hmm, jeg kan slenge meg med Har ikke tricky towers. Tror jeg har ett av Worms spillene til ps4, må sjekke hva det var. Men hvis tricky towers er billig så kan jeg alltids kjøpe det. Jeg adder deg med en melding slik at du ser at det ikke er en random spammer eller noe lignende Lefalaja. Har oftest tid i helgene, ikke hver helg selfølgelig men ganske ofte.
 4. Min Gaming Uke

  Høh, jeg trodde alle viste om Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Tok vist feil. Det er ikke eget screenshot av spillet tok bare noe random fra internett. De karakterene du ser på bildet er de karakterene du møter på relativt tidlig i spillet. Veldig bra spill etter min mening.
 5. Min Gaming Uke

  Bilder sier mer enn 1000 ord, Spiller det på ps4. Snart på slutten av spillet tror jeg.
 6. ØK: DVD remote til PS2

  Hmm, det er mulig jeg har en liggende, men er litt usikker på hvor den er isåfall. Må rydde i noen plastkasser og skuffer der jeg har diverse ting. Vil du kjøpe den for en billig penge hvis jeg har den? Personlig har jeg jo ikke bruk for den selv og har ikke brukt den siden jeg kjøpte den da PS2 fortsatt var støttet fra sony Det eneste jeg er litt usikker på eller om det er hukommelsen som svikter totalt her, er om det skulle være en slags reciver til denne som du kunne koble til minneporten eller var det kontollerporten?. Kan ta en del tid å finne siden det er litt rot i systemet etter jeg flyttet.
 7. Snes CLASSIC??

  Jeg kjøpte for morro skyld til nedsatt pris, kan jo med litt flaks bli samleobjekt om 10 år eller noe. Ikke at jeg akkurat er en hardcore retrogamer. Er ver mer casual og spiller det jeg har lyst til å spille for øyblikket, men det kan jo være moro å dra fram fra skapet om ti år og fortelle om saken til onkelbarna eller noe
 8. Atari lynx, holder den mål?

  California Games men noen sier at dette er bedre på de stasjonære konsollene uten at jeg skal utale meg. Aldri hatt lynx selv.
 9. Amiga Model X

  Har vært stille rundt dette, Har det skjedd noe mer eller har det runnet ut i sanden?
 10. ETHER

  Bruker du noen engine aller lager du alt fra scratch?
 11. ETHER

  Kunstnere eller folk som holder på med kreative saker blir sjeldent fornøyd med sitt eget verk har jeg inntrykk av. Har prøvd meg på litt spill laging selv ett par ganger riktinok i RPG maker og kan ikke å programmere så mye, selv om jeg har prøvd meg på varibler med switcher med vekslende hell. Men dette ser mye bedre ut enn mine amatørmessige saker. Del når du blir ferdig en gang da.
 12. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10862 For min del blir det noen fisketurer og snekre opp en vedbod muligens jeg skal gjøre noe på ett kjøkken også, men får se litt.
 13. Interessante ting i bruktbutikker

  Jeg tror det heller handler om at folk har sluttet å gi bort ting gratis til bruktbutikker. Det skjer fortsatt men det skjer sjeldnere enn før. For hvorfor skal bruktbutikken tjene penger på gamle spill når private kan gjøre det selv?. Etter min erfaring skjer det nå kun ved dødsbo, når folk ikke gidder å gjøre jobben selv eller når folk ikke har peiling og velger letteste utvei.
 14. Hva er dagens fangst?

  Har blitt mange dagens siden sist jeg postet opp noe bilde eller navn her. Bare blitt sånn så får vel poste opp noe bilder av flere dagers fangst selv om det ikke er dagens fangst... Må bare bli ferdig med å rydde og skru opp hyller etter flyttingen Først.
×