Jump to content

Lodium

Members
 • Content count

  549
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 Excellent

1 Follower

About Lodium

 • Rank
  LV6: Spiny

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trøndelag
 1. Her i forumet blir det ikke tatt så godt imot å selge kopier av orginale Spill så gjør du det her inne så kan du muligens vente deg negativ karakter og negative kommentarer. Det går greit å gi dem bort gratis da hvis det er noen som vil ha dem men de fleste her inne samler på Orginale spill så det er sjeldent noen vil ha backup kopier. Unntaket må være hvis folk vil ha en spillbar og ikke bare kun ett forseglet orginalt spill eller at det er noe mer obskurt noe tiki etc slik at det er vanskligere å få tak i orginale saker. Når det gjelder finn så blir det ikke sett på så veldig positivt der inne heller med mindre du selger det billig og spesifeserer hva det er så du i hvertfall ikke blir sett på som en svindler. Gennerelt sett ville jeg bare ha gitt det bort eller kastet det, men det er meg. Kan ikke innbille meg at backup kopier er verdt så veldig mye selv om det skulle være sjeldne eller spesielle spill men det er mulig jeg tar feil og da betyr det veldig mye arbeid for å kvitte seg med backup samlingen sin for å å inn noen få kroner.
 2. Hvilket spill rundet du sist?

  Holdt meg kun til pc for min del(X-wing, Tie Figther, Rebellion og Star wars Battlefront) Å spille Rebellion husker jeg vagt var en tålmodidighetsprøve., mener det ikke gikk å spole frem tiden slik at absolutt alt du skulle gjøre tok ganske mye tid. Burde vel en dag ta å spille gjennom alle siden jeg egentlig ikke fullførte noen av spillene da jeg jeg en gang holdt på med dem.
 3. Slutt for gamestop i Norge

  Butikkene var ganske like, noe som gjorde dem kjedelige. Var noen få ansatte på Gamestop butikker som virkelig brant for spill og disse var hyggelige men disse var desverre unntaket enn regelen. Som oftest traff man på ansatte som prøvde å presse på deg ting du ikke ville ha. Mye av merchandisen de hadde når jeg var innom sist synes jeg var grei nok, bare kanskje en smule overprodusert og overpriset. Blir å savne å gå se på spill i de fysiske butikkene, men må vel bare innse at man må klare seg med Elkjøp og andre Norske butikker som har spill i sitt sortimang og youtube vidoer av folk som har unboxing av spill for å få noe av følelsen ved en fysisk spillbutikk. Før eller senere går vel meste over til digitalt uansett med kanskje unntak av limited run games og special/collectors editions eller ett eller annet edition. Elkjøp og Power har spill som en del av sitt sortimang men det er ikke hovedvarene for å si det sånn, Bare en del av resten av sortimanget det er bare på en måte bare der fordi det er relatert til elektronikk og at butikken har det fordi de muligens kan selge ett spill eller 2 i forbindelse med annet salg. Hvertfall er det slik det oppleves for meg. Platekompaniet er jeg usikker på, har ikke sett en eneste fysisk butikk på lenge av dem. Tror faktiskt sist jeg så en Platekompani butikk var i Tønsberg på det kjøpesentret der i andre etasje eller noe en gang når jeg dro forbi der og det er en del år siden.
 4. Slutt for gamestop i Norge

  Gamestop bekrefter nedleggelse: Stenger alle de 27 norske butikkene i løpet av 2020 https://e24.no/naeringsliv/i/8mL3dx/gamestop-bekrefter-nedleggelse-stenger-alle-de-27-norske-butikkene-i-loepet-av-2020 Dermed var det slutt for den siste rene spill relaterte store fysiske spill kjeden i Norge så vidt jeg vet. Er vel ikke noen store kjeder igjen nå med fysiske butikker som driver med rene spillrelaterte ting.??? Personlig har jeg hatt ett elsk og hat forhold til denne kjeden. De få opplevelsene som har vært bra har kun skjedd på grunn av noen få ansatte ved noen få butikker, ellers stort sett negativt samtidig veldig kjedelig butikker. Uansett en Era er over og alt går vel mer eller mindre over til nett den ene eller andre veien med ett og annet spill som dukker opp i fysisk form på elkjøp, Outland, etc.
 5. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10876 Å bo i kollektiv eller i hybelhus med delt kjøkken eller delt bad har sine fordeler og ulemper. Noen av ulempene : Folk kan snike seg til noe av maten du har kjøpt. Vasking og orden av delte arealer kan av og til skli veldig ut slik at enten blir det ikke gjort eller så gjør noen personer det mer enn andre. Hvis andre vil ha fest men du vil ha fred og ro så kan du bare glemme det. Du får ikke alltid ha tingene dine i fred. Noen Fordeler : Man blir kjent med diverse folk, noen hyggelige og noen ikke fullt så hyggelige Det er billigere så fremt ingen bommer mat av deg Lettere å få hjelp til noe. Er glad for at jeg bor i egen to mannsbolig nå selv om jeg av og til savner studentlivet i kollektiv og hybelhus.
 6. N64

  Som de andre har sagt så er det mye N64 som er rundt på markedet for tiden så hvis man skal selge det litt dyrere enn forslagene over her så må man nok ha en god del tålmodighet. Vurderte å sende den jeg har liggende til reperasjon og så selge den men føler liksom det ikke er noe vits.
 7. Sosial spilling med Retro1

  Hmm, jeg kan slenge meg med Har ikke tricky towers. Tror jeg har ett av Worms spillene til ps4, må sjekke hva det var. Men hvis tricky towers er billig så kan jeg alltids kjøpe det. Jeg adder deg med en melding slik at du ser at det ikke er en random spammer eller noe lignende Lefalaja. Har oftest tid i helgene, ikke hver helg selfølgelig men ganske ofte.
 8. Min Gaming Uke

  Høh, jeg trodde alle viste om Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Tok vist feil. Det er ikke eget screenshot av spillet tok bare noe random fra internett. De karakterene du ser på bildet er de karakterene du møter på relativt tidlig i spillet. Veldig bra spill etter min mening.
 9. Min Gaming Uke

  Bilder sier mer enn 1000 ord, Spiller det på ps4. Snart på slutten av spillet tror jeg.
 10. ØK: DVD remote til PS2

  Hmm, det er mulig jeg har en liggende, men er litt usikker på hvor den er isåfall. Må rydde i noen plastkasser og skuffer der jeg har diverse ting. Vil du kjøpe den for en billig penge hvis jeg har den? Personlig har jeg jo ikke bruk for den selv og har ikke brukt den siden jeg kjøpte den da PS2 fortsatt var støttet fra sony Det eneste jeg er litt usikker på eller om det er hukommelsen som svikter totalt her, er om det skulle være en slags reciver til denne som du kunne koble til minneporten eller var det kontollerporten?. Kan ta en del tid å finne siden det er litt rot i systemet etter jeg flyttet.
 11. Snes CLASSIC??

  Jeg kjøpte for morro skyld til nedsatt pris, kan jo med litt flaks bli samleobjekt om 10 år eller noe. Ikke at jeg akkurat er en hardcore retrogamer. Er ver mer casual og spiller det jeg har lyst til å spille for øyblikket, men det kan jo være moro å dra fram fra skapet om ti år og fortelle om saken til onkelbarna eller noe
 12. Atari lynx, holder den mål?

  California Games men noen sier at dette er bedre på de stasjonære konsollene uten at jeg skal utale meg. Aldri hatt lynx selv.
 13. Amiga Model X

  Har vært stille rundt dette, Har det skjedd noe mer eller har det runnet ut i sanden?
 14. ETHER

  Bruker du noen engine aller lager du alt fra scratch?
 15. ETHER

  Kunstnere eller folk som holder på med kreative saker blir sjeldent fornøyd med sitt eget verk har jeg inntrykk av. Har prøvd meg på litt spill laging selv ett par ganger riktinok i RPG maker og kan ikke å programmere så mye, selv om jeg har prøvd meg på varibler med switcher med vekslende hell. Men dette ser mye bedre ut enn mine amatørmessige saker. Del når du blir ferdig en gang da.
×