Jump to content

oterbart

Members
 • Content count

  1437
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

406 Excellent

4 Followers

About oterbart

 • Rank
  LV12: Wonderboy

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Porsgrunn
 1. Bula mi

  Jeg satt tilfeldigvis å se på videoen ..! Bra karakter. Jeg har selv forvaltet noe natur opp igjennom, blant annet kenguru. Det smaker som storfe. I 2007 skriver dinside at: "Redd miljøet - spis en kenguru! Den miljøbevisste kjøtteter velger kengurukjøtt, mener Greenpeace, som dermed har gått bort fra åttitallets kamp for kenguruvern. " Det var greit med kenguruskinn på veggen, i alle fall i 2007. Mens spillrommet er en tidskapsel fra 80\90-tallet hvor det muligens var mindre greit med kenguruskinn på veggen. Dette er det ikke lett å bli klok på. Men kul bule, er ikke alle som har egen bar og telefon med direktelinje til Kriminaloberinspektor Derrick!
 2. Bula mi

 3. Contra og Probotector - Mandelaeffekten?

  Jepp, meen det skal legges til at de aller fleste av oss var helt clueless om dette når vi var yngre. Selv har jeg en amerikansk NES og foretrekker amerikanske releaser, men man skal være forsiktig med å bli for snobbete på det. Jeg har også en SNES med 50/60 hz switch hvor jeg kan switche frem og tilbake mens jeg spiller. Man merker jo en klar forskjell men at ting ikke blir spillbart i PAL-modus vil jeg ikke si, da trekker man det for langt inn i snobbelia. (ikke at jeg antyder at du gjør det, bare sier'e sånn generelt) Men en adapter på famicom er sikkert helmaks det. Kjekk liste btw, takk for den.
 4. Contra og Probotector - Mandelaeffekten?

  I følge retrocollect er det kun i USA det het Contra. Alle andre releaser så heter det probotector. Australia, UK og Italia også. Videoen kan være en editert /haxa rom-fil, det er selvfølgelig en mulighet for deg hvis du vil spille det i PAL-hastighet, uten roboter.
 5. Trådløs Famicom

  Bildene fungerer nå. Artig sak. Trådløst men dobbelt så mange RCA-kabler, da
 6. Contra og Probotector - Mandelaeffekten?

  Tenker det er Mengele-effekten jeg (!) Kan jo være at din fetter hadde en sånn gammeldags adapter (ser du sier at det var det ikke, men jeg foreslår det likevel), var vel ikke så vanlig å kutte ben nummer fire på CIC-chippen på den tida, men det kan jo være de hadde fått det gjort og. Piratkopi er også helt sikkert en mulighet. Var forøvrig ikke sååå uvanlig med importerte amerikanske spill back in the day. Kjenner flere som hadde det, etter ferier, eller kjøpt på den lokale spillbutikken (som ikke var en sånn kjip slave av Bergsala) som tok inn alt av spill. De solgte nok amerikanske maskiner der også. Det er vel sånn at man kan bruke en norsk strømadapter til NES på en amerikansk NES (dette er noe jeg TROR og ikke gidder dobbeltsjekke atm, så ikke dra noen slutninger eller koblinger basert på denne kommentaren, dere som tilfeldigvis googler og havner inne i denne smørja av en kommentar). Må ikke nødvendigvis ha vært behov for stepdown converter osv. Norsk TV er ikke noe problem, veldig mange apparater støtter både 50 og 60 hZ. En annen ting er at Contra ble sluppet i Februar 1988, og probotector først ble utgitt i europa i Desember (!) 1990! Det er nærmest tre års mellomrom. Derfor tenker jeg det ikke er helt usannsynlig at det norske markedet hadde mange importer av Contra.
 7. Trådløs Famicom

  Bildene fungerer ikke \ er ikke synlige.
 8. Hva er dagens fangst?

  Hahaha. Hadde vært en vel så bra historie om du faktisk dreit i buksa for å få tak i SNES-spill !
 9. Har en utleie konsoll med bæreveske

  Uten kabler og håndkontroll \ utestet er den ikke verdt allverdens. En utleieveske i god stand kan gå for rundt 400-500 kroner. Men den du har der ser litt skitten ut, pluss at den ser ut til å ha malingsflekker på seg, så da må du nok noe ned. Maskin uten kabler og håndkontroll, tja 200-300.
 10. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Det vet jeg ikke. Hva tror du det er av hardware i den?
 11. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Flatpakka med en raspberry pi eller tilsvarende, tipper jeg.
 12. Ser den er solgt nå, var det du som kjøpte den da?
 13. Sega Master System Kontroll ønskes.

  Det er over 11 år siden denne posten ble oppretta. Tror antageligvis du ikke kommer til å få noe svar desverre.
 14. Rensing av maskin

  "Innvendig i spillene holder det med å rense pinnene med q tip og dprit, feks blårens. Du trenger ikke åpne spillene. " Dette kommer helt an på hvor skitne spillene er. Det er titt og ofte at man faktisk må skru opp spillene for å komme til og få vekk skitten som ligger inne i kasseten. Jeg velger å skru opp samtlige spill, alltid. Håndkontrollere er det også lurt å alltid åpne og rense skikkelig, ofte er problemet at gummipads og connectorflater inne i kontrollen er fulle av skitt.
 15. Rensing av maskin

  Med min stipulerte pris så var det jeg hadde i tankene en ordentlig rens, hvor alt skrus opp og renses skikkelig. Bare å skru opp og skru sammen 20 N64-spill er en tidkrevende operasjon, men jobben er såpass enkel at dette burde man gjøre selv. Det er mitt tips.
×