Jump to content

Sinfour

Members
 • Content count

  950
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

455 Excellent

1 Follower

About Sinfour

 • Rank
  LV10: Bowser King of the Koopa

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Larvik
 • Interests
  www.spillmuseet.no
 1. Hva er dagens fangst?

  Det har igrunn vært litt av hvert i det siste, men har ikke tatt bilde av det :/ NES med 14 spill (en kompis som solgte til meg da han ringte meg) til en flott pris kr 1200.- PS4 500 Million Limited Edition. Forblir uåpnet inntil videre Ellers venter jeg inn noen PS1 spill i posten.
 2. Jippi, jeg er "millionær"

  Da selger jeg min PS4 500 million Limited Edition til 38289192381272739112.-
 3. Jippi, jeg er "millionær"

  Jeg kan egentlig vurdere å slutte i jobben min nå jeg
 4. Bula mi

  Skikkelig retro rom i retro stil Hadde en slik stol i laaang tid selv og er faktisk digg å sitte i over tid.
 5. Mario Bros i konsoll "bundle"

  Mener at det ikke kom spilleske med i konsollbundle. Spillet lå som cart i plastikk sammen med manual. Det er rett og slett ikke plass til esken i esken
 6. Hvilket spill rundet du sist?

  Meget kul spillekrok Det jeg har lyst til med min kjellerstue er å ha en krok som ser ut som 80 tallet. Den ene siden er gaming, men det er ymse konsoller fra gammelt til nytt og LED + kassetv. Men skulle hatt en helt egen commodore eller nes krok
 7. Mulig jeg har Minnekort og Super Mario Sunshine (Classic). Må se om alt virker. KOntrollere har jeg en del av, men de blir dessverre brukt til Super Smash til WiiU av barna mine og deres venner. Så jeg kan ikke selge de dessverre.
 8. Hva er dagens fangst?

  MK2 er faktisk et bra figherspill og har hatt det helt siden 13 års alderen. Måtte selv da få det signert Men det veier nok ikke like mye som å spise frokost med dem Shadowrun er faktisk et artig spill. Da blir kanskje Deja Vu neste på lista over svenske tekstbaserte spill? Ble ingen fangst på meg på messen bortsett fra signaturer. Kjenner at det ikke lenger brenner i lommeboka som før, så klarer fint å se på ting uten å kjøpe. FOrtsatt på letings etter Mortal Kombat 4 cib til N64, men sjeldent jeg ser det på messer, men da er det gjerne hinsides dyrt.
 9. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10849 Jeg ble så lei av det samme nummeret ringte flere ganger i går kveld, så jeg la på... I WISH! Tenker den vinneren av 319 mill ikke vil ha den telefon, for man risikerer jo faktisk hjerteattack
 10. Hvilket spill spilte du sist?

  Burde selv fortsette med FFXV da jeg likte det svært godt selv.. så kom Switch og Zelda inn døra. Har ikke åpnet FFXV på ett år nå og er nok mer rusten enn en spiker. Husker delvis av historien, men spørs om jeg kommer meg i gang igjen. Digget å fiske, lage mat til kompisene og egentlig bare surre rundt. Har klokket inn over 35 timer på det faktisk. I bilen har jeg i hvertfall soundtracks fra FF VII, VIII pg IX
 11. Hvilket spill rundet du sist?

  Har fortsatt ikke kjørt gjennom storymoden på Destiny 2. Er level 24 og de siste 10 levlene har jeg gjort via PVP. Og PVP er det eneste jeg faller litt tilbake på når jeg har lyst, tid og ork til å sette det i gang. Men det gir meg ikke noe nytt, så jeg kunne like fortsatt med Destiny 1 og at de hadde bare satt inn nye historier og steder i stedet for et helt "nytt" spill. Raid og PVP i Destiny 1 var det aller gøyeste å være med på og man følte en slags mestringsfølelse når man tok ned siste boss i raids. I Destiny 2 gidder jeg ikke engang å tenke på å grinde for å være med på raids.. for grinding tar tid.
 12. Hvilket spill spilte du sist?

  PS4 versjon skal visstnok være veldig fin. Har selv ikke kjøpt den enda (kan jo være fordi jeg har original og ps3 versjon).
 13. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Jøss i alle dager. Jeg blir litt skeptisk når jeg ser prisen også, for det er da vakent å billig til Arkade å være. SKal jeg ha arkade i kjellerstua, så ønsker jeg da heller en original en.
 14. Rony12345¨s gaming room

  Ser bra ut dette jeg planlegger hvordan jeg ønsker å ha det i kjellerstuen fra og med i våres. Har alle spill i hyller, men har en stor romdeler med masse vinyl, konsoller, figurer osv som jeg vil ha til veggen og ikke midt i rommet.
 15. Spillrekorder

  Nå passer det å ta frem denne tråden igjen på gruppen Spillklubben på facebook har det denne uken vært konkurranse i spillet Super Punch-Out til SNES, der man skal slå KO på Gabby Jay på kortest mulig tid. Min personlige rekord på dette er nå 06:23 sekunder, samme som verdensrekorden. Det er allerede 3 personer som er med i konkurransen, og som har jobbet knallhardt, som har fått samme tid. Ser ut til at det faktisk er umulig å få under den tiden. Ellers har jeg også hoppet over 161m i på Big Air i Trails Fusion på PS4 og ligger foreløpig på 154 plass i verden og 10 plass i Norge.
×