Jump to content

Sinfour

Members
 • Content count

  988
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

461 Excellent

1 Follower

About Sinfour

 • Rank
  LV10: Bowser King of the Koopa

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Larvik
 • Interests
  www.spillmuseet.no
 1. Selger PS 1 spill rimelig

  Har du bilde av Demo One? Er interessert.
 2. Hvilket spill rundet du sist?

  Ikke spilt nr 2 i serien, og har vel ikke lest noe særlig bra om det heller. Jeg liker nr 1 veldig godt og runder det innimellom da det er ganske kort, men musikken er fantastisk.
 3. Har Zelda ALTTP som har Scn foran.. eler bak.. og UKV motsatt.
 4. *

  *
 5. OK takk Jeg har mye slikt utstyr liggende selv. Uansett moro at slikt dukker opp i dag. De kunne jo faktisk kanskje hatt supernintendo i eske og slikt liggende, man vet jo aldri om det var mye returordninger den gang.
 6. Ah, jeg tenke kanskje at denne butikken hadde funnet frem gamle Turtles og He-Man figurer som kunne ligget gjømt på loft frem til nå. For det er jeg veldig interessert i
 7. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  Finally The guys I asked several months ago did not have the games at theire homes, that made this more diffecult. Its good to see someone found it.
 8. Veldig kul historie Det er så veldig veldig sjeldent at man kommer over noe som har tatt vare på dette i så mange og samme butikk. Jeg er da også veldig spent på alle disse lekene i original emballasje du fikk kjøpt, har du bilde av dette også? Har sett flere med StarWing comp kassett og flere har vært til salgs her i Norge.
 9. Hvilket spill rundet du sist?

  Godt å lese at du likte GOW, og det var jo det jeg regnet med også Gleder meg til neste, når det engang blir
 10. Hvilket spill spilte du sist?

  Jeg syntes spillet var fantastisk og veldig utfordrende til tider (ja, jeg spiller ikke souls/borne spill). Jeg vill ikke bekrefte eller avkrefte noe av det du skriver over, men jeg tror du blir positivt overrasket. Så må du banke shiten ut av Valkyries, det er gøy det
 11. Hvilket spill spilte du sist?

  Så du har ikke spilt gjennom hele GOW enda? Hvor ca langt har du kommet?
 12. Jeg har en som er veldig interessert og bor nærme, kan jeg be han ta kontakt med deg?
 13. Hvilket spill rundet du sist?

  Likte godt Crash når den kom på ps1, men selv om jeg aldri eide det selv ble det leid og rundet over en helg opptil flere ganger. Så har egentlig bare gode minner fra det. Men det begynner å bli en stund siden jeg spilte gjennom det, men har en save på en av PSP'ene som jeg har kommet stykke ut i. Men man kan si mye om level design og gameplay i spillet, det kunne absolutt vært bedre.
 14. Årets Spill 2019!

  Årets spill 2019: PUBG eeeh... jeg har faktisk ikke spilt noe annet Mario maker 2 får hederlig omtale da, siden jeg laget et par 4-5 baner.
 15. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  I know.. But i'm personally still looking for it although the game is quite rare. But I have unfortenately given up trying to get the number by the guys I know have the game.. They don't have it at home, thats the problem.
×