Jump to content

Sinfour

Members
 • Content count

  980
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

460 Excellent

1 Follower

About Sinfour

 • Rank
  LV10: Bowser King of the Koopa

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Larvik
 • Interests
  www.spillmuseet.no
 1. Hvilket spill rundet du sist?

  Godt å lese at du likte GOW, og det var jo det jeg regnet med også Gleder meg til neste, når det engang blir
 2. Hvilket spill spilte du sist?

  Jeg syntes spillet var fantastisk og veldig utfordrende til tider (ja, jeg spiller ikke souls/borne spill). Jeg vill ikke bekrefte eller avkrefte noe av det du skriver over, men jeg tror du blir positivt overrasket. Så må du banke shiten ut av Valkyries, det er gøy det
 3. Hvilket spill spilte du sist?

  Så du har ikke spilt gjennom hele GOW enda? Hvor ca langt har du kommet?
 4. Jeg har en som er veldig interessert og bor nærme, kan jeg be han ta kontakt med deg?
 5. Hvilket spill rundet du sist?

  Likte godt Crash når den kom på ps1, men selv om jeg aldri eide det selv ble det leid og rundet over en helg opptil flere ganger. Så har egentlig bare gode minner fra det. Men det begynner å bli en stund siden jeg spilte gjennom det, men har en save på en av PSP'ene som jeg har kommet stykke ut i. Men man kan si mye om level design og gameplay i spillet, det kunne absolutt vært bedre.
 6. Årets Spill 2019!

  Årets spill 2019: PUBG eeeh... jeg har faktisk ikke spilt noe annet Mario maker 2 får hederlig omtale da, siden jeg laget et par 4-5 baner.
 7. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  I know.. But i'm personally still looking for it although the game is quite rare. But I have unfortenately given up trying to get the number by the guys I know have the game.. They don't have it at home, thats the problem.
 8. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  Sorry I could not help this time. The guys I know that have a full PS1 collection did not have the time to check as theire collection was not at home. But I will still keep an eye open for this.
 9. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10881 Blir moro med Tiltcast førstkommende søndag Level Up. Nerdelandslaget, Retrotimen, Spelledåsene, LOlbua osv osv.
 10. Hi Sinfour, do we have any news about your friend?

  1. Sinfour

   Sinfour

   No, i'm sorry. 
   he has every game in boxes in another city, so thats why it will take a while unfortunately. 

  2. diegorbb93

   diegorbb93

   Yeah, too bad. At least im sure i can count on this, ill wait patiently. Please, remind him that im going to be around waiting for answer, i need to solve this. Thanks!

  3. Sinfour

   Sinfour

   I sent this to another PS1 collector in Norway and he will also check this out. He just need to check if he has the game in his collection (he is trying to get a complete PAL collection and is already on 2000pcs). So the chance is there that he has it. 

 11. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  Not yet, this guy is busy and his collection may not be at his home. But I will hear with him soon
 12. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  The guy I contacted will check as soon as he have time, he said he maybe have two versions. But he will check the SL number. I sent him the link to this forum so maybe he will contact you.
 13. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  There is a collector in Norway who has all PAL games released, so I can ask him.
 14. Hvilket spill rundet du sist?

  Um Jammer Lammy til PS1 Oppfølgeren til Parappa The Rapper som da også holder samme gameplay, du skal trykke kombinasjoner på kontrollen i takt med musikken. Men i stedet for å rappes så spilles det gitar. Det begynner i kjent stil med samme karakter som i Parappa, nemlig løken Chop Chop. Mye av samme låt og mye av samme kombinasjon som i Parappa. Men så begynner moroa. Historien i spillet er at Lammy skal rekke en konsert på kun 15 minutter etter å ha forsovet seg, og møter da masse utfordringer på veien som trengs gitarspilling. Men fy så gøy det er. Jeg hadde ikke trodd før jeg startet at det skulle være så gøy og så sykt vanskelig (satte på Normal som vanskelighetsgrad). Låtene som synges er ikke kjedelig men faktisk catchy. Og spiller du ræva, så blir det enda vanskeligere å komme deg opp igjen. Du må nemlig stå som "Good" spiller når låten er ferdig, hvis du er på Bad eller Awful så må du spille igjen. Og Man tror gjerne man har kontroll helt til siste del av sangene. Da blir det mye kombinasjoner og mye latter når det bommes, for det høres. Alt i alt tok det ca 2,5 timer å spille gjennom og jeg kjedet meg ikke ett eneste sekund. Jeg gir faktisk spillet Meget Godt.
 15. Collection Milestones

  SNES spillet? Ett av mine absolutt favorittspill til SNES. Go Modo!
×