Jump to content

Sinfour

Members
 • Content count

  973
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sinfour

 1. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  Sorry I could not help this time. The guys I know that have a full PS1 collection did not have the time to check as theire collection was not at home. But I will still keep an eye open for this.
 2. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10881 Blir moro med Tiltcast førstkommende søndag Level Up. Nerdelandslaget, Retrotimen, Spelledåsene, LOlbua osv osv.
 3. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  Not yet, this guy is busy and his collection may not be at his home. But I will hear with him soon
 4. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  The guy I contacted will check as soon as he have time, he said he maybe have two versions. But he will check the SL number. I sent him the link to this forum so maybe he will contact you.
 5. Hi! Im preserving PSX Norway videogames, can you help me?

  There is a collector in Norway who has all PAL games released, so I can ask him.
 6. Hvilket spill rundet du sist?

  Um Jammer Lammy til PS1 Oppfølgeren til Parappa The Rapper som da også holder samme gameplay, du skal trykke kombinasjoner på kontrollen i takt med musikken. Men i stedet for å rappes så spilles det gitar. Det begynner i kjent stil med samme karakter som i Parappa, nemlig løken Chop Chop. Mye av samme låt og mye av samme kombinasjon som i Parappa. Men så begynner moroa. Historien i spillet er at Lammy skal rekke en konsert på kun 15 minutter etter å ha forsovet seg, og møter da masse utfordringer på veien som trengs gitarspilling. Men fy så gøy det er. Jeg hadde ikke trodd før jeg startet at det skulle være så gøy og så sykt vanskelig (satte på Normal som vanskelighetsgrad). Låtene som synges er ikke kjedelig men faktisk catchy. Og spiller du ræva, så blir det enda vanskeligere å komme deg opp igjen. Du må nemlig stå som "Good" spiller når låten er ferdig, hvis du er på Bad eller Awful så må du spille igjen. Og Man tror gjerne man har kontroll helt til siste del av sangene. Da blir det mye kombinasjoner og mye latter når det bommes, for det høres. Alt i alt tok det ca 2,5 timer å spille gjennom og jeg kjedet meg ikke ett eneste sekund. Jeg gir faktisk spillet Meget Godt.
 7. Collection Milestones

  SNES spillet? Ett av mine absolutt favorittspill til SNES. Go Modo!
 8. Min Gaming Uke

  Worms er alltid gøy, men favoritten min er fortsatt Worms.
 9. Hvilket spill rundet du sist?

  Tror det er på tilbud flere stedet nå. Er verdt hvert øre.
 10. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10866 Retrospillmessen må oppleves
 11. Min Gaming Uke

  Min gaming uke er ganske så enkel. Tirsdag 14/5 : PUBG Det var det jeg rakk den uken. Torsdagens PUBG ble byttet ut med poker i stedet.
 12. Hvilket spill rundet du sist?

  Eller God of War som "pause" i Souls serien?
 13. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10858 Hele huset renoveres på utsiden med ny kledning, nytt tak og nye vinduer. Så Det blir ikke ferie i år (Hvis ikke jeg vinne ri lott før den tid da). ;D
 14. Hva er dagens fangst?

  Tror uansett selger var fornøyd med summen
 15. Hva er dagens fangst?

  God fangst! Men ser dessverre ut som det er mange som kvitter seg med sine samlinger for tiden også.. Men de har vel sine grunner.
 16. Retro reparasjon

  Betalte 800kr totalt pga det måtte byttes nye komponenter. Vi ble enig om pris før jobben ble gjort. Heller reparere skjerm enn å prøve å finne en brukt i god stand.
 17. Retro reparasjon

  Retroservice fikset min 1084s monitor i hvertfall, så fornøyd med han Men nå bor jeg i Larvik da..
 18. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10855 Men det er i hvertfall noe
 19. Hvilket spill rundet du sist?

  QTE i nyeste GOW er ikke noe jeg var plaget av. Så du trenger nok ikke å bekymre deg Og jeg tror tolkningen av Kratos er mye mye bedre i siste spillet.
 20. Hvilket spill rundet du sist?

  Gleder meg til du har spilt gjennom det nyeste GOW. Jeg har da ikke spilt noe GOW fra før og det nyeste blåste meg av banen med både story og gameplay.
 21. Årets spill 2018?

  1. God Of War 2. Super Smash Ultimate Jepp, det var en vanskelig liste gitt.. phu. God Of War var det ENESTE spillet jeg rundet i år og for et spill det var! Super Smash spiller jeg sammen med folk og det er dritgøy. Spørsmålet mitt nå er om 2019 blir året jeg runder flere spill
 22. Hvilket spill rundet du sist?

  Ah du har masse moro igjen i slottet Jeg ventet til å ta Ganon til at jeg hadde fått alle memories i hvertfall og alle tårna. Da var jeg klar men den tiden ja... Skulle ønske døgnet hadde 48 timer! 8 timer jobb, 8 timer søvn, 8 timer familietid og maaange timer med spill
 23. Hvilket spill rundet du sist?

  Alt tar tid i min verden og jeg burde være flinkere til å spille ett spill om gangen.. men nå er endelig God Of War runda. Og for en reise det har vært! Det skal sies at jeg har fullført "Story Mode", men har kun gjort 32% av totalen. Så nå begynner moroa med grinding. Tja, hvor skal jeg i det hele tatt begynne. Fra første kampen så skjønner du hvor linja står. Følger du ikke med så blir du tatt.. Noen rop fra sønn og andre som sier hva som eventuelt kommer kan hjelpe til en grad, men når du møter troll, drauger og annet helvete på likt er det bare å ha tunga rett i munnen og passe på hvem du skal ta ned først. Jeg liker hvordan spillet forteller historien og hvorfor Kratos og sønnen drar ut på tur. Bossfightene er så hinsides gøy at jeg smiler når jeg er ferdig. Liker også veldig godt rpg elementene med at du kan oppgradere våpen og utstyr, og finne da utstyr til å få det aller tøffeste. Du beholder jo øksen gjennom hele spillet men det er måten du bruker den på som er det essensielle. Og det er så gøy det. Verden man er i er også helt fantastisk. Man kjenner jo igjen mange navn fra norrøn mytologi, og man kan vel tenke seg at Midgard så slik ut i Viking verden. Men jeg kunne sikkert skrevet mye mer ned her og gått i detaljer om hvorfor jeg syntes spillet er så bra, men det må heller oppleves selv. Dette går rett inn på topp 5 liste over de beste spillene jeg har spilt noensinne. 10/10
 24. Hva er dagens fangst?

  Det har igrunn vært litt av hvert i det siste, men har ikke tatt bilde av det :/ NES med 14 spill (en kompis som solgte til meg da han ringte meg) til en flott pris kr 1200.- PS4 500 Million Limited Edition. Forblir uåpnet inntil videre Ellers venter jeg inn noen PS1 spill i posten.
 25. Jippi, jeg er "millionær"

  Da selger jeg min PS4 500 million Limited Edition til 38289192381272739112.-
×