Jump to content

Svele

Members
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Svele

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Hei hvor det går...denne VHS filmen er en gem som de fleste av oss norske jævler sjeldent vil få en mulighet til å eie med Norsk tale og det hele... Den ligger ute på finn nå og er svært fristet til å punge ut det selger (Lars fra Rakkestad) vil ha for den.. ( Lars har jeg kjøpt saker og ting fra tidligere og kan anbefale denne karen som selger). 600kr. er litt over mitt budsjett for tiden men, faen om jeg hadde hatt 600kr. til over for en VHS film så hadde jeg kjøpt denne.
 2. Du nevner RCA og AV, det er vel samme kabel. Gammeldags antennekabel er RF. Så hvis du får samme resultat på begge så er det nok ikke kablene. Ville prøvd en skikkelig rens på kontaktene på spillene og gjerne gå over pin connectoren med et fint sandpapir. Børste fungerer dårlig. Har du "gamebit" skrutrekker/bit for å åpne spill / konsoll? Har selv opplevd noe lignende det du beskriver og fikk den aldri til å fungere, men det skader ikke å prøve med en god rens.
 3. Har du testet med flere forskjellige spill?
 4. Hva hører du på akkurat nå?

  Hører vanligvis på mer dyster og mørk metall, men så lenge det er en hyllest til Ragnar så må man jo like..
 5. Hva er dagens ikke-spillrelaterte fangst?

  Oh wow..mye bra her
 6. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Har Facebook , men husker ikke sist gang jeg brukte den...Old Schoooool I guess
 7. Retro 1 .... Dør det ut ? ? ?

  Hva er Facebook? :/
 8. Interessante ting i bruktbutikker

  Hehe Fretex butikken jeg nylig var innom tok 349kr. for en XBOX 360 uten strøm/ bilde kabler og uten kontroller. Imo er Bruktbutikkene generelt helt insane på priser på spillrelaterte ting.
 9. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Ja snakket med en Gamestop fyr og de kunne bestille disse i en viss periode, men ikke nå lenger. Noen Toys R' Us har den til 4999.- men de fleste fysiske butikker begynner å bli tom. Nettsjappene som du nevner har den fremdeles men det tar nok ikke lang tid før disse også går tom. Komplett er utsolgt. Lekekassen har noen få. Adlibris har noen få. Tror nok disse blir samlerobjekter om kort tid.
 10. Arkademaskiner til salgs på GameStop

  Selger GameStop disse lenger? Får bare opp død link..
 11. Hva er dagens fangst?

  Selger fikk vel det den er verdt. Kjøper blir nok mer fornøyd med summen den blir solgt for når / hvis han selger den igjen
 12. Hva er dagens fangst?

  Hehe ja den lå ikke lenge nei. Tittet på den og det dryppet bra med slev fra kjeften kan jeg si deg Ja lynet slo plutselig ned på samme sted to ganger. Vanligvis så går det flere år mellom hver gang denne dukker opp på finn. Må bare si gratulerer med et fantastisk bra kjøp. Dette er imo den fineste konsollen som noensinne er laget...og som sagt så vil verdien på denne bare stige.
 13. Hva er dagens fangst?

  Jøsses Kristus .. Dette er en real godbit. Er dette den som var til salgs på finn? (Bergen)? Denne vil skyte høyt i verdi...
×