Jump to content

fuuma

Members
 • Content count

  1587
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

507 Excellent

1 Follower

About fuuma

 • Rank
  LV13: Wario

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norway
 1. Hvilket spill spilte du sist?

  Er inne i en periode med mye world of warcraft om dagen, vi får se hvor lang tid det tar før jeg blir utbrent denne gangen. Det er fortsatt veldig gøy med mythic+ sammen med noen kompiser. Liker at det er mulig å skaffe seg bra gear uten å gjøre mythic raids da jeg fort blir utbrent etter noen måneder med wipes der. Blir alltid frustrerende for meg når folk ikke lærer av feilene de gjør og dør av de samme tingene gang etter gang.
 2. Dette er riktignok et pc spill, men husker jeg likte Death Rally veldig godt på 90-tallet.
 3. Hvilket spill rundet du sist?

  Spilte vel 3 runder med PUBG før jeg var lei hele konseptet. Ikke noe nytt med denne kopieringen, alle skulle lage MMO etter wow, alle skulle lage MOBA etter dota osv. Synd ikke selskapene kan prøve å finne på nye ting i steden for å prøve seg på en rask "cash grab". De får hvertfall ingen kroner fra meg, hadde jeg ikke såvitt bikket 2 timers grensen så hadde jeg tatt refund på PUBG også.
 4. Hvilket spill rundet du sist?

  Rundet Battle Chef Brigade på switch for noen uker siden, likte spillet veldig godt. Likte den grafiske stilen og spillmekanikkene godt. Ble veldig hektet, artige lite spill man kan runde på en kveld.
 5. Hvilket spill rundet du sist?

  Spillet sa aldri at du kunne trykke på R3 for å komme bort på høyre siden og se hvor du finner mats hos cooking katten, fant det ut via google når jeg ikke fant mats til et eller annet selv. Usikker på om jeg brukte det på blacksmithen da, men er noen mats du enten må i dreamer doors eller ha f.eks mining camp 5, eller høyeste level farm etc. for å finne. Når det gjelder den buen, så hadde jeg fått en på drop som jeg tilfeldigvis kunne gi til han.
 6. Hvilket spill rundet du sist?

  Når det gjelder å se hvor du får tak i items til f.eks cooking etc, så fant jeg ut at du kan trykke på r3 for å se på mats og da står det hvor du kan finne dem. Sleit med dette en stund selv.
 7. Hvilket spill rundet du sist?

  Jeg likte Ni no Kuni 2 ganske godt, men ikke like bra som det første som du sier. Det eneste som var litt skuffende for meg var historien, ble litt oppgitt med en gang jeg måtte slåss mot en kingmaker for da skjønte jeg med en gang at jeg bare måtte løpe rundt å drepe en i hver by. Alt for simpelt og kjedelig plott, hadde det mer morro med alt annet en hovedhistorien. Likte veldig godt å bygge byen og samle alle innbyggerne, selv om det var litt tullete at jeg måtte fullføre spillet for å få byen på max level.
 8. Hvilket spill spilte du sist?

  Jeg var skeptisk til Witcher 3 da jeg ikke likte kontrollene i de foregående spillene veldig godt, men jeg ble helt oppslukt i Witcher 3 en periode. Veldig bra spill, har ikke fullført det, men har vel brukt rundt 50 timer på det. Ble litt mye gwent. ^^
 9. Hvilket spill spilte du sist?

  Jeg syntes det var mer underholdende med sidequests enn de våpen hulene. De var alt for linære og enkle, ble bare arbeid å gå gjennom dem. I tillegg så var det selvfølgelig mørkt siden det var en hule. Må plukke opp igjen spillet snart, selv om jeg hater å ta opp igjen et spill som jeg ikke har spilt på 1 år uten å starte på nytt, men her har jeg brukt såpass med tid at jeg må begynne på igjen. Jeg ble faktisk veldig hektet på fisking i spillet. 😝
 10. Hvilket spill spilte du sist?

  Må komme meg tilbake til ffxv selv, brant meg ut på sidequests en periode. 😄
 11. Hvilket spill spilte du sist?

  Har såvitt startet med Xenoblade Chronicles 2, men har vel bare spilt rundt 5 timer. Liker det godt så langt og jeg er jo svak for å samle på ting som f.eks Blades i dette spillet så det lover bra for meg. Driver også med Yakuza 0, har vel bare spilt det rundt 10 timer. Dette er første gangen jeg prøver spillet, men jeg liker kampsport, mafia, japansk kultur, rpg elementer og gta lignende spill med minigames så dette lover bra. Begynte også på en ny runde med Path of Exile siden det startet ny liga på fredag. Dette er vel det perfekte spillet foe de som elsket Diablo 2. Hadde ikke sansen for grafikken i starten, men jo mer jeg spilte jo mer ble jeg vant med den. Spillet har endeløse muligheter, atlaset er en bra endgame modus og poe.trade gir meg gode minner fra trading i diablo 2 på bnet. Liker egentlig ikke å spille mer enn et spill om gangen da det har lett for at et sklir ut og aldri blir plukket opp igjen, men vi får se hvordan det går. Nesten alle spillene jeg liker tar jo 80+ timer å fullføre. 😝
 12. Hvilket spill rundet du sist?

  Har bare gjort de i chapter 1, men det var enkelt. Har ikke testet ultimate greiene enda. Tror de kan bli utfordrende. 😄 Hadde ikke troen på spillet da jeg egentlig ikke liker Rabbids eller lignende karakterer i spill, men i dette spillet gjorde det ingenting. Dette spillet var rett og slett en veldig overraskende foenøyelse.
 13. Hvilket spill rundet du sist?

  Forrige helg rundet jeg Mario + Rabbids Kingdom Battle. Ble overrasket over hvor godt jeg likte dette spillet. Ble veldig oppslukt av det og brukte store deler av helgen på å fullføre spillet. Anbefales på det sterkeste spesielt hvis du liker spill som f.eks xcom.
 14. Sikkert en som reklamerer for seg selv. Går sikkert trått med salgene om dagen.
 15. Årets spill 2017?

  Tror jeg kun har spilt 5 spill som kom ut i år, men kan da sette opp listen. 1. Super Mario Odyssey 2. Zelda Breath of the Wild 3. South Park Fractured but whole 4. Yakuza 0 Dette har jeg nesten akkurat startet på, men virker veldig lovende så langt. Dette er første gangen jeg spiller noen spill i den serien, men det er vel et kurrant tidspunkt å starte på siden de driver å lager remakes av de tidligere spillene nå. Har også spilt PUBG, men det vil jeg ikke ha på listen min siden jeg ikke liker spillet. Syntes denne sjangeren er oppbrukt etter Dayz, Arma 3 battle royale, H1Z1 osv. alle sammen er samme spillet i ny innpakning. Er det samme som med alle moba's, de så suksessen til DOTA modden i wc3, så måtte alle andre prøve å lage et lignende spill. Det er ingen som klarer å komme opp med noe nytt på multiplayer fronten om dagen virker det som. Er fortsatt de spillene jeg spilte for nærmere 20 år siden som er de beste online spillene.
×