Jump to content

nitram

Members
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About nitram

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Gratistråden

  Patrik: Takk for det! Fant en Battletoads plakat i det ene Nintendo Power bladet. Stas!
 2. Ja det var kanskje rundt 1000kr jeg tenkte det burde være... Hadde det vært SCN og med All Stars så hadde det vel være mange tusen.
 3. Jeg er litt usikker på verdien på denne konsollen, iom at den er spansksolgt, mangler All-Stars, og at esken er i litt dårlig stand (Spesielt vannskaden på det ene hjørnet). En SNES konsoll alene går vel for en 7-800kr, så den er vel verdt over det i alle fall, men hvor mye mer vet jeg ikke. Hva tror dere? Har lagt den opp på Finn: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=59435221
 4. Selger halve NES samlinga!

  Hva skal du ha for Adventure Island pt2? Hvor i landet befinner spillene seg?
 5. S: Masse GBA og NDS spill!

  Update: DS-spillene er nå solgt. Kom gjerne med bud på GBA spillene!
 6. S: Masse GBA og NDS spill!

  Kom gjerne med bud!
 7. Jeg selger unna en stor del av GBA samlingen. Alle er testet, og fungerer som de skal! Kan hentes i Oslo eller sendes mot at kjøper betaler frakt. Prisene kan diskuteres. Spillene er (GBA): Zelda Minish Cap - 200kr Advance Wars 2 Black Hole Rising - 200kr Doom - 150kr GBA spillpakke 1 (8 spill): Catwoman, Jedi Power Battles, Hulk, Dynasty Warriors, Mega Man Battle Chip Challenge, Fifa 2004, Need for speed undergrond, minority report. pris: 200kr samlet GBA spillpakke 2 (12 spill): Spyro, Shrek, TY2, Jungle Book, Bionicle, Disney's party, island extreme, Krazy Racers, Britney's dance beat, Scooby Doo, Harry Potter, og Quidditch World Cup. pris: 300kr samlet. GBA Simspakke (3 spill): The Sims Busting out, The Sims 2, The Urbz. pris: 100kr samlet. - SOLGT UPDATE: DS-spillene er solgt.
 8. Kyrre rydder hjemme

  Ok! Kjenner at jeg er fristet til å kjøpe Tingle, Unwound Future og Deathsmiles, men jeg må nesten tenke litt på det. Kjøpt veldig mye spill i det siste og må passe på økonomien litt.
 9. Kyrre rydder hjemme

  Hei! Er interessert i: Xbox360 Halo Wars Death smiles Riddic Deamcast Collection Gamecube: Harvest Moon (hvis den er ntsc ekslusiv?) Monkey Ball 2 DS: Lock's Quest Professor Layton Unwound future & Last Spectre Tingle Ps2: Sly Racoon 1 Kingdom Hearts SNES: Super Swiv Mega Drive: Rolo to the Rescue og Master System: Indy. Hvor mye skal du ha for det samlet?
 10. Spiller du mye retro?

  25%. For tiden går det mye i Xbox360, siden jeg nettopp har kjøpt en hel haug med spill til den. Ellers går det vanligvis mest i Gamecube og Wii, og ellers Snes og NES. I perioder har jeg nok ligget på 75% og 50%, og det er ikke lenge siden jeg ikke hadde noe nyere enn ps2/GC generasjonen, og da ble det mye retrospilling. SMS og Mega Drive spiller jeg sjeldnere rett og slett fordi det har vært litt mer tiltak å stille inn RF-kanalen. På TVen jeg hadde fikk jeg ikke lagret og måtte stille inn hver gang.
 11. Hei, Kjøpte nettopp en haug med løse DS spill til en billig penge på Finn.no. Noen av spillene vil jeg gjerne ha komplette. Her er de spillene som jeg gjerne vil komplettere: Mario & Luigi Partners in Time Mr Driller Drill Spirits Children of Mana Meteos Advance wars Dual Strike Er det noen som tilfeldigvis har coveret + evt manualer til noen av disse spillene?
 12. Spill selges Wii, Gc, N64

  Er kanskje interessert i noen av spillene bare, hvis det er aktuelt å selge separat.. Epic Mickey, Klonoa, Final Fantasy Echoes, Kirby til wii og DS Final Fantasy.
 13. Sega stuff. Alt skal vekk!

  Hvilke Master System spill har du der? Hva skal du har for Alex Kidd in Miracle World?
 14. samaron sin samling

  Jeg ser sånne Ikea DVD-hyller som blir gitt bort på Finn titt og ofte. Jeg tror mange av de går på fyllinga ettersom folk kvitter seg med fysisk media, så det burde egentlig være en grei sak å skaffe seg noen slike. Ellers så går det kanskje an å ha noen lo-fi hjemmesnekra hyller, med planker og murstein/leca blokker? Jeg vet ikke, har ikke kommet så langt enda selv, men har planer om å snekre noen hyller som er skreddersydde for samlingen. Ble litt misunnelig på den PC-Engine pakka, bra greier!
×