Jump to content

zenith

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About zenith

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oslo
 1. Selger Chip'n Dale 2: Rescure Rangers (NES-DV-NOE). Selger kun kassetten, uten boks og manualer. Cover med Nintendo-logo følger med. Kassetten og klistremerket er i fin stand, den går opp litt bakerst. Spillet er testet og virker fint. Jeg tror at ca. 500,- for denne kassetten er riktig pris. Virker som at spillet går for 500 - 700,- Link til Finn-annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=94073305
 2. Chip'n Dale 2 NES (NOE)

  Ja, forsøkte ebay men synes det var vanskelig å orientere seg der, i hvert fall med tanke på NOE-utgaven uten boks. Men jeg tror du er inne på noe, muligens er ca. 400,- riktig pris alene.
 3. Hei, Har dette spillet noen spesiell verdi solgt alene? Er vel blant de litt sjeldnere spillene. Det er NOE, ikke SCN og uten boks. Klistremerket er helt, men løsner litt bak. Spillet fungerer fint.
 4. Har en sånn ubrukt SNES håndkontroll til Wii/Wii U som jeg tror ble produsert i et begrenset opplag. Ligger uåpnet i esken. Usikker på riktig pris, men et sted mellom 600 - 700,- kanskje?
 5. Hei, Ønsker å kjøpe 2 stk. NES/SNES strømadaptere. Tror riktig type er NES-002, NES-002E eller NES-002ED? Holder til i Oslo, og kan godt hente selv.
 6. Ok, ser den. Jeg har ikke noe hastverk så skal la den ligge ute på Finn og se hva som skjer. Femhundre tror jeg blir litt lite igjen.
 7. Hei, Tenker å selge min NES NTSC. Har bare amerikansk strømforsyning til den og ingen zapper. Boksen har også et lite hakk i plasten, til høyre foran, men eller virker den utmerket. Spillene som følger med er: 1. Super Mario / Duck Hunt 2. Fester's Quest 3. Rad Gravity 4. Journey to Silius Vet ikke om det er noen vits å selge Rad Gravity og Journey to Silius alene, men antagelig ikke.
 8. Jeg fikk åpnet konsollen i går og det var bare å skru av connectoren. Under den var det noe grums. Blåste rent med luft på boks, skrudde den fast, men syntes ikke at det ble så mye bedre. Var derfor først litt skuffet, men skrudde løs hovedkortet og så over alle loddepunktene under uten å finne tegn til brudd. Tenkte at nå må jeg frem med et multimeter Jeg valgte å bare sette på ny connector og skru den sammen igjen. Da la jeg merke til at to av de tre spillene jeg har fungerte ganske bra, bare det ene som kom med mosaikk hvis det fikk en liten dytt. Cartene er forresten NHL 95 og 2 stk. Super Mario All Stars + World. Det var den ene super mario-carten som var litt vanskelig. Antagelig godt brukt. Skrudde den opp, så over kontaktene, og tok en runde med viskelær. Nå fungerer også den utmerket. Konklusjon: Det hjalp å bytte connector, men man kan tydeligvis bli lurt av dårlige kontakter på selve kassetten også. Nå føles SNES-en som ny Er smått utrolig at en så gammel konsoll kan gi RGB-output med så bra bilde. Ellers var SNES-en veldig enkel å åpne og innmaten lett å få løs. Sånn sett en grei operasjon. Jeg har en gammel og gul UKV SNES også, som jeg testet mot. Mulig den får samme overhaling. Connectoren ble kjøpt fra kaptenkrok.se og kom i posten etter ca. fire dager. Bits kjøpte jeg herfra . De er av god kvalitet og det tok seks dager å få de i posten.
 9. Fant et sånt sett på Jula, http://www.jula.no/verktoysett-avlodding-reparasjon-6-deler-214001 Biltema har noe lignende, men kroken ser mer spinkel ut: http://biltema.no/no/Verktoy/Sveising-og-lodding/Loddetilbehor/Avloddings-reparasjonsverktoy-6-stk-19729/ Er da tanken å bruke den tannlegekroken mellom pinnene og prøve å bøye de litt ut? Jeg pirket litt på de pinnene i går med en flat skrutrekker, men la merke til at hver pinne har et plasthakk ved siden av som forhindrer at man kan bøye de for langt ut. Mulig det går bedre med en sånn tannlegekrok siden man da kan gripe der hvor de buler ut. Bits og connector er bestilt. Satser på at jeg slipper å lodde, selv om jeg klarer sikkert et par loddepunkter. En hel connector blir nok for komplisert. Skal holde dere oppdatert
 10. Ok, skal prøve å skru den løs, må bare få tak i riktig bits fra ebay først
 11. Kjøpte en SCN SNES på Tradera. Foruten at selgeren var rimelig treig (det tok over to uker å få pakken), så er selve konsollen og alt tilbehøret i ganske god stand. Dessverre viser det seg at den ganske ofte gir svart skjerm Før jeg tok den i bruk, støvsugde jeg sloten for hår og annet skit og måtte til og med plukke vekk en bit gjennomsiktig tape som lå klistret fast i selve kontakten. Renset så sporet med litt isopropanol. Jeg kan i grunn ikke helt skjønne at den kan ha virket greit i utgangspunktet Uansett, det som skjer er at den virker en sjelden gang. Da må jeg som oftest dytte carten fra meg og holde den der for at det skal komme bilde. Ev. hjelper det noen ganger å vri den litt og samtidig dytte og holde den i posisjon. Slik det er nå, får jeg det til kanskje 1/10 ganger. Noen ganger får jeg bare lyd, andre ganger både bilde og lyd. Skjer med alle tre carts jeg har. Jeg har lest meg til at jeg kan bytte connectoren, men høres det ut som at det holder å bytte connectoren eller kan det være at et loddepunkt er løst?
 12. Kjøpe SCN-konsoll

  Forresten, hva må jeg regne med å betale for en SNES (scn) i god stand (gjerne lite gulfarget). Altså bare en basic konsoll, med strømforsyning og 1-2 håndkontroller. Uten spill?
 13. Kjøpe SCN-konsoll

  Ah, takk for tips. Ser at det er mye på Tradera hvis jeg ikke lykkes her. Er det rimelig greit å handle derfra for en fra Norge? Pleier de å være villige å sende hit? Grimorum: jeg har veldig lite NES-greier foruten det jeg absolutt behøver, men tar kontakt med deg på PM
×