Jump to content

GamerCabbit

Members
 • Content count

  252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Excellent

1 Follower

About GamerCabbit

 • Rank
  LV3: Koopa Paratroopa

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mreow.net

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1071 profile views
 1. Videopac g7400

  Hvilke spill er det? Kunne du postet et bilde?
 2. Hvordan takler du den nye tollgrensa?

  Ja, teoretisk sett skal pakker på under 350,- fremdeles behandles som om 350-grensen fremdeles er i effekt i overgangsfasen slik jeg forstår det, men det er ikke nevnt hvor lenge denne overgangsfasen skal vare (sjekk de tre linkene jeg postet til toll.no). Jeg vet at Amazon.com har krevd inn norsk moms på ting man kjøper lenge før denne ordningen ble annonsert. eBay også, men der tror jeg det bare gjelder for amerikanske selgere som sender varene gjennom eBay sitt system, altså at de sender varen til eBay som deretter pakker den om og sender den videre utenlands. Vet ikke om eBay har gjort noen endringer siden VOEC ble innført, men de gangene jeg har kjøpt noe fra USA for en god stund siden tok de inn momsen for meg. Handlet nyligere (dog før VOEC) fra UK-selgere, og der tok de ikke inn moms. Edit: Var nettopp innom eBay og sjekket litt, og de som tilbyr momsinnhenting er merket med "Customs services and international tracking provided". Virker å kun gjelde utvalgte selgere fra USA og UK da det kun er på de jeg har sett denne merkingen hittil.
 3. Hvordan takler du den nye tollgrensa?

  Så vidt jeg har forstått er denne nye ordningen (VOEC-ordningen) et norsk påfunn, så hvordan Skatteetaten har planer om å få alle utenlandske nettbutikker til å registrere seg aner jeg ikke. Jeg vil anta at små "nisjebutikker" som ikke sender tusenvis av pakker utenlands hver dag ikke kommer til å ta seg bryderiet med å melde seg inn, og for de butikkene vil enn så lenge 350-kronersgrensen bestå med prosedyre som vanlig for pakker med verdi 350-3000: betal moms + postens gebyr som har blitt senket med UTROLIGE 6 kroner og koster nå "bare" 149,-... Krysser fingrene selv for at Base er "trygg" for pakker til under 350,- inntil videre <- Edit: Base sender ikke lenger til Norge, buu Skatteetaten har utrolig nok en oversikt over nettbutikker som er innmeldt her: https://www.skatteetaten.no/bedrift-og-organisasjon/avgifter/mva/utland/e-handel-voec/ Annen nyttig(?) info: https://www.toll.no/no/netthandel/1.april/ https://www.toll.no/no/netthandel/1.april/voec/ https://www.toll.no/no/netthandel/1.april/overgangsordning/
 4. Slutt for gamestop i Norge

  Platekompaniet faser også ut butikkene sine og vil snart kun ha 3 fysiske butikker igjen i hele landet om det ikke har skjedd allerede (Oslo, Bergen og Trondheim om jeg ikke husker feil).
 5. Hva er dagens fangst?

  Nei, uten kontrolleren er den ikke spesielt interessant. Selv med kontrolleren er den ikke spesielt interessant da jeg ikke bryr meg stort om tredjepartskontrollere
 6. Hva er dagens fangst?

  Det er ramkortet til en Enforcer 2-kontroller vil jeg anta.
 7. Hva er dagens fangst?

  Da blir vel neste steg å få tak i den spesialdesignede Game Boy Playeren til Q'en. Billigste på ebay for øyeblikket er en løs en til 7800,-
 8. Mystisk adapter

  H.E.S. Dongle. https://www.consoledatabase.com/profiles/entities/hes/
 9. Atari lynx, holder den mål?

  De er spillbare, det er ikke det, men de er relativt slitsomme å spille på og jeg regner med at man vil bli sliten i både øyne og hode om man holder på for lenge (dog er nok Virtual Boy kongen på det punktet ). Nå testet jeg bare et "tregt" spill på Lynxen, og det var greit nok, men Sonic på Game Gear var vanskelig å følge med på fordi det føltes som at skjermen ikke klarer å "følge med" om det er litt fart på spillet.
 10. Rensing av maskin

  Spørs sikkert litt på hvor grundig rens det er snakk om også. Er jo litt forskjell på å bare blåse konsollen fri for støv, gå over den og kassettene kjapt med en klut og rense pinsa på kassettene mot å grundig vaske og rense hele konsollen, fjerne all skitt fra kassettene og gå grundig over kontrollerne inn- og utvendig, inkludert rens/oppstramming av analogstikken. 90 min. vs 4-5 timers arbeid (pluss tiden det tar for plastikken å tørke skikkelig etter grundig vask)...
 11. Atari lynx, holder den mål?

  Jeg testet nylig både en Game Gear og en Lynx, begge refurbisha slik at de mer eller mindre er så gode de kan være, og ærlig talt synes jeg ingen av dem holder mål i dag. Artige å ha i en samling, men personlig ville jeg heller emulert spillene enn å spille på selve konsollene. Skjermene er langt ifra gode sammenlignet med Nintendos håndholdte fra den tiden (en AGS-101 er en moderne flatskjerm hvor GG og Lynx ville vært en rør-tv fra 80-tallet), og de er både svære og klønete å spille med.
 12. Hva er dagens fangst?

  Nei, Japan fikk faktisk færrest N64-spill av alle regioner, og siden det bare er noen få av dem som kan være litt dyre og ingen som er veldig vanskelige å få tak i, så må man ikke blakke seg for å få en komplett samling (vel, om man har kontaktene til det i det minste). Super Famicom er nok ikke enkleste konsollen å drive med om man ikke kan noe japansk, spesielt siden det finnes over 1500 spill til den i Japan (samlingen ligger på 111/1517 titler nå CIB, men har ingen planer om komplett samling med mindre jeg vinner 100 millioner eller noe sånt ). En del av dem er dog relativt enkle å spille uten å kunne japansk, bare søk litt på youtube etter "super famicom import friendly" eller "english friendly", så burde du finne en del topplister med tips. Er mange skjulte perler der borte.
 13. Hva er dagens fangst?

  26 spill igjen før den japanske N64-samlingen er komplett. Pluss litt artige Super Famicom-titler.
 14. Toads Salgsemne

  Sleng meg et bilde, så skal jeg finne ut hvilket spill det er om du vil
 15. Hva er dagens fangst?

  Begge Tezuka Osamu Limited Edition Game Boy, en Pikachu GB Printer og to gamle Pokemon-dingser til GB/GBC. Komplett japansk Mario & Wario og Mario Party til Super Famicom, en bunch PS4, 3DS og Switch-spill. Diverse japanske Nintendo 64- og Super Famicom-spill.
×