Jump to content

-hireshi

Members
 • Content count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About -hireshi

 • Rank
  LV2: Koopa Troopa

Profile Information

 • Gender
  Trans
 • Location
 1. Snes CLASSIC??

  jeg leste nettopp at i norge vil den gå for rundt 1500-1700(?) er det bare jeg som synes dette er lureri? Skal visstnok være en del spill allerede installert, men hvorfor punge ut så mye når de originale har holdt ut i 20 år og vil sikkert leve lenge etter din snes classic er død også. Jeg var utrolig heldig og fikk tak i en helt strøken SNES i 2013 (den hadde ikke gulnet overhodet), med komplett Link to the Past for 500kr, og kan absolutt ikke se meg selv punge ut for denne da jeg foretrekker de gode gamle cartridge. Er ingen rant akkurat, men synes det var vel dyrt jeg da i og med at spillene på den er i seg selv utrolig gamle
 2. Tilfeldig bilde i tilfelle ikke alle visste hva jeg snakket om. Spillet er på vei til Oslo med sertifikat(?) eller hva jeg skal kalle det. Han vil ha det sendt tilbake innen en uke hvis jeg ikke skal kjøpe den. Hvordan sjekker jeg at kretskortet er originalt? Ifølge informasjonen ovenfor kommer jeg definitivt til å kjøpe spillet hvis det viser seg å være genuint.
 3. Broren til ei venninne av en Japansk utveklingsstudent som jeg ble kjent med i Norge har en forgylt utgave av "Kunio-kun no Dodge Ball Zenin Shuugou Tournament Special Gold Cartridge". Dette er vel SNES's versjon av NES's 1990 World Championship. Spillet ble utgitt som en begrenset utgave i gull i "Techno Japan's Dodgeball Tournaments" i 1993. Ifølge racketboy så er spillet verdt alt imellom 9.000 - 11.000, men den artikkelen er en god del år gammel, og jeg har aldri sett en utgave på ebay. Så den reelle prisen er jeg usikker på, men at den er verdt mye er helt sikkert. Den er også listet som det sjeldneste spillet til SNES. Her er et bilde av den utseendemessig; Manual og beskyttelsesglasset som den originalt var inni, har forsvunnet, men spillet er i teknisk grei stand og det funker. Kvitteringen(?) på at den var vunnet i turneringen og Broren's navn er med som bevis. PGA summen og at jeg ikke kjenner personene, så har broren akseptert å sende spillet til min Japanske venn i Oslo, og hun vil la meg se på det og teste det. 7.000kr er en nokså stiv pris, det dyreste spillet jeg har kjøpt fra før ga jeg en tusenlapp for. Men jeg tenker også at dette muligens er en "once in a lifetime" mulighet.. Uansett så vil jeg gjerne ha noen synspunkter hvis det er mulig.
 4. Gjorde en collab med min nære venn og 8bits artist (nekoban) og kom opp med denne, Er en remix av Japanske pc-dj Hatsune Miku - Senbonzakura. Min venn gjorde introen og 8bits laget og jeg gjorde piano melodien i bakgrunnen. Hope you enjoy.
 5. Som en hvit ugift person er jeg nokså stolt.

  Så med det mener du at hvis mitt Norske pass blir ugyldig så mister jeg mitt Norske statsborgerskap? Men for å besvare spørsmålet, nei, det var noe surr med papirene mine, så jeg fikk et midlertidig pass. Jeg skal tilbake Korea nå i April, og da vil jeg også skaffe meg et nytt ett. Den ble stemplet void når jeg var innom ambassaden for en ukes tid siden men det kan fortsatt brukes som ID innenfor Korea inntil jeg får hentet ut mitt nye.
 6. Hvilket spill spilte du sist?

  DKC 2 (snes) Har forsøkt å komme meg igjennom dette spillet siden jeg var bare barnet, kan ikke huske å ha fullført det, men hukommelsen blir blank etter den sompverdenen. DKC1 er enkelt, nr 3 er en ukes ferie grundig unnagjort, men nr 2 har lenge vært helvettet på jord for meg.
 7. Over at jeg endelig har fått et nytt statsborgerskap. Er det noen andre her med mer enn ett statsborgerskap?
 8. Hva er din hastighet?

  Aldri tenkt på det før nå, men har lagt merke til at ting går ganske kjapt for seg når jeg driver med ting på nettet. Så jeg tok en test;- Hva er ditt resultat?
 9. Hireshi's Chiptunes

  https://www.youtube.com/watch?v=wO4_MC4F41s
 10. Hireshi's Chiptunes

  Legger til en litt roligere type som jeg nettopp ble ferdig med. https://www.youtube.com/watch?v=VIKACCwdQTQ
 11. Hireshi's Chiptunes

  Hva er Chiptune: A chiptune, also known as chip music or 8-bit music, is synthesized electronic music which 1) is made for PSG sound chips (real or emulated) used in vintage computers, consoles, and arcade machines or 2) is tracker format music which intentionally sounds similar to old PSG chip music or 3) is a music that combines PSG sounds and modern electronica/EDM music styles. Donkey Kong Country https://www.youtube.com/watch?v=WTlPLDqgxK8 BTS - I Need U: Nyan Cat: https://www.youtube.com/watch?v=QUuik-egHsw
 12. Spill man kan spille med sin utkårede

  vi spiller enten donkey kong country (hvilken av titlene), super mario bros 3, super smash bros 64, eller zelda majora's mask (bytter på når en dør). hun er ikke noe spesielt interessert i nyere konsoller så da er det retro hele veien.
 13. Hva er dagens fangst?

  Akkurat bestilt en komplett NES fra UK, komplett Donkey Kong Country 1 - england komplett Donkey Kong Country 2 - frankrike komplett Donkey Kong Country 3 - polen også har jeg bestilt et Nintendo neon skilt som jeg skal ha på min hjemmelagde hylle. Vil oppdatere når jeg får varene.
 14. phantom sier hei

  Føler den. Er ingenting som å spille det ene spillet du var så glad i som barn.
 15. Heisann

  Velkommen til forumet.
×