Jump to content

Kristoffer

Members
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

About Kristoffer

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tønsberg, Vestfold
 • Interests
  Hard- og softmodding av spillkonsoller.
 1. Når forsegling brytes av tollvesenet

  Begge deler. Det kommer helt an på hvem som sitter med det jeg er på jakt etter.
 2. Når forsegling brytes av tollvesenet

  Hva for en liste skulle det være. En over folk som handler mye på nett fra utlandet? Ikke så mye annet jeg kan se for meg.
 3. Når forsegling brytes av tollvesenet

  Fikk enda et i dag de har åpnet. Begynner å bli litt vel ille.
 4. Gratistråden

  Sendte deg en pm! Gir bort 3stk Duke Nukem Forever til x360 og 1stk Buzz Quiz World til PSP. Spillene er nye og inneholder alt av DLC, plakater o.l. som følger med, men cover er slitt på alle sammen. Frakt betales av mottaker via paypal. Burde vel ikke være mer enn 30kr for å sende 1 spill. Du kan også velge å ta alt, men da blir frakten noe dyrere.
 5. Gratistråden

  Har du Just Cause fortsatt?
 6. Hva er dagens fangst?

  Begynner å bli en del, ja. Hjelper ikke at man må bestille Limited Editions osv. fra NIS America sin nettbutikk. Blir fort dyrt med frakt, toll og moms.
 7. Kristoffer's 'Tales of...' samling.

  Etter langt om lenge har jeg oppdatert første post med noen bilder. Kommer etterhvert til å legge til Resident Evil/Biohazard samlingen også.
 8. Hva er dagens fangst?

  Litt ymse fra de siste ukene! - En haug med fabrikk forseglede Duke Nukem Forever kjøpt for å ha nye cover. - Uncharted 4 Special Edition - Atelier-Sophie-Limited-Edition - Atelier-Sophie-Limited-Edition med resten av innholdet + The Art of Legendia Paper Back. - PSone komplett mint utgave - Replacement cover til Nintendo 64. Kjøpte kun 3 for å sjekke kvaliteten. - Eternal Sonata Promo Faceplates til x360. Special- og limited edition spillene har jeg tatt plast utenpå forseglingen, og N64 cover er kjøpt hos http://www.retrogamecases.com/
 9. Hva er din hastighet?

  Kunne tenkt meg gigabit egentlig, men blir litt i dyreste laget. Mye vil ha mer!
 10. Når forsegling brytes av tollvesenet

  Blir litt necro av gammel tråd her, men nå har de vært på fære igjen. Denne gang ble spillet kjøpt fra England. Spillet ble sendt forseglet fra fabrikk med plastikk og security sticker intakt. Hva er det tollvesenet forventer at det skal være? Heldigvis er ikke spillet av noen stor verdi, men det ble selvfølgelig kjøpt for å ha forsegling intakt. Frustrerende. Dette er grunnen til at jeg bruker DHL og FedEx når jeg handler forseglede collector's edition spill på nett.
 11. Kristoffer's 'Tales of...' samling.

  Rare greier. Fungerer bra nå i hvert fall Så bra. Takk for påminnelsen, la overhode ikke merke til det. Edit: Takk for positive tilbakemeldinger folkens. Tør ikke tenke på hvor mye alt har kostet.
 12. Kristoffer's 'Tales of...' samling.

  Takk! Kan ikke helt fatte hvorfor den t'n er der. Skrev kun [ spoiler] [ /spoiler]. Uten mellomrommet vel å merke, hehe. Ikke finnes t'n der når jeg går inn for å redigere innlegget. Forsøkte å skrive det på nytt igjen så får vi se.
 13. Hvor er du fra?

  Tønsberg, Vestfold.
 14. Kristoffer's 'Tales of...' samling.

  EDIT: Etter lang tid har jeg endelig fått tatt noen bilder til. Har fortsatt en del posters jeg ikke har fått tatt bilde av enda, men det kommer. Beklager hvis noen av bildene er litt 'blurry', er litt skjelven av meg. Har også lastet bildene fra spoileren opp på selve siden her. Endelig fått rotet meg til å ta bilde av 'Tales of...' samlingen min. Den er et stykke fra komplett, men det begynner å bli en del! Kom gjerne med tips til hva jeg mangler av spill og annet media som dvd, musikk etc. Grunnet store bilder har jeg puttet de under spoiler.
 15. Gratistråden

  Gir bort følgende samlet: 1x FIFA 12 steelbook. Veldig pent med kun få merker. 1x Batman Arkham City steelbook. Plasten innvendig er knekt så coveret er delt i to. Noen bulker her og der. NB: Plate følger ikke med. Gir også bort 3x Buzz! Brain Bender og 3x Tiger Woods PGA Tour 10. Alle spill, manual og omslag er nytt. Cover er noe slitt på de fleste. Mottaker betaler frakt på forhånd. Frakpris varierer på hva som ønskes sendt. Send meg en pm med hva du ønsker.
×