Jump to content

Virtualboy

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Virtualboy

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oslo
 1. 22 NES spill selges

  **************ALLE SPILL ER NÅ SOLGT***************
 2. 22 NES spill selges

  Jeg skal ta et bilde i morgen.
 3. Golf Virtual League Baseball, og Teleroboxer Selges helst samlet.Spillene er som nevnt, forseglet og nye. Dette er dubletter i min samling per i dag.
 4. 22 NES spill selges

  Jeg vurderer alle rimelige bud.
 5. 22 NES spill selges

  *********************ALLE SPILL ER SOLGT********************************** Hei, Jeg har ved et hell funnet noen av mine gamle NES spill fra barndomstiden. Jeg ønsker å selge disse da jeg ikke samler på NES. Ingen av eskene er i nærheten av strøkne, de varierer fra grei til forferdelig stand. Noen av spillene har tusjmerker på seg, og jeg er usikker på om tusjmerkene kan fjernes. Jeg kan for øvrig nevne at jeg har solgt Mr Gimmick til en betydelig sum etter å ha fått hjelp til verdivurderingen her på forumet. Listen er som følger: SCN m/eske: Swords and Serpents komplett Manual og kassett ser bra ut, Esken er slitt. Top Gun: the second mission. Kassetten ser bra ut. Esken er i svært dårlig stand, mangler flapp, osv. Super Mario Bros. Forferdelig eske. Pen kassett. Super Mario Bros 3. Venstre nedre hjørne på etiketten har begynt å løsne. Esken er i svært dårlig stand. Så vidt jeg kaller det en eske. Little Samson (tror komplett). Meget pen kassett. Esken har 2(3)mangler: står skrevet noen koder på baksiden, høyre flapp holder på å falle av pluss at det står en prislapp på 598 på den. Manualen er meget pen. The Simpsons: bart vs the space mutantss komplett. Esken er slitt, kassetten ser bra ut og manualen ser bra ut. Tale Spin komplett. Esken ser grei ut, men slitt. Kassett og manual ser bra ut. Jungle Book. Forferdelig eske, pen kassett. Tom og Jerry. Esken er slitt, kassetten ser meget bra ut. Tennis. Forferdelig eske. Kassetten ser ok ut. SCN u/eske: Zelda 2: Kun kassett. Sprekk i venstre hjørne og hører at det er noe i bevegelse inne i kassetten. Selges billig. Star Wars: Kun kassett. Pen. Xevious. Kun kassett. Pen. Road fighter. Kun kassett. Grei. Super Off Road. Kun kassett. Står et navn på venstre side på framsiden av kassetten. Werewolf. Kun kassett. Noe slitt på etiketten på baksiden. Wizard and Warriors. Kun kassett. Står et navn i store bokstaver på baksiden av kassetten. Ellers noen merker nederst på framsiden. Shadow Warriors. Kun kassett. Står flere navn på baksiden her. Dragons Lair. Kun kassett. Ganske slitt etikette. Andre: Panic Restaurant m/eske (ESP). Svært pen etikett. Esken er slitt og den ene flappen er ødelagt. Goal. Kun kassett. (ESP). Pen kassett. Golf. (european version). Kun kassett. Noe slitt etikett. Bilder kommer.
 6. Mr Gimmick - PAL B

  *lager salgstråd.
 7. Mr Gimmick - PAL B

  Jeg skal sjekke nærmere. Kommer til å poste en del bilder når jeg har tid. Er vel ca. 30 nes spill jeg har funnet fra barndommen i relativt bra stand.
 8. Mr Gimmick - PAL B

  I lignende stand har jeg også: Little Samson Panic Restaurant Antar en betydelig lavere pris, men er usikker her også. For øvrig har jeg funnet disse på loftet.
 9. Mr Gimmick - PAL B

  Noen som kjenner dagens verdi på ett stk mr gimmick (pal b komplett til nes? Kan legge til at boksen ser meget fin ut, noe slitasje i endene. Kassett og manual har liten til ingen slitasje.
 10. Messiah trådløse kontrollere til SNES

  Her mener jeg du tar feil. Du ser blindt på det "store" tallet 5000. En må hensynta, som også påpekt ovenfor, antatt eksemplarer igjen, markedet, tilstand(mitt er for øvrig i mint/ny tilstand). Men det er gøy med diskusjoner rundt hva som er sjeldent og ikke.
 11. Messiah trådløse kontrollere til SNES

  5000 av et produkt til en nedlagt bedrift på verdensbasis er "limited" i ordets rette forstand. Se for øvrig NES messiah wireless som noen ønsker 5k for. Derimot betyr ikke tilbudet at produktet har denne verdi. Jeg føler meg trygg på at dette er et sjeldent og verdifullt produkt i tilbehørsverdenen til SNES. http://www.wingdamage.com/three-super-nintendo-accessories-to-hunt-down-for-your-collection/
 12. Messiah trådløse kontrollere til SNES

  Jf. ebay ser det ut til at du tar feil når det gjelder sjeldenheten.
 13. Hei, Har fått tak i en "lunch box edition" med begrenset opplag av 5000. Noen som kjenner verdien av disse?
 14. ØK: SNES SCN

  Hei, Starter opp med ny samling for å kose meg med noen retrospill fra barndommen. Ønsker helst pene bokser med spill (SCN primært). Utleiespill/cover også av interesse. Mvh Virtualboy
×