Jump to content

SpitzyZ

Members
 • Content count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About SpitzyZ

 • Rank
  LV2: Koopa Troopa

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Norway
 1. Strømkabel til Playstation 2 slim

  Var frakt inkludert der?Har ikke bestilt ifra ebay før og litt usikker på hvor det står om frakt o.l.
 2. Strømkabel til Playstation 2 slim

  Akkurat den ja :-).Selges de ikke lengre i Norge de kanskje?
 3. Strømkabel til Playstation 2 slim

  Jeg vet at den ledningen jeg trenger er liten,rund og med gult på tuppen,om det hjelper noe?
 4. Strømkabel til Playstation 2 slim

  Hei Har nettopp kjøpt en playstation 2 slim uten kabler.Bildekabelen har jeg ifra før,men jeg trenger en strømkabel slim.Hvor kan man få tak i det billigst mulig?
 5. Male N64

  Ja,tenkte i samme baner.I tillegg en lakk over til slutt for å beskytte malingen.
 6. Male N64

  Går i tanker om å male en konsoll med motiv,men er helt grønn.Har malt lignende figurer før men aldri malt på plast.Har noen greie på hvilken maling og om jeg må grunne på noen måte før jeg maler i den fargen jeg vil ha kontrollen i.Må jeg også sparyen med noe klar lack for beskyttelse etter jeg har malt alt ferdig? Siste sp.Noen som kan anbefale en guide til en som skrur ifra og maler sin for å sette den sammen igjen? På forhånd takk
 7. Spesielle selgere/kjøpere på Finn,qxl etc

  Ja,vi som selger på finn trenger ikke penger for tingene.Vi må jo skjønne at enkelte har brukt opp alle pengene for denne mnd men virkelig trenger akkurat den klokka og da selvfølgelig skal slippe og betale.
 8. Tenkte vi kunne dele litt morsomme og spesielle historier om selgere eller kjøpere vi har møtt på nett.Trenger ikke bare være noe store ting men bare litt snodige folk også Har hatt et par de siste dagene.En skulle kjøpe to spill av meg og ville først ha meg hjem til han for å levere,etter det ble det postoppkrav fordi han bare hadde cash ikke noe kort.Han fikk jo ikke lov til det men var fortsatt ivrig som bare det på spillene.Så ble det stille der. Han andre hadde noen dvd+dvd bokser til salgs og han skulle ha 15 kr stk dvd og 20 kr stk boks.FIn pris tenkte jeg og satte opp en liste og ba om prisen.Den ble hundre kr høyere enn jeg regnet sammen.Sendte jeg en mld og spurte om det,da var svaret:20kr for boks er altfor billig det er 20 pr dvd i boksen(tidligere hadde han sagt han ikke splittet boksene).Og jeg gir ikke bort filmer.Takk og farvel Hvem gir pris for pr dvd i en boks og forventer at folk skal skjønne det?Som om du skulle kjøpe en bok og den kostet 1kr pr.flott kjøp tenkte du til du fant ut at det var pr ...side! .
 9. Hvordan sender dere spill i posten?

  Begge to var gode tips .Jeg har en Clas Ohlson i nærheten faktisk så kan ta meg en tur dit.
 10. Hvordan sender dere spill i posten?

  Jeg har faktisk hentet en del ting,som alle konsollene jeg har kjøpt i det siste.Så har sluppet unna frakt på de.Har vært tre N64,en sega mega drive og en murstein av en gammel xbox(glad jeg ikke skulle frakte den) .Har også alltid vært heldig både med Nesspill,gameboy advance konsoll og advance spill sendt i posten.
 11. Hvordan sender dere spill i posten?

  Jeg tenker jeg lar han slippe frakten ettersom han skal betale 700.Ikke gnien på 15kr da Takk fuuma,sjekker jeg ut amazon Fra nå skal jeg spare på de boblekonvoluttene jeg får,det hadde jeg faktisk ikke tenkt på.
 12. Hvordan sender dere spill i posten?

  Tusen takk for svar!! Det skal sendes to cart bare så da blir det boblekonvolutt.De koster jo flesk,så jeg håper to spill passer inn i den til 14,90.Hvor fikk du tak i de fuuma? Har en som prøvde seg på både postoppkrav eller at jeg skulle dra til han men da sa jeg bare at enten sender jeg vanlig i posten eller du henter dem i Oslo.Skjønner godt du ble irritert jeg nintendo8bit!. Jeg har ikke informert om at de sendes på eget ansvar men jeg har aldri opplevd å få ødelagte N64 carts i posten selv så jeg håper de holder turen denne gangen.Neste gang skal jeg informere om det for sikkerhetens skyld.
 13. Jeg skal sende to N64 spill i posten og lurer på hvordan det best sendes?Jeg tenkte på en boblekonvolutt(den litt mindre enn A4,koster 14.90) og frakt på 35kr.Funker det greit?I tillegg lurer jeg også på om dere tar betalt for boblekonvolutt ved småkjøp?.Om en kjøper to spill til 300 feks.Skjønner jo at man kan sponse frakt om det er snakk om høyere beløp . Oh store pakkeeksperter hjelp en salgsjomfru i nød!!
 14. Majora`s Mask

  Hola Link!
 15. Majora`s Mask

  Må jo ha en utfordring!.Neste er Ocarina Of Time på Spansk
×