Jump to content

koddi

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by koddi

 1. Hei, trodde min gamle kjære NES var CIB. Men tror jeg mangler eksen til Mario Bros. som følgte med. Dvs. vet noen om det faktisk følgte eske med til spillet med kosollen eller var det kun maual slik som f.eks. til SNES. Og hvis det følgte eske med spillet hviken av eske-variantene var det? Er det "short box", "action pack" osv. Har den klassike "seal of quality" på konsoll eksen, dvs. ikke den ovale. Hvis det kan være til hjelp. Har noen selv en orginal konsoll-eske liggende med spillet som kan si noe om dette? Vil gjerne skaffe meg esken til spille for å får den CIB men vil helst ikke kjøpe feil versjon.
 2. Mario Bros i konsoll "bundle"

  Takk for tips, trodde også det, har saumfart tradera.se i det siste men her er det ekstremt mange variasjoner, både med og uten ekse, så det umulig å bli klok på det.
 3. Hei, Jeg har en samling av de fleste Nintendo konsollene. Dessverre har jeg ikke den orginale esken til min super nintendo. Har planer om å anskaffe denne, men vil gjerne ha føsteutgaven som ble lansert her i Skandinavia. Men hvilken var dette? Den med Super Mario World inkludert? Den med Super Mario All Stars? Eller den hvor kun konsollen og en kontroller medfølgte? Setter stor pris på tilbakemelding, har ikke klart å finne dette ut gjennom googling selv
 4. Vil advare mot KaptenKrok.se, fikk aldri varen som jeg kjøpte gjennom Tradera (gameboy plastic cover), prutet på dem flere ganger, fikk aldr svar, men da jeg truet med å "anmelde" dem på tradere fikk jeg svar med en gang, de sa at varen var sendt, men har fremdeles ikke fått noe i posten. Ser også på deres anmeldelser på Tradera at de er lite populære.
 5. Begge disse to kommer med Mario World inkludert. Leste igjennom de gamle nintendo magasinene fra 1992, ingen bilder her, men de nevner at du kan vinne en super nintendo med super mario world inkl. Ut fra en stilmessing tankegang er jo den på det andre bilde mye penere - og er dermed kanskje også en litt sener versjon? - men han som selger den skriver at han kjøpte den i 1992. Uansett har jo ikke dette så mye å si, men fra et samlerhjerte (og et snev av OCD) så vil man jo fortrinnsvis ha førsteutgaven
 6. Tror det står mellom disse to - hva tenker dere? Begger SCN
 7. Og folk klager på switch's lineup takker, fant en controller set på tradera men den hadde reklame på baksiden av maro all-star og starwing så den er nok yngre da.
 8. Takker for all tilbakemelding. Dette er noe jeg har gått å grublet på lenge. En bundle med Super Mario World høres fornuftig ut, har et svakt barndomsminne om at noen venner hadde denne, men når den ble kjøpt er jeg usikker på. Må være supert ha magasiner som går tilbake til nes og snes tiden
 9. Hei, kanskje noen av dere lærde her inne kan hjelpe meg litt. Jeg kjøpte nettopp en SCN versjon av The Legend of Zelda til min NES, men den har et ovalt 'seal of quality' noen som jeg synes er litt rart siden de aller fleste har en sirkulært symbol. Har dette noe å gjøre med at det er en short box versjon. Og er dette så fall en sjeldnere versjon?
 10. Flott, takk for svar, da slipper jeg å gå rundt å tenke mer på det
×