Jump to content

Øyvind G

Members
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Øyvind G

 • Rank
  LV1: Little Goomba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Horten

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. La oss dele Mario Maker 2-brett!

  Laget ferdig et brett igår. Brettet er laget som et speedrun brett med enkel vanskelighets grad og rikelig med tid for de som ikke ønsker å løpe. Du kan velge om du vil gå i høyden for ekstra platform utfordring. Temaet er is og lava, brettet heter Run through fire and ice. Course id: X4F-K07-BRG
 2. La oss dele Mario Maker 2-brett!

  Har hvert litt fraværende selv. Dragon quest builders 2 her og. Også kjøpte jeg fire emblem three houses og samtidig så vender jeg stadig vekk tilbake til splatoon 2.
 3. La oss dele Mario Maker 2-brett!

  Mitt første brett er Ghost train. Dette brettet er basert på et brett jeg laget i forrige Mario maker spill. Her må man samle 4 stk 30 coins. Små enkle puzle elementer for å komme inn i de forskjellige vognene som henger etter spøkelses toget. Ghost train: T5P-FY0-GRG Mitt neste brett er Piranha jungle. Her var det fokus på simpelt tradisjonelt brett med jungel temaet og fienden Piranha plant. Brettet er veldig lett, men ofte er det det som er gøy. Piranha jungle: MB5-3T5-PJG I det siste btettet mitt gror penger på trær og det handler om å samle nok penger før man går i mål. Det er rikelig med coins her og man må ha minst 200 av de. Brettet er egentlig veldig lett, men det inneholder noen få enkle puzzles for å gi deg en liten utfordring. Where money grows on trees: LKP-7B5-HKG Ble desverre ingen bilder.
 4. La oss dele Mario Maker 2-brett!

  Interessant. Mange gode brett å spille her tenker jeg. Har laget 3 stk selv. Skal ta noen bilder og notere koser så deler jeg de her.
 5. Rensing av maskin

  Dette gjør du enkelt selv. Siden N64 ikke har vifter og den har lokk der du setter i spillen er det ikke sikkert du trenger å gjøre noe innvendig. Utvendig rens av konsoll og spill kan jeg anbefale nanosvamp. Denne brukes kun med rent vann og fjerner det ingen såper klarer. Den har litt slipende effekt så bør ikke brukes på blanke flater, men N64 er matt hele veien. Nanosvamp fåes billig på ebay. Søk på melamine sponge på ebay så får du 100 stk for en 50 lapp. De blir fort slitt og kan brukes til alt i hjemmet også. Platetopper, tegning på bord, vegger osv. Innvendig i spillene holder det med å rense pinnene med q tip og dprit, feks blårens. Du trenger ikke åpne spillene. Hvis du vil åpne de så er det mange som bruker viskelær på åinnene. Rundt knapper og andre trange plasser på controller kommmer du langt med såpe eller sprit sammen med en pensel. Pass på bruken her slik at di ikke "fyller" kontrolleren med såpe.
 6. Utenlandske nettbutikker

  Belager.
 7. Utenlandske nettbutikker

  For rimelige xbox1/360 Ps2/Ps3 spill kan jeg anbefale musicmagpie på ebay. Spill koster 2-5£ ca og frakt koster 1,5£.
 8. Bruker male to male da jeg også har en switch. Har prøvd uten switch med et hun hun skjøt og har samme problemet. Kablene mine er fra retrogamingcables så de skal det ikke være noe med. Switch er fra Hama (kjøpt på ebay) og skjøtekabel er noname fra ebay.
 9. Spilte litt ps2 nå og merket at problemet var mye mindre. Dpilte først Tekken 4 der merket jeg ikke noen ulyder. Så spilte jeg litt Worms 1 og Armageddon. Der er det litt ulyd, mest på worms 1. Mulig ps2 er bedre enn ps1 på dette området for jeg husker jeg hadde mye støy på Worms 1 på ps1. Nå har jeg ikkke testet igjen på en stund, men husker at jeg hadde mye støy med gameboy player på snes. Det var da jeg virkelig la merke til støyen. Jeg skal få prøvd gameboy player igjen for å se om det har blitt bedre der også eller om det varierer fra maskin til maskin.
 10. Har tenkt samme tanke. Jeg hadde fokus på å ikke kjøpe den billigste kabelen når jeg bestilte, men jeg har inntrykk av at alle kablene er så og si like, det er bare priwen som varierer. Jeg kan gjerne betale 3 fanger mer for en kabel jeg vet er bedre. Problemet er å finne den på det store markedet som er nå.
 11. Har hatt litt problemer når jeg har forlenget kablene til mine retro konsoller. Er det slik at dette er vanskelig med analogt signal eller finnes det en løsning på dette? Tidligere når jeg brukte medfølgende kabler (gul/rød/hvit plugg) hadde jeg problemer med at bildet "skjelver" og blir svart/hvit et øyeblikk ved skjerm skift som f.eks inn og ut av menyer eller før/etter "filmklipp" i spillet. Nå har jeg gått over til RGB via Scart og er mer eller mindre kvitt bildeforstyrrelser og ikke minst fått mye bedre bilde og farger. Nå har jeg problemer med støy i lyden. Spesielt når det ikke spilles av noe lyd. Når det egentlig skal være helt stille er det en slags dure lyd som høres veldig godt når jeg bruker lang Scart kabel. Ved å koble konsoll rett i TV med Scart kabelen jeg har kjøpt så er lyden så godt som borte. Finnes det bedre forlengelses kabler? Har letet litt, men finner ikke noe som det ser ut som at det er lagt noe ekstra i bortsett fra at noen skryter av gullbelagte kontaktstykker som mest sannsynlig ikke gir noen ting. Konsollene det gjelder er egentlig alle jeg har, SNES, N64, SEGA Megadrive PS1 og PS2. Har en NES også, men den har jeg ikke testet fordi den står koblet til CRT TV.
 12. Åpnet Starwing spillet mitt og synes det ser veldig rart ut innvendig. Det er ikke vanlige chiper her slik som i andre spill. Vet det er FX chip i dette spillet, men forventet ikke at det så slik ut. Er det slik noen av spillene er eller er det noen som har tuklet med det?
 13. Nintendo Switch - 03.03.17 - Tanker?

  Min erfaring med cdon er bra helt til man kommer til forhåndsbestilling. Alle 3 gangene jeg har forhåndsbestilt derifra so kommer varen flere dager etter release. Gikk veldig fint på gamestop. De er litt sleipe da de setter opp pris på spill og andre ting som f.eks amiibo. Konsollen hadde normal pris på 3600. Zelda BOTW kostet 700!
 14. Nintendo Switch - 03.03.17 - Tanker?

  Tror ikke det er noe enorm prisforkjell. Dato hos komplett står 30 april ubekreftet.
 15. Nintendo Switch - 03.03.17 - Tanker?

  Jeg var innom GameStop selv idag og skjekket ut og side jeg var tidlig ute så får jeg min på Fredagen. Han sa at alle som de fikk inn allerede var solgt så pågangen er der. Jeg angrer for at jeg ikke forhåndsbestilte pro controller når jeg likevel hadde bestemt meg for at jeg skal ha den. Disse var også utsolgt hod GS så jeg får lete litt rundt på Fredag å se om jeg finner en.
×