Jump to content

Udyret

Members
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

1 Follower

About Udyret

 • Rank
  LV1: Little Goomba
 • Birthday 04/15/88

Contact Methods

 • Skype
  mdyret

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  SNES, NES, PC, Gaming, øl, mat, være en idiot
 1. Tell til 100.000 - A.K.A. Den store off-topic-tråden

  10634 Flere som har kikket på E3 i år? JEg er spent! Lenge siden jeg har sett så mye kult og blitt så hyped! Og så det Zelda spillet da. Jeg merker at jeg trenger det i livet mitt.
 2. Lowbrow gaming

  Woof! Jeg glemmer jo helt å poste her jeg gitt..... Vel, det er en sannhet med modifikasjoner; egentlig så har jeg stort sett stoppa å poste ut videoer overalt igrunn. Men jeg liker dette forumet, og jeg syns det er å kos å dele. Så for de som fortsatt er interesserte: Vi er fortsatt i kok! Har hatt en serie på Leisure Suit Larry som hadde en episodeslipp til idag: Kan fortelle at årsaken til at vi kjørte denne er mye fordi vi hadde sinnsykt store problemer med Elgatoen, så vi måtte finne på en alternativ løsning. Vi kjører også en podcast på månedlig basis nå, og vi har fått webside! Besøk oss på www.lowbrowgaming.com om du vil. Vi prøver å bruke den aktivt Håper folket er på vei inn mot en fin sommer!
 3. Lowbrow gaming

  Protip: Toy Story er ikke så fett som folk husker det som!
 4. Lowbrow gaming

  Tjobing! Har helt glemt å dele at vi har startet med en liten podcast på kanalen. Primært handler det om spillene vi spiller, og hva som kommer i framtiden, men vi toucher innom temaer som vi bryr oss om ellers. Tar gjerne imot feedback (vi har jo noen sjefer her som er langt mer erfarne og flinke med formatet enn hva vi er), ellers om noen ønsker at vi skal snakke om noe spesielt! PS: Innrømmer at jeg har helt glemt å dele den her inne, så den er nå litt på bakkant; noen temaer kan føles litt utdaterte. De var dog ikke det når vi spilte inn! Ser frem til å høre fra ildsjeler :>
 5. Lowbrow gaming

  Vi kjørte på med litt flerspiller av Chicku, og det er helt kokos. Smash Bros på steroider med 1hit deaths.
 6. Videoutleiens storhetstid er over

  RIP Video Nova. Det er vemodig, men ikke uventet. Jeg husker selv når jeg fikk leie spill på showtime i byen ved siden av lørdagsgodisen når jeg var kiddo, men tiden går fremover. HEldigvis virker det som om lederen av Video Nova har et voksent utsyn på dette. Er dog ikke enig i at det er synd at slikt ikke bevares. Fysisk films storhetstid er jo bevart i museer, men en enkeltstående butikk som går under er vel ikke akkurat beskyttelsesmateriale spør du meg. Vi kommer ikke til å bevare butikker fra hver eneste bransjen som taper for tidens tann, så jeg syns ikke Video Nova skal være untatt heller, spesielt ikke når deres bransje allerede er bevart på annen måte.
 7. Lowbrow gaming

  Mer Salt and Sanctuary!
 8. Retrotimen Podcast

  Åhjoda, det er det ikke noe tvil om. Dog litt vanskeligere å gjemme seg nå enn for 20 år siden
 9. Lowbrow gaming

  Søndag! Retrodag! Bilspill! Og en ekstraplugg for fortsettelse av Salt and Sanctuary! Det kommer enda en ny episode idag
 10. Blogginnlegg fra VintageGmr...

  Jeg hadde Showtime i Sarpsborg, eller mynthandler'n om vi skulle ha noe litt mer obskurt. Pokemon kort ble bare solgt der feks. Ah, the days.
 11. Yoshine's YouTube (ThePaxian)

  Mariokart på SNES er vanskelig å gå tilbake til etter så mange år med 3D mariokart Husker jeg sleit bjellene av meg når jeg og en tjommis tok noen runder på dette for noen år tilbake...
 12. Lowbrow gaming

  Heeehepp, på tide med noe annet enn høner og retrogreier, sjekk ut starten på min gjennomspilling av Salt and Sanctuary til PS4 (et spill jeg forøvrig anbefaler til alle som enten digger Dark Souls, Super Metroid eller Castlevania: SOTN, eller bare liker gode spill): Daglig framover!
 13. Lowbrow gaming

  Woopwoop, det er søndag! Vi har masse annet koselig snacks på kanalen også, blant annet et lite spill vi fikk en review-key til som heter Chicku:
 14. Teknisk museum Game On 2.0

  Mener bestemt å huske at både Majoras Mask og Ocarina var representert. En av de ihvertfall. Smertefull mangel på 2D titlene men. Også helt enig med deg ang kvaliteten på utstyret. De kunne spandert på seg noen ekstraer til å skifte ut med. Halvparten av utstyret var uansett knockoffs og tredjepartssøppel, så det kan ikke ha vært så dyrt å få tingene på plass, og med så yndet resiested som Teknisk Museum i helgene for barnefamilier så må man nesten regne med at de blir knust/siklet/tråkket/kvernet/tygget/spist i stykker uansett. Litt maintenance må man regne med når det er så mye småunger rusa på sukker og helgefri der!
 15. Lowbrow gaming

  Godt mulig. Jeg har dessverre bare SNES versjonen for hånd, og Mega Drive var ikke spesielt representert i mitt hjem/min vennesirkel når jeg var yngre så det er helt nytt for meg Det skal sies at jeg fortsatt liker dette spillet selvom vi kanskje framstår som litt negative. Det er bare litt substansløst og uten tenner. Mange av Disneyspillene på SNES føler jge sliter med det samme. Koselige spill, men de er ikke akkurat noe som huskes som sådan
×