Jump to content

Boomstick

Members
 • Content count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About Boomstick

 • Rank
  LV3: Koopa Paratroopa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

912 profile views
 1. ØK: DVD remote til PS2

  Fant en på finn, så det ordnet seg! Takk likevel!
 2. ØK: DVD remote til PS2

  Noen som har en offisiell DVD-fjernkontroll til PS2 liggende? Jeg har prøvd litt ulike DVD-spillere til CRT-oppsettet mitt, og det beste bildet får jeg fra en PS2 slim. Med andre spillere blir bildene veldig kantete (siden oppløsningen er høyere enn hva tv'en kan ta imot).
 3. Hva er dagens fangst?

  Jøss, det hadde jeg ALDRI funnet ut uten hjelp. Da har jeg jo fint lite bruk for denne.. Har du bruk for den, GamerCabbit?
 4. Hva er dagens fangst?

  Ja, hva er dagens fangst? Jeg aner faktisk ikke. Trodde først det var til gameboy, men det stemte jo ikke. Noen forslag?
 5. Hva er dagens ikke-spillrelaterte fangst?

  Tre av mine favoritter i samme bilde - Star Wars, Game boy og Samantha Fox!
 6. ØK: GameBoy Advance Spill

  Sendte deg en PM!
 7. ØK: GameBoy Advance Spill

  Ålreit, ikke like mye her da. GB Her har jeg ikke mye å avse, for jeg samler mer aktivt på Gameboy selv om jeg har spilt dem ferdig. Eneste jeg har dobbelt av er Super RC Pro-Am, så den er til salgs. GBC Rundt 50 kr per spill Lucky Luke (husker dette som ganske bra, men lenge siden jeg spilte det) Roadsters Robin Hood (interessant eventyrspill, jeg kom aldri særlig langt) Sabrina Zapped (helt ålreit platformspill) Super Mario Bros Deluxe Turok 2: Seeds of Evil WWF Betrayal (faktisk ikke wrestlingspill, men en beat 'em up) Rundt 250 Aliens - Thanatos Encounter (CIB)
 8. ØK: GameBoy Advance Spill

  Jepsi pepsi! Setter på omtrent prisantydning, men det er bare ca altså. Kommer litt an på hvilke du skal ha. Enkelte av spillene, som fifa og snowboard f.eks. kan du sikkert få for en tier. Vi lager en rund sum på det du vil ha. Liste GBA: Rundt 50 kr per spill Aero the Acrobat Batman Begins (ikke så bra syns jeg, ga opp før jeg kom så langt da) Dinotopia - The Timestone Pirates (veldig pen platformer, samme utgiver som perlen Lady Sia) FIFA 06 (noen som samler på disse?) Final Fight One Go Go Beckham (Annerledes platformer, dette likte jeg godt) Inspector Gadget: Advance Mission (bedre enn man skulle tro) Jackie Chan Adventures: Legend of the Dark Hand (ikke så dumt dette heller) Kim Possible 2 (Hidden gem! Godt utført platformer) Kim Possible 3 (Mer av det samme) Lilo og Stitch (Bedre enn man skulle tro) Mario Golf: Advance Tour (Golf RPG. Nice!) Mario Tennis: Power Tour (Tennis RPG. Dobbeltnice!) Need For Speed Underground 2 Shaun Palmer's Pro Snowboarder Sonic Pinball Party Spy Hunter Star Wars Episode III: Revenge of the Sith TMNT: Battle Nexus Turok Evolution Rundt 150 kr per spill CT Special Forces: Back to Hell (Knallspill! Nuff said.) Lady Sia (Lekkert! Bare lekkert altså!) Super Mario Ball Rundt 300 kr Harvest Moon CIB (supert spill, men jeg er veldig ferdig med det. Kjøpt her på forumet til 400 for en tid tilbake) Det ble litt mer enn jeg hadde tenkt. Kan ta Gameboy og GB Color etter hvert også hvis du ønsker det.
 9. Atari lynx, holder den mål?

  California games har jeg, men ble fort lei.. Etter litt lett research er ønskelista til lynxen min slik (ikke inkludert de jeg har): Batman Returns Championship Rally Chips Challenge Dirty Larry Ninja Gaiden Ninja Gaiden III Raiden Rygar Scrapyard Dog Toki Zarlor Mercenary
 10. ØK: GameBoy Advance Spill

  Hepp! Jeg har Sonic Advance 3 og Super Mario Deluxe du kan kjøpe. Hvis du er interessert i andre enn de du har på lista har jeg flere jeg kan avse. Jeg har en del artige såkalte "Hidden gems" som jeg har kjøpt etter anbefaling fra det store internettet, og kan selge videre nå som jeg har runda dem.
 11. Hvilket spill rundet du sist?

  Zelda: A Link to the Past (GBA) Kjempespill! Har fått gjort unna en del av Zelda-spillene nå (spillte aldri noen av dem i mine yngre dager), og de er så bra alle sammen! Godt å se at de lever opp til hypen Nå tenkte jeg å prøve de to Oracle-spillene. Men før jeg eventuelt kjøper dem må jeg høre hva dere syns om everdrive, jf. min andre post.
 12. Everdrive til GBA

  Noen som har erfaring med everdrive eller andre flashcarts til GBA? Jeg er ikke egentlig så interessert i everdrives, for jeg liker best å samle på spill, kjøpe spill, glede meg til spill kommer i posten, og spille et fåtall spill av gangen. Men jeg vurderer likevel om det kunne vært ålreit til GBA'en. Jeg har en SP 101, og det er med god margin min mest brukte spillmaskin. I sofaen, i senga og på reiser. Derfor tenker jeg at det kunne være utrolig kjekt å ha et solid spillbibliotek tilgjengelig overalt. Dessuten har jeg noen spill jeg vil prøve som er vanskelige og dyre å få tak i. Det jeg er mest redd for er vel at jeg får så mye å velge i at sjarmen med det enkelte spillet forsvinner. Men jeg kommer jo ikke til å kjøre det komplette spillbiblioteket til GBA inn der, det ville være mye søppel. Jeg ser på Everdriven til GBA at det også er mulig å emulere Game Boy, Game Boy Color og Game Gear (og NES, men det ser ut til å bli veldig rar oppløsning?). Hvorfor ikke Lynx, spør jeg bare... Men uansett er jo dette en fin bonus. Hvis noen har en slik: - Er de brukervennlige for en som ikke er så datakyndig? Instruksjonene på Krikzz sine sider er litt innfløkte, men det ser jo greit ut det jeg har sett på youtube. - Er emulatorene brukbare, og "plug and play"? Eller er det masse mikkmakk og innstillinger hver gang man skal spille? - Hvis emulatorene er bra, betyr det at jeg ikke trenger everdriven til Game Boy? - Jeg skjønner at de saver, men er det slik at jeg bare saver som vanlig inne i spillet, eller er det save states, eller noe helt annet? Setter pris på alle svar og erfaringer. Man kan jo google i det lange og breie, men av og til er det fint å høre fra "vanlige folk"
 13. Hva er dagens fangst?

  Gikk nylig en Panasonic Q til på finn, til 7.700 kr. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140956192 Skal du ha den koblet opp og i "daglig drift" Runepune?
 14. Hva er dagens fangst?

  Oi! Selv om det er synd at noen mister interessen, så er det jo sikkert moro å gjøre sånne storinnkjøp! Og den Panasonic Gamecuben er bare skikkelig schmackos! Det lå en defekt på finn for ikke så lenge siden, men jeg turte ikke kjøpe den.. Jeg kunne tenke meg å ha en slik koblet opp til widescreen-CRT'en min, siden den vanlige Gamecuben er koblet til en 4:3 CRT. Det gir jo mest mening å ha DVD-spiller på 16:9, også kunne jeg spilt de Gamecubespillene som har mulighet for widescreen på den også.
 15. Hva er dagens fangst?

  Pleier ikke legge ut alt jeg kjøper, men i løpet av den siste tiden har jeg fått flere nye konsoller: Nintendo Gamecube Microsoft Xbox Philips CD-i Atari XEGS Alle er kjøpt med diverse mangler og defekter, så det blir prosjekt fremover å fikse på disse. Gamecuben leste ikke discer men er allerede fiksa, trengte bare justering av laseren. Og etterhvert som de kommer i orden må jeg kjøpe flere scart-switchere og strømpadder. It's getting a bit out of hand..!
×