Jump to content

Boomstick

Members
 • Content count

  250
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Excellent

About Boomstick

 • Rank
  LV3: Koopa Paratroopa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Recent Profile Visitors

1365 profile views
 1. Fifa med lukt av gressbane

  Fant denne på min lokale bruktbutikk i dag. Hvem syns det var en lur idé å lage "scratch and sniff" cd-plater? Fortsatt mye lukt igjen her, så det er jo ... bra?
 2. Film - Hva så du sist?

  Filmtråd? Oioi! Jeg ser mye mer film enn jeg spiller retrospill - men jeg ser jo en del "retrofilm" da. Ikke i nærheten av 698 i året, men jeg har da sett 173 filmer så langt i år. Den Letterbox-greia var jo fin. Jeg logger dem bare på iMDB, jeg. Begynte først i fjor, så har bare logget de jeg har sett de siste par åra. Syns det er artig med statistikk, så ut som Letterbox kanskje var bedre på det. For eksempel morsomt på iMDB å se hvilke år man helst ser film fra. Jeg så på statistikken min at jeg ser overraskende lite film fra 2000-2010, men mye fra 80- og 90-tallet, og mye nytt: Og hvis jeg bare skulle hatt med én sjanger på en øde øy, måtte det blitt western. Enten det er rettskafne klassikere som High Noon og The Man Who Shot Liberty Valance , ultrastilige spaghettier som dollar-trilogien og den ubeskrivelig vakre Once Upon a Time on the West, hardtslående hardhauser som The Wild Bunch og The Professionals, lettbeint moro som Rio Bravo og Silverado, überkule cowboyer som i Butch Cassidy and the Sundance Kid eller The Magnificent Seven , popcornwestern som Young Guns og Maverick, sjangergjenopplivere som The Unforgiven eller dagens tungvekterregissørers westernfilmer som True Grit og The Hateful Eight. Tips til to knallgode western av ny dato, som beviser at sjangeren lever i beste velgående er Hostiles og Bone Tomahawk. Jeg liker film.. Edit: Så på profilen din på letterboxd at The Wraith er favorittfilmen din! Digger den filmen. Har aldri hatt den på annet enn VHS, men har sett den mange ganger. Har altså kun sett den i 4:3. Laget meg en profil nå, og de fire første filmene jeg kom på når jeg skulle sette opp favorittene var:
 3. Fant dette oppslaget i Club Nintendo, som kan tyde på at det kom totalt 250 eksemplarer av spillet til Norge. Noen som kjenner vinneren?
 4. Fantastisk! Det er så moro å høre at det fortsatt finnes skatter der ute! Jeg er ikke noen ekspert på denne varianten, og generelt sett er jo ikke disse konkurransekassettene vært penga for spillene sin skyld. Men de er jo uhyre sjeldne, og spennende i et samlerperspektiv. Jeg kjenner ikke til at det har dukket opp noen andre av disse i Norge. Spennende å høre om noen husker noe mer. Kan dette være første bekreftelse på at denne konkurransen gikk i Norge? Ser jo kassetten har UKV-kode (Storbritannia), men det trenger ikke bety at den stammer fra en engelsk konkurranse. De produserte sikkert bare opp to varianter; en til PAL og en til NTSC. Hvis du får anledning burde du spørre butikkinnehaverne om de husker noe om konkurransen, og om de kanskje har noe trykksaker eller plakater fra den. Det skal visstnok finnes en manual også, men hvis du trodde spillet var sjeldent.... Kanskje det finnes noe informasjon eller annonser i Nintendomagasinet fra 1993-årgangen. Har komplett samling hjemme, skal jammen ta en kikk. Lykke til videre, enten du selger eller beholder (jeg er ikke en aktuell kjøper).
 5. Hvilket spill rundet du sist?

  Takk for tips, har både PS2 og 360. Ser ut til at 360 versjonen er veien å gå. Fant PS2-versjonen til 600 kr, så den er visst ettertraktet.
 6. Hvilket spill rundet du sist?

  Dette hørtes ut som noe for meg! Finnes det andre gode alternativer for å spille dette enn på MSX og PS3, for en som ikke har noen av dem? Bill & Ted's Excellent Game Boy Adventure (Game Boy) Jeg så filmen nylig, så da passet det fint å prøve spillet også. Siden jeg ikke hadde det i samlingen ble dette spilt på BittBoyen. Den funker greit til enkle spill som ikke krever særlig med presisjon eller reflekser. Spillet er en blanding av plattform og hjernetrim, og er helt greit som et lite tidsfordriv. Styringen er litt klønete, men forutsigbar når man først kommer inn i det. Lokalitetene følger filmen, men brettene er stort sett helt like hele spillet igjennom. Det er ikke spesielt vanskelig, og man får rikelig med ekstraliv underveis. Helt midt på treet - noe som igrunn var mer enn jeg forventet av et Bill & Ted spill.
 7. Hvilket spill rundet du sist?

  Likte spillet helt greit som sådan, men det tredje brettet ... pheu... Det tok nesten knekken på meg. Men desto større blir jo mestringsfølelsen når det endelig sitter! Har jo sett at du runder Battletoads uten å svette Jeg er nok ikke helt der enda, selv om jeg føler jeg er temmelig habil på 8-bits spill. Jeg har forresten hørt et sted at den versjonen av Castlevania Adventure som ble utgitt på samlekassetten Konami GB Collection til Game Boy Color er "fikset" på en eller annen måte. Tror kanskje gameplayet går et par knepp fortere eller noe? I tillegg til at det er i farger selvfølgelig. Finner ikke noe kilde når jeg googler nå, kanskje jeg har drømt det... Skulle vært artig å sjekke nærmere. Noen som har Konami GB Collection til GBC, eller har info om dette?
 8. Hvilket spill rundet du sist?

  Hei hå, lenge siden! Har ikke blitt noe særlig spilling i år, jeg har dykket ned i filminteressen i stedet. Men de siste ukene har jeg funnet frem gameboyen igjen. Den er jo mitt gateway drug til gaming. Balloon Kid (Game Boy) Et ganske unikt spill der man svever avgårde ved hjelp av ballonger. Det er selvsagt en slags videreføring av Balloon Fight til NES, men det har jeg faktisk aldri spilt. Autoscrolling er som regel det verste jeg vet, og her går det sågar mot venstre(!) av alle ting. Likevel er dette et artig og ukomplisert lite spill. Det er også temmelig lett, helt til det blir temmelig vanskelig på slutten der man må ta noen blinde sjanser på som gjerne koster noen liv før man får pugget hva man skal gjøre. Men skulle ballongene sprekke er det bare å pumpe på, så er man straks ute og svever igjen. Anbefales når man vil ha noe lett og ledig, med litt mer bevegelse enn Tetris og litt høyere vanskelighetsgrad enn Kirby. Castlevania II: Belmont's Revenge (Game Boy) Castlevania er aldri lett å komme gjennom, og dette er intet unntak. Men sammenlignet med hvor mye jeg bannet med gjennom Castlevania Adventure (jeg har til og med BITEMERKER i SP'en min fra de helvetes piggene som man må klatre fra) er dette heldigvis litt lettere. Sleit veldig med siste boss, men slik skal det jo være. Og det var et mønster der, så når jeg først hadde pugget det gikk det greit. Dermed var dette en mye bedre opplevelse enn Castlevania Adventure, som etterlot seg varige arr både på meg og min trofaste følgesvenn GBA SP 101. Double Dragon (Game Boy) Etter Tetris var dette mitt første spill til Game Boy i sin tid, og jeg har tilbrakt utallige timer i dette spillet. Jeg putter det fortsatt inn av og til og spiller nærmest på automatgir, men det er faktisk sjelden jeg runder det. Det stopper nemlig som regel på de helsikes sugende hodeskallene (se bildet). Jeg har liksom aldri fått til en god strategi på det partiet. Så for første gang på mange år bestemte jeg meg for å runde det. Noe som bortsett fra ovennevnte parti er en forholdsvis grei affære. De fleste bossene, inkludert siste, kan jo bare slås rett over en kant og adjøss! Det som imponerte meg så stort i barndommen, og som fortsatt er det jeg liker best med spillet, er at man kan få til så mange kombinasjoner med bare to angrepsknapper. Slå dem, spark dem, hold dem i håret, kne dem i trynet, roundhouse kick dem bak øret, kast dem over skuldra, flying kick dem i tinningen, albue dem i nesa... og det er før jeg begynner på våpen man kan plukke opp. Man får en flyt i spillet som jeg ikke har funnet så mange andre steder. Kanskje bare fordi jeg har spilt dette så mye. En av mine absolutte favoritter dette!
 9. Hvilket spill rundet du sist?

  Nei. Nei, det var ikke det. Det er som en konsollversjon av Hugo-spillet som man kunne ringe inn til på 90-tallet.
 10. Hvilket spill rundet du sist?

  Gratulerer, jeg tror ikke jeg noensinne kommer gjennom det spillet! Blade Runner (PC via GOG) Etter å ha tilbrakt utallige kvelder i dette stemningsfulle spillet på slutten av 90-tallet, lånte jeg bort boksen med de 7(?) CD-platene til en kompis. Og siden har jeg ikke sett dem.. Nå har ENDELIG spillet kommet til GOG, og det var den beste julegaven jeg kunne tenke meg!
 11. Hva er dagens fangst?

  Kjøpt meg en Bittboy! Veldig fornøyd så langt. Min originale Game Boy vs. min nye BittBoy. Og til sammenligning, min favoritt håndholdte GBA AGS-101 vs. min nye PocketGo.
 12. Hvilket spill rundet du sist?

  Minish Cap er et av mine favorittspill til GBA! Og jeg er helt enig, det er så sykt irriterende at man ikke kan save etter at man har bekjempet siste boss. Da vil man jo gjerne surre rundt i roen og freden uten at landet ligger i evig mørke!
 13. Hvilket spill rundet du sist?

  Grattis! Ingenting er som å surre rundt på måfå i et gammelt adventure spill. Spilte du på en tidsriktig PC eller henta du på GOG?
 14. Hvilket spill rundet du sist?

  Super Bros. 10: Kung Fu Mario (Famicom) Kjøpte noen gamle bootlegs og multicarts til Famicom, der Super Mario Bros-serien fortsatte et stykke lenger enn hva Nintendo sto inne for. De fleste er hacks av andre spill, og Super Bros 10 er egentlig Jackie Chan's Action Kung Fu. Forskjellen er bare at Hr. Chan har fått bart og bredere nese, slik at han ser ut som Mario. Jeg har Jackie Chan til NES på ønskelista, men dette er jo egentlig alt jeg trenger. Spillet er kjempebra, med masse variasjon i brettene, masse rare japanske fiender og bosser, flere spesialtriks og mye innhold. Det er ikke veldig langt, og man får rikelig med continues på bonusbanene - så jeg rundet det på første forsøk. Men jeg kommer sikkert til å spille det flere ganger, og kanskje jeg en dag får tak i originalen med selveste Jackie Chan. Inntil da: Mamma Mia, let's a go!
 15. Hvilket spill rundet du sist?

  Enig med det egentlig. Men så var det dette med gammel vane da. Særlig i så presise spill som Super Mario, der mye går på rytme og muskelhukommelse.
×