Jump to content

DenEldre

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DenEldre

 1. Tiki 100 ønskes kjøpt

  Her er en liten inventory. KONTIKI-100 Model 3, Produktstatus C. Fra Kontiki-Data A/S Serienummer (4)140-1092 P: AN Disker DS,DD 747-0 96 TPI (11 stk) Fra Nov 86 - sjakk/pyton - Tiki-Bas Master - Tiki-100 Pascal - Tiki KPM Systemdisk - disk - CB LOGO - disk - Tikitest BBB - Work Comal Basic KAT 40 - KPM Master - Tiki 100 backup, comal basic Tastaturet har noen tendenser til å gi doble taster, har ikke sett på det selv men antar at en tastatur-rens kan hjelpe, evt. kan det være timing-issue i software? Vi bor på Lørenskog, har i utgangspunktet tenkt 3000. Vi kan sikkert levere siden du bor i osloområdet om du skulle være interessert. (Ser du driver med UI-hobbyprosjekt for TIKI, det står det respekt av, jeg holder på med spill til C64 :-)
 2. Tiki 100 ønskes kjøpt

  Hei Ciel. Jeg har en fungerende Tiki 100 som jeg vurderer å selge. Om du er interessert kan jeg grave opp litt mer informasjon, dette er en tidlig utgave tror jeg, Kontiki, og uten "brennmerking". Testet med snake/chess i DOS og har turbo (pascal), blant annet. Dette er nok ikke 800K disk, tenker det er samme æra som DD diskene til C64. 2 fungerende diskstasjoner. Men jeg skal finne litt detaljer, og ta bilder.
 3. Har en fungerende Kontiki 100 som vurderes solgt. Er det noen som er interessert? Dette er en relativt tidlig utgave som har vært i privat eie , mao ikke "brennmerket" med skolenavn etc. Det følger med noen disketter, bla. DOS, har ikke sjekket om TIKOS finnes der. Er det interesse så kommer mer detaljer så snart jeg har sett mer på maskinen. Jeg er mer en C64/C128 type, så jeg skal ikke beholde den. PS2. Har også en fungerende Rockwell AIM 65 her, det er historie, vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den ennå.
×