Jump to content

Pefo57

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pefo57

 1. Hei, jeg har en fantastisk historie jeg ønsker å dele. Jeg var innom den lokale Ringo butikke som holder på å legge ned. Eierne er blitt eldre og de ønsker ikke drive butikk lengere. Jeg skulle bare inn og kjøpe gave til min yngste datter, da vi ser det ligger noen DS saker på en hylle bak disken. Vi var egentlig på tur ut i bilen, da heg kom på disse DS sakene så jeg sprang inn igjenn, siden barna mine har hver sin DS. Bak disken låg det gamle spill og konsoll saker. De hadde funnet en del gamle leker på lageret, noen langt over 30 år gamle. Jeg kjøptealt jeg fant til DS, spill til 10kr stk, kabler, kabler til gameboy og så raska jeg med meg et snes spill som låg der for 50kr. Det eneste spillet til supernintendo. De bak disken ble kjempegladover at noen fant nytte i de gamlespill sakene, da de trodde de aldri kom til å bli kvitt de. Spillet het for Starwing Competition. Jeg kom hjem og la utovermin gameboy player, som fortsatt er uåpnet i orginal eske og de andre sakene og tok et bilde. Jeg delte bilde på en spill gruppe på fb. Tenkte jeg kansjekom til å få litt blest rundt den uåpnede gamboy playern jeg kjøpte til gamecuben min, ( som jeg heller aldrihar hørt om før jeg fant den). Da begynner folk å opplyse meg om spillet, at det var verdt over 1000kr og jeg fikk bud på 1000kr med en gang. Jeg la det så ut på finn, for å se hva folk er villige til å by meg, men jeg er fortsatt usikker på salg. Tenkte jeg skulle legge det ut her, da jeg las en tråd om spillet når jeg googlet det. Høre hva dere her sier? jeg vor i ei lita bygd. 7000 innbyggere, så den konkuransen ringo her hadde i 1993, var det kok ikke mange som dukket opp på. Spillet er så nytt og flott som du kam få det. Det er ikke en skade eller ripe eller noe som helst i etikett eller noen plass. Det har kun ligget i skuffen bak disken der siden konkuransen var ferdig og frem til fredag nå, da jeg kjøpte det. Jeg dro såklart umiddelbart tilbake da butikken åpnet igjenn og kjøpte 3 søppelsekker full av gamle leker i orginal embalasje som aldri har vørt åpnet. Heller det en at en snill far kjøper det til gutten sin på 5 år, å så går store verdier rett i vasken. jeg ønsker litt info om spillet og pris vurdering. Jeg usikker på salg enda, eller om jeg bare kanskje skal gjemme det unna i 30 år til, å så selge det men jeg er interessert i å høreog lære litt om det. Er det sant det bare var 2000eksemplar av spillet? Eller gjelder det kun starwing? Eller både starwing og starfox som er det amerikanske navnet på spillet. (De måtte vel velge et annet navn her, da de tok patent på navnet i usa). Håper på god respons og at jeg kan lære litt. Det er iallefall en helt vill historie som sitter i meg enda, etter noen dager.
 2. Ja, de hadde en uåpnet gameboy player til gamecube jeg kjøpte den for 149kr
 3. En god del saker til nintendo ds, ds lite og 3ds. Og headset ledning til gameboy/ gameboy advance slik at man får koblet til headset
 4. Nei, ingen figurer. Men gamle tyco bilbane saker, lego system, lego city jernbane bokser som er ute av produksjon, RC saker, dampmaskin deler som er produsert i vest tyskland, nikko batteriladere, Sega strøm adapter, osv osv
 5. Fikk ikke lastet opp flere bilder, men du kan skrive på meg på fb, så skal jeg sende. Bare småtteriet jeg fikk lastet opp her no finner meg på fb som Petter Forberg. Er bare en av meg. Men i tilfelle , så har jeg profilbilde sammen med den svarte katten min.
 6. Ja, jeg har bilder jeg selger de nå. Sifra om du er interessert i noe. Har lego blandt annet
 7. Ja, de ligger nok på den prisen enda. Selv om høyestebud hittil kun har vært på 2000kr. Men kommer ikke til å selge for det. men i følge butikk eieren, så kom disse uten bok og uten boks, i en nintendopose som var forseglet. Mulig noen instrukser om konkuransen med.
 8. Ja, har bestilt i 2 str fra wish. Slike skrutrekkere.
 9. Om du kjøper et objekt så skal man aldri kjøpe historien, jeg samlerting fra verdenskrigene, og der er det en gylden regel. Så om jeg er trivelig eller ei, skal ikke spille noe rolle for prisen eller om historien er sann eller ikke men nå er den sann, og jeg håper virkelig at eierne finner noen trykksaker fra konkuransen, slik at jeg ikke bare kan bevise det, men også gjøre en hel pakke ut av det om jeg blir å selgespillet det hadde vært gøy!!
 10. Ok? Nei har ikke sett det. Her på forumet? Jeg har aldri brukt dette før, så kan lite med det. Skal sjekke
 11. Snakket med de og de husker konkuransen. De husker også å ha hatt lærdue konkuranse på nintendo. De skulle lete etter boka og trykksaker frs konkuransen.
 12. Ja, jeg snakket med sønnen dere, å han husker konkuransen de hadde. Skal sjekke med de i dag.
×