Jump to content
Sign in to follow this  
Lodium

*Multicarts på Ebay, Amazon etc

Recommended Posts

Lodium    80

Vet ikke om navnet på det blir riktig men har sett sånne Spill carts til Nes eller snes med mange spill i en cart på ebay og andre nettsteder

Noen har 100, 143 eller andre antall spill

Eksempel følger i Lenken

https://www.ebay.com/itm/143-In-1-Best-Games-Of-All-Time-Cartridge-For-Nintendo-Nes-PAL-NTSC/192603673909?hash=item2cd812d535%3Ag%3ADV8AAOSwic5bPgD8&_sacat=0&_nkw=snes+143+games+in+one&_from=R40&rt=nc&_trksid=m570.l1313

 

Nå finnes det jo carts med flere spill , det beste eksemplet er jo Super Mario/duckhunt,  Men eksemplet over skriker jo Pirater.

Hva mener folket, er det greit å kjøpe slikt for å kun spille eller bør man holde seg til orginaler?

Kjør debatt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skalle    81

Synes at de kassettene er litt morsomme, kanskje fordi at jeg vokste opp med sånt søl. Det skal sies at de fra gamle dager reklamererte med 251 spill, men så var det egentlig bare åtte spill som de resirkulerte fjorten ganger nedover lista. Som regel var det ganske uinteressante spill det var snakk om også. Så aldri et Zelda-spill på en slik kassett. Har ikke noe i mot disse.

Den du linker til oser piratvirksomhet, men den er ganske åpen og ærlig om hva den er. Det er ingen som kjøper den i god tro om at det er et originalt Nintendo-produkt. Den ødelegger nok ikke noe av inntekten til Nintendo på noe spesielt høyt plan heller. Det er en enkel og billig måte å få spilt de beste NES-spillene på, uten å bruke tusenvis av kroner på originalkassettene. Jeg synes at dette er helt ok. Ville ikke gjort det selv, men dét er en annen sak.

Derimot, så er det langt mer irriterende med de piratnissene som forfalsker kassetter slik at de ser helt ekte ut, og ingen vet at det de kjøper er en falsk kopi. Dét er et ordentlig problem.

Edited by Skalle

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lodium    80

Ble litt nyssjerrig selv, mest fordi jeg har hørt at enkelte slike carts med masse spill på noen ganger inneholder hjemmelagde spill som aldri offiselt ble gitt ut.

Dersom man mangler noe slikt i samlingen sin og er redd for å bryte forseglingen på noen av orginalene sine eller at det er umulig å få tak i Orginalen på andre vis lovlig, så kan jo dette være ett alternativ. Tror neppe Nintendo eller produsentene taper så mye på såpass gamle spill med mindre de finnes i den digitale butikken deres. Og dersom du allerede har Orginalen så blir jo dette uansett bare en slags backup løsning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zerqent    276

Jeg vet at noen av de multicartsene har litt feil spenning e.l. som kan forårsake skader på konsoll...

Det var en heftig diskusjon blandt de som kan det på youtube, hvor kontroversen var at det også er noe feil på Everdrive  (men ikke SD2SNES dog).... Ikke 100% sikker på om det gjalt NES eller bare SNES, men greit å sjekke ut - spesielt om man f.eks. har tatt seg råd til å legge inn en HDMI mod e.l. på konsollen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×